Uciążliwy pociąg płciowy i dziwactwa seksualne

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.

Czy pociąg płciowy jest dla ciebie czymś uciążliwym?

Zdecydowanie tak
10
15%
Raczej tak
8
12%
Raczej nie
15
22%
Zdecydowanie nie
34
51%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Uciążliwy pociąg płciowy i dziwactwa seksualne

Post autor: Catastrophique »

Kotek pisał bardzo niesmaczne rzeczy, wyżywał się ze swoich zboczeń i dziwactw tutaj, zapewne stąd cenzura.
I prawidłowo.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

Post autor: Erratas »

Uciążliwy kotek i dziwactwa seksualne ;)
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Tak, kotek wkurzał wiele osób opisem swoich zboczeń. Degeneracja.
Tak jak wcześniej pisałem - to forum to mekka dziwaków.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Catastrophique pisze: czw cze 10, 2021 9:50 pm Kotek pisał bardzo niesmaczne rzeczy, wyżywał się ze swoich zboczeń i dziwactw tutaj, zapewne stąd cenzura.
I prawidłowo.
Nie czytałem tego wątku. Wiem, z innych tematów że dręczy go koprofilia. Może z tego wynikła choroba psychiczna.

Jest to niesmaczne, ale opisane w odpowiednim dziale, odpowiednio zatytułowany wątek. Dlatego proponuję unikać takich tematów osobom które nie chcą tego czytać, bo wiadomo co się tu znajduje.
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

Zły Kiciuś to dobry kotek.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Erratas pisze: czw cze 10, 2021 10:09 pm Zły Kiciuś to dobry kotek.
Nie słodź mi bo jest lato i rozpuszczę się jak cukierek :lol:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Zły Kicius_XXL pisze: czw cze 10, 2021 10:14 pm
Erratas pisze: czw cze 10, 2021 10:09 pm Zły Kiciuś to dobry kotek.
Nie słodź mi bo jest lato i rozpuszczę się jak cukierek :lol:
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Poranek kojota, to klasyk. Kilka razy oglądałem

Chyba zrozumiałem aluzję :lol:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Nie warto drażnić lwa ;).
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

Słodki jak cukierek
Marcin Świderek
Przyjechałem ze Skierniewic
Na co dzień jestem uczniem technikum budowlanego i radnym w młodzieżowej radzie miasta skierniewice
Interesuję się sportem, polityką i muzyką.

Pozdrawiam wszystkich.
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

PRAWDA(?) o moich odpychających parafiliach

Post autor: kotek »

Niestety, moja seksualność "wyraźnie" wiąże preferowane aktywności seksualne niektórymi rzeczami, które są brzydkie w ciele atrakcyjnej kobiety, z tym, co nawet według mojej "psychiki" poniża i upokarza kobietę (jak "produkcja" (w ciele atrakcyjnej kobiety, w "brzydkich" i "słabych" wnętrznościach) oraz wydalanie śmierdzącego kału, który wygląda obrzydliwie i którego wydalaniu towarzyszą wstydliwe odgłosy) :( Ten element specyficznego zawstydzenia, upokorzenia i poniżenia atrakcyjnej kobiety może być jednym z kluczowych (czy może i niezbędnych?) elementów mojej obleśnej parafilii :oops:

Dostrzegam u siebie następujące parafilie: koprofilia, eproktofilia, bromidrofilia, ekskrementofilia, hygrofilia, reniflerus, (salirofilia), (mysofilia), (urofilia), (fetysz potu (spomiędzy pośladków)), ("wiscerofilia"), ("organofilia"), zapewne elementy sadystyczne, może także i pewne masochistyczne.
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Post autor: kotek »

Muszę przedstawić seksuologowi mój problem z parafiliami i ogólnie pragnieniami seksualnymi jako naprawdę poważny, a rozmowę z seksuologiem przez telefon mam mieć już w środę, za pięć dni. Ostatnio co kilka tygodni mam teleporady z seksuologiem. Po komentarzach na mój temat w tym wątku widać, że "wizyty" z seksuologiem są w moim przypadku konieczne...

Proces trawienia, sok żołądkowy, mleczko pokarmowe, treść jelitowa, odcinek między żołądkiem a dolną częścią jelita grubego oraz gruczoły trawienne mogą być najatrakcyjniejsze dla mojej parafilii, która najbardziej pragnie ohydy, upokorzenia, brzydoty, zawstydzenia, poniżenia, smrodu, słabości (specyficznego rodzaju) w ciele atrakcyjnej kobiety (zwłaszcza w jego wnętrzu). To dla mojej psychiki "duża seksualność" (najmocniej pociągająca). Sama nagość bez brzydoty i smrodu i jej dotykanie to dla mojej psychiki "mała seksualność". Muszę o tych wnioskach powiedzieć seksuologowi podczas najbliższej wizyty, psychiatrzy też powinni o tym wiedzieć.

Na szczęście teraz seksualność (i to zwłaszcza ta "duża" opisana wcześniej) jakoś mocno mnie nie pociąga. Mam okres spokojniejszy :) "Mała seksualność" jest w małżeństwie we względnie dużym stopniu tolerowana przez obecny (niesedewakantystyczny) katolicyzm.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Lubie kobiety, ale chybad troche nadmiernie. 8) .
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

kotek pisze: pt gru 03, 2021 7:11 pm Muszę przedstawić seksuologowi mój problem z parafiliami i ogólnie pragnieniami seksualnymi jako naprawdę poważny, a rozmowę z seksuologiem przez telefon mam mieć już w środę, za pięć dni. Ostatnio co kilka tygodni mam teleporady z seksuologiem. Po komentarzach na mój temat w tym wątku widać, że "wizyty" z seksuologiem są w moim przypadku konieczne...

Proces trawienia, sok żołądkowy, mleczko pokarmowe, treść jelitowa, odcinek między żołądkiem a dolną częścią jelita grubego oraz gruczoły trawienne mogą być najatrakcyjniejsze dla mojej parafilii, która najbardziej pragnie ohydy, upokorzenia, brzydoty, zawstydzenia, poniżenia, smrodu, słabości (specyficznego rodzaju) w ciele atrakcyjnej kobiety (zwłaszcza w jego wnętrzu). To dla mojej psychiki "duża seksualność" (najmocniej pociągająca). Sama nagość bez brzydoty i smrodu i jej dotykanie to dla mojej psychiki "mała seksualność". Muszę o tych wnioskach powiedzieć seksuologowi podczas najbliższej wizyty, psychiatrzy też powinni o tym wiedzieć.

Na szczęście teraz seksualność (i to zwłaszcza ta "duża" opisana wcześniej) jakoś mocno mnie nie pociąga. Mam okres spokojniejszy :) "Mała seksualność" jest w małżeństwie we względnie dużym stopniu tolerowana przez obecny (niesedewakantystyczny) katolicyzm.
Moim zdaniem seksuolog nic nie pomoże. Po prostu masz takie zboczenia i już. Dopóki nikomu nie robisz krzywdy i nie chcesz zrobić krzywdy nic złego się nie dzieje. Wzbogacisz tylko forum o swoje przemyślenia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „seks a choroba”