Pytanie?

Moderator: moderatorzy

Meduzola
zaufany użytkownik

Re: Pytanie?

Post autor: Meduzola »

cezary123 pisze: śr lip 21, 2021 9:25 am Kto pójdzie do chorego psychicznie kołcza, do chorej psychicznie dentystki, do schizofrenika chirurga, który może ma właśnie atak psychozy?

"Mówisz, że jestem szalona, a to szalony jest wiatr..."
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Meduzola pisze: śr lip 21, 2021 11:31 am
"Mówisz, że jestem szalona, a to szalony jest wiatr..."
"Tak kocha się tylko raz"
:angelic-cyan:
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

"Kiedy idę ulicą w biały dzień/ Świat wydaje mi się taki dziwny/ Kiedy ludzie uśmiechają się do mnie/ Ale chciałbym, żeby wszyscy byli inni/ Gdy pieniądze przeciekają mi przez palce/ A dziewczyny potrafią tylko brać/ Kiedy nie mam już dokąd uciec/ A nie mogę ciągle w miejscu stać// Ref: W życiu trzeba zawsze wolnym być ..." :angelic-green:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

cezary123 pisze: śr lip 21, 2021 10:18 am Zasada PR:
"Nieważne czy mówią dobrze czy źle, ważne żeby nazwiska nie przekręcali"

Inna zasada PR:
"Nieważne czy mówią dobrze czy źle, ważne żeby jak najwięcej mówili, żeby firma zdobywała popularność".

Inna zasada marketingu:

"Jeden zadowolony klient pójdzie i rozpowie pięciu innym osobom i będzie pięciokrotny zysk. Jeden niezadowolony klient pójdzie i rozpowie dziesięciu innym osobom i będzie dziesięciokrotna strata".
Te banaly o PR i marketingu nie maja zastosowania w praktyce. Obowiazuja zupelnie inne zasady.
Ale co Ty mozesz o tym wiedziec w ogole nie korzystajac z tych dziedzin w praktyce tylko teoretyzujac jak zawsze?
cezary123 pisze: śr lip 21, 2021 10:18 am Ja coacha nie potrzebuję, sam wiem jak mam sobie poradzić z istnieniem.
Skad pomysl, ze zaproponowalbym Ci coaching?
Do tego najpierw trzeba chociaz troche ogarniac siebie i swoje zycie.
Ty jestes zbyt odklejony od rzeczywistosci.
I nie - nie radzisz sobie o czym wszyscy wiemy.
Dla Ciebie to "istnienie", dla mnie to zycie w pelnym znaczeniu tego slowa.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

cezary123 pisze: śr lip 21, 2021 10:58 am
Trickster pisze: ndz lip 18, 2021 11:30 am A i oczywiście najważniejsza jest praca nad sobą, by żyć jak zdrowy człowiek ;)
I nie złapać syfa w tych burdelach u profesjonalistek, bo później AIDS, kiła i mogiła :mrgreen:
Czasem się chodziło ;) Ale są prezerwatywy by nic nie złapać :) Ja wiem, ze życie stulejarza jest ciężkie i czasem trzeba coś dociąć na forum, ale może byś coś przeleciał czasem, bo ci odciski się robią i włosy między palcami rosną XD A sorki Ciebie nawet na najtańszą nie stać ... :lol:
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

I Panowie może zamiast wymyślać ukąsiwe uwagi na temat Mój, albo Caty poszlibyście do pracy, a nie na rencie na nasz koszt żyć, bo to trochę wkurzające jak z twoich podatków idą pieniądze na kogoś, kto tak dobrze wymyśla argumenty w necie, a nie potrafi np. z ulotkami stać w deszczu XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

Tricster i katastrofa dwóch wywyższających się dupków bez osiągnięć życiowych.
Ty na mnie płacisz rentę? Ty nie płacisz nawet na swoje leczenie zasrany neoliberale, korwinowska popłuczyno. Dwaj ludzie sukcesu się znaleźli. Katastrofa pierdolący głupoty ludziom i twierdzący, że ma z tego pieniądze i Tricster spędzający dzień na włażeniu mu w dupę. Obaj jesteście zerami. Działalność założyć i szympans potrafi. Wasza "praca" nie przynosi żadnej wartości dodanej społeczeństwu a zamiast siedzieć cicho i żyć swoim robaczym życiem siedzicie na forum i próbujecie rozstawiać innych po kontach.

