pożegnanie

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Slow
bywalec

pożegnanie

Post autor: Slow »

Głosami możecie sterować. Rozmawiać z humorem.

End of story.

http://schizofrenia.evot.org/

solved problem.
Meduzola
zaufany użytkownik

Re: pożegnanie

Post autor: Meduzola »

Slow pisze: pn sie 02, 2021 10:17 am Głosami możecie sterować. Rozmawiać z humorem./ End of story./ (...)/ solved problem.
Ja bym się nie bawiła w dyskusje z "głosami". Tak jak ze snami- jest w nich coś demonicznego i trzeba się mieć na ostrożności. Można je analizować, zapisywać, malować. Jest surrealistycznie i onirycznie, poetycko, lirycznie, ale głos rozsądku nie może pozostać w tyle. Można debatować, czy Muzy (ile ich było, nie pamiętam, a nie googluję podczas pisania na evocie), powinny milknąć, gdy "duszę bierze szlag".
Slow
bywalec

Post autor: Slow »

To nie choroba. Głosy to twoja 100% konwersja.

Sprawdz na zagadkach. zadaniach.
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Slow pisze: pn sie 02, 2021 6:48 pm To nie choroba. Głosy to twoja 100% konwersja./ Sprawdz na zagadkach. zadaniach.
Piksele rozchodzą się w jakimś ciągu matematycznym..? Nohil novi sub sole..?
Nie doświadczyłam nigdy "fajerwerków w głowie" w sensie szczęścia jako odczucia.
Zawsze jakaś tęsknota, jakiś brak.
Głosów nie mam, ani nakazujących, ani komentujących, ani dialogizujących ze mną.
Mam tylko oryginalne fale Alfa...
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”