Forum evot skompromitowane. Koniec.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Forum evot skompromitowane. Koniec.
Ta propaganda obraża i obraziła każdego schizofrenia.
Wstydzicie się wyjść po bułki do sklepu osiedlowego albo kościoła w którym wszyscy łączą się modlitwą Ojcze nasz?
Napewno widzę jak macie dziewczynę. Bo ona chce bad boga. To nic że ma 8 cyfrowy numer.
A lekarze się doktoryzują.
Wstydzicie się wyjść po bułki do sklepu osiedlowego albo kościoła w którym wszyscy łączą się modlitwą Ojcze nasz?
Napewno widzę jak macie dziewczynę. Bo ona chce bad boga. To nic że ma 8 cyfrowy numer.
A lekarze się doktoryzują.
*
Re: Forum evot skompromitowane. Koniec.
8 cyfr
3 7 3 1 5 2 2 4
Alfabet polski
3 7 3 1 5 2 2 4
Alfabet polski
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Ja mówię, jeśli z krowiego cyca nie kapie mleko to masz porównanie do forum, gdzie krowa to struktura forum, a nieznana ciecz nie będąca mlekiem to właśnie posty.
Dobrze że interesujesz się nowinkami w gramatyce i ortografii. Ale ja zdawałem maturę z polskiego co miesiąc od szkoły podstawowej do trzeciej gimnazjum.
Kończąc egzaminem, który także miałem na zakończenie drugiego gimnazjum.
To mi się przydało w centrum badań fizyki pan w Krk.
Bo potrafiłem pisać piórem laborki laboratoria z eksperymentów nad którymi pracowano.
*
-
- bywalec
To jak połączenie matematyki i polskiego. Mózg tak doskonały, że z niego kapie.
Problem będzie z głupotą, z którą tak skonstruowany mózg nie będzie sobie radził, bo zauważy nieodpowiednie zachowanie i będzie się wstydził, że to zrobił człowiek.
Ale to nie jego wina.
Problem będzie z głupotą, z którą tak skonstruowany mózg nie będzie sobie radził, bo zauważy nieodpowiednie zachowanie i będzie się wstydził, że to zrobił człowiek.
Ale to nie jego wina.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Gdyby nie czarny humor na tym forum,to wszyscy byliby już zalekowani 

Humor najlepszy jest na wszystko! Śmiech to zdrowie! Heh & HahWalet Pikowy pisze: ↑sob cze 05, 2021 2:19 pm Gdyby nie czarny humor na tym forum,to wszyscy byliby już zalekowani![]()
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Mi się wydaje,że to dom spokojnej starości,ale na opiekę nie liczyłbym typu samoobsługa działa

- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Samoobsługa przy lekach. Rozumiesz, szwedzki bufet. Zbliża się pora przyjmowania leków w szpitalu. Lekarze wystawiają leki na stołach, pacjenci podchodzą z tacą i wybierają co kto lubi.
Tak masz?klucz żurawi pisze: ↑wt cze 08, 2021 8:25 am Samoobsługa przy lekach. Rozumiesz, szwedzki bufet. Zbliża się pora przyjmowania leków w szpitalu. Lekarze wystawiają leki na stołach, pacjenci podchodzą z tacą i wybierają co kto lubi.
Poczytajcie ich posty jak mówią o sobie mając bekę z tuptusia.
Każdy psychiatra wam na pewno pomoże. Gdybysie dało wcześniej.
*
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Forum to zabawa,życie jest ciekawsze gdy nikt nie wie co myślisz 

Forum to archiwum myśli i uczuć.
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
A gdy wszyscy znają moje myśli, każda chwila to udręka.życie jest ciekawsze gdy nikt nie wie co myślisz
I nawet bywanie na forum nie daje radości bo wszyscy z forum znają moje myśli.
-
- bywalec
Chyba nie, ponieważ jest galimatias z nazwami użytkownika, dlatego Twoich myśli nikt chyba nie zna.
Inaczej będzie jak ktoś się o to postara, wtedy będzie blisko, jednak nie tak jak w otoczeniu gdzie jedzie potem i piątkową rybą.
Inaczej będzie jak ktoś się o to postara, wtedy będzie blisko, jednak nie tak jak w otoczeniu gdzie jedzie potem i piątkową rybą.
Nikt nie będzie znał twoich myśli póki ich nie zapiszesz.
Najbardziej boję się dnia, w którym zostaną ujawnione mysli wszystkich ludzi, i będziemy szli do więzienia za to co myślimy. (więzienia by się szybko przeludniły więc jest to nierealistyczne)
Technologia coraz bardziej się rozwija, ale jeszcze nie są w stanie zobaczyć naszych myśli
Najbardziej boję się dnia, w którym zostaną ujawnione mysli wszystkich ludzi, i będziemy szli do więzienia za to co myślimy. (więzienia by się szybko przeludniły więc jest to nierealistyczne)
Technologia coraz bardziej się rozwija, ale jeszcze nie są w stanie zobaczyć naszych myśli
- 137
- bywalec
- Kontakt:
moje 8 cyfr to:grow up pisze: ↑wt cze 01, 2021 5:57 pmDobrze że interesujesz się nowinkami w gramatyce i ortografii. Ale ja zdawałem maturę z polskiego co miesiąc od szkoły podstawowej do trzeciej gimnazjum.
Bo potrafiłem pisać piórem laborki laboratoria z eksperymentów nad którymi pracowano.
1 3 7 7 9 9 1 9
Kurw a po co sprawdzacie CZY WRÓCIŁEM?137 pisze: ↑czw cze 10, 2021 5:39 ammoje 8 cyfr to:grow up pisze: ↑wt cze 01, 2021 5:57 pmDobrze że interesujesz się nowinkami w gramatyce i ortografii. Ale ja zdawałem maturę z polskiego co miesiąc od szkoły podstawowej do trzeciej gimnazjum.
1 3 7 7 9 9 1 9
*
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Jeżeli Zbyszek Cie nie wyłączył nadal żyjesz 

Kolejny spinacz
Kitowcy. I ja chciałem wygrać.
Zbyszku wrócę tylko zabierz im ciasteczka.
*