Czy ktoś może polecić dobrego psychiatrę

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
AnyG
zarejestrowany użytkownik

Post autor: AnyG »

Witam
Cierpię na schizofrenię paranoidalną. Czy ktoś z Was mógłby polecić dobrego psychiatrę u którego mogłabym mieć konsultację najlepiej online?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Re: Czy ktoś może polecić dobrego psychiatrę

Post autor: Słonecznik1 »

wiesz dobrego ... . Zależy też z czym masz problem , bez pezesady są osoby które potrzebują szpitala i leczenia a niektórzy nie . Ciężko to zweryfikować przez internet .Poleciłbym ci nieprzepłacać zachować zdrowy rozsądek bo oni będą cię umawiać i umawiać pewnie , mmoże do szpitala idź zaoszczędzisz dużo pieniędzy , chyba że celem są leki. Pisze wielowoątkowo troche .
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

AnyG.
Proponuję jednak konsultacje w gabinecie. Lekarz gdy widzi twarz i mimikę wie wiecej co i jak.

Ja od pandemii załatwiam leki na telefon ale jestem w remisji od 16 lat wiec konsultacja nie jest niezbedna
AnyG

Witam
Nie potrzebuje na ten moment szpitala jestem w remisji od 4 lat, i ogólnie dobrze się miewam, pracuje i nic złego się na ten moment nie