trochę humorku i czar żarcików.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
trochę humorku i czar żarcików.
Wszyscy którzy chcieli mnie zabić. Probowani byli zabici.
Wszyscy którzy mnie narkotyzuja są zjarani.
Jak dostaje zastrzyk to pielegniarka syczy z bólu.
Eldo
Wszyscy którzy mnie narkotyzuja są zjarani.
Jak dostaje zastrzyk to pielegniarka syczy z bólu.
Eldo
*
Re: trochę humorku i czar żarcików.
Syndrom ironii.
Odwrotna empatia losu.
Przenoszenie swojego stanu psychicznego na innych ludzi świadczy o mocach nadnaturalnych.
Odwrotna empatia losu.
Przenoszenie swojego stanu psychicznego na innych ludzi świadczy o mocach nadnaturalnych.
Pikachu nie miał mocy negatywnej empatii, tylko generowania prądu.
Jego najwyższa ewolucja potrafiła rozpętać burze równe burzom na Saturnie czy Jowiszu.
Jego najwyższa ewolucja potrafiła rozpętać burze równe burzom na Saturnie czy Jowiszu.
Mylisz się pikaczu ewoluuje. Ale tylko kiedy walczy z kamiennym albo psycho pokemonem.
Lepszego tematu na podryw bratek na wszystkich nikt nie wymyślił.
Umrzesz ale żyjesz.
Fajnie.
*
Uważaj na żarty ja usłyszałem że zabiłem żeby spotkać dziewczynę pewna na pogrzebie osoby która zabiłem.
I zrobili to.
Nadupcyli go mefedronem nadepresje po moim mailu i się zabił.
Dziewczyna była chodziła za mną.
Olklor nie miałem okularów.
Od tego czasu dotykam przyrodzenie do modelek żeby śmiać się z "urody" dziewczyn w realu.
I tak mi to nie grozi. Ale mam bekę kolegów którym staje przy Monice gosi Joannie.
I zrobili to.
Nadupcyli go mefedronem nadepresje po moim mailu i się zabił.
Dziewczyna była chodziła za mną.
Olklor nie miałem okularów.
Od tego czasu dotykam przyrodzenie do modelek żeby śmiać się z "urody" dziewczyn w realu.
I tak mi to nie grozi. Ale mam bekę kolegów którym staje przy Monice gosi Joannie.
*