Spierdalać.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

I proszę mi tu nie pisać, ze roznoszenie ulotek to ciężka praca, albo, że macie aspiracje na coś więcej, albo wykształcenie, bo bądźmy szczerzy, to nie jest ciężka praca i może ją wykonywać 12-latka, a wy nie macie doświadczenia, ani zaangażowania na coś więcej ;)
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

pogrzebany żywcem pisze: śr lip 21, 2021 3:37 pm Tricster i katastrofa dwóch wywyższających się dupków bez osiągnięć życiowych.
Ty na mnie płacisz rentę? Ty nie płacisz nawet na swoje leczenie zasrany neoliberale, korwinowska popłuczyno. Dwaj ludzie sukcesu się znaleźli. Katastrofa pierdolący głupoty ludziom i twierdzący, że ma z tego pieniądze i Tricster spędzający dzień na włażeniu mu w dupę. Obaj jesteście zerami. Działalność założyć i szympans potrafi. Wasza "praca" nie przynosi żadnej wartości dodanej społeczeństwu a zamiast siedzieć cicho i żyć swoim robaczym życiem siedzicie na forum i próbujecie rozstawiać innych po kontach.

Spierdalać.
Następny sfrustrowany użytkownik... nic nie potrafiący napisać konstruktywnego ;) Ja przynajmniej pracuje i mam życie prywatne, a ty zapewne nic i napisze do Zbyszka o obrażanie ;) Płace podatki, wieć opłacam swoje leczenie ;)
pogrzebany żywcem
bywalec

*słowo niedozwolone* ci do tego co robię w życiu. Zapychanie ludziom skrzynek na listy śmieciami nazywasz pracą. Może mi religia zabrania tego robić? Masz w ogóle blade pojęcie prymitywie na czym polega roznoszenie ulotek jak się na tym wychodzi finansowo i czy da się z tego wyżyć? Nie masz bo ty o niczym nie masz pojęcia. Odpierdol się więc ode mnie i innych chorych i żyj zamiast siedzieć tutaj. Ale ty przecież nie potrafisz żyć i musisz się nieustannie dowartościowywać kosztem innych.
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

To jest dobra robota

Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

pogrzebany żywcem pisze: śr lip 21, 2021 3:47 pm *słowo niedozwolone* ci do tego co robię w życiu. Zapychanie ludziom skrzynek na listy śmieciami nazywasz pracą. Może mi religia zabrania tego robić? Masz w ogóle blade pojęcie prymitywie na czym polega roznoszenie ulotek jak się na tym wychodzi finansowo i czy da się z tego wyżyć? Nie masz bo ty o niczym nie masz pojęcia. Odpierdol się więc ode mnie i innych chorych i żyj zamiast siedzieć tutaj. Ale ty przecież nie potrafisz żyć i musisz się nieustannie dowartościowywać kosztem innych.
Po pierwsze, pracowałem przy ulotkach 3 lata w gimnazjum ;) i podałem to jako przykład pracy zarobkowej niewymagającej, zawsze możesz być cieciem, woźnym, albo konserwatorem powierzchni płaskich, ale do ostatniego to trzeba coś umieć, bo sprzątanie łatwe nie jest XD
pogrzebany żywcem
bywalec

Napisz mi jeszcze, że co miesiąc przez 3 lata wyciągałeś średnią krajową.
Powtórzę się S;P;I;E;R;D;A;L;A;J ode mnie i innych chorych i zabierz z sobą katastrofę. Powinniście być obaj zbanowani.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

pogrzebany żywcem pisze: śr lip 21, 2021 4:08 pm Napisz mi jeszcze, że co miesiąc przez 3 lata wyciągałeś średnią krajową.
Powtórzę się S;P;I;E;R;D;A;L;A;J ode mnie i innych chorych i zabierz z sobą katastrofę. Powinniście być obaj zbanowani.
:lol:
Zapisz się do pis'u tam dają stanowiska bez doświadczenia XD A żeby mieć średnią krajową, to trzeba coś umieć, albo mieć pomysł ;)
pogrzebany żywcem
bywalec

Aleś ty głupi człowieku.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

pogrzebany żywcem pisze: śr lip 21, 2021 4:19 pm Aleś ty głupi człowieku.
Ironiczny tak, ale nie głupi, ja mam IQ 144, a ty jakie masz? XD
pogrzebany żywcem
bywalec

To chyba od Dody Elektrody ściągałeś na teście mensy bo ona ma w okolicach 170 i oboje jesteście jednakowo mądrzy.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

pogrzebany żywcem pisze: śr lip 21, 2021 4:24 pm To chyba od Dody Elektrody ściągałeś na teście mensy bo ona ma w okolicach 170 i oboje jesteście jednakowo mądrzy.
dobre, ale nie inteligentne :lol:
dobra idę przytulić się do dziewczyny, baw się dobrze w swoim zacofaniu i napisz jak ci idzie z szukaniem pracy, byś nie marnował moich podatków XD
cezary123
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: śr lip 21, 2021 2:58 pm Ty jestes zbyt odklejony od rzeczywistosci.
I nie - nie radzisz sobie o czym wszyscy wiemy.
Ty sobie nie radzisz.
Lepiej od ciebie :lol:
cezary123
zaufany użytkownik

Trickster pisze: śr lip 21, 2021 3:18 pm Czasem się chodziło Ale są prezerwatywy by nic nie złapać
To łaź tam dalej.
Zablokowany

Wróć do „nasze środowisko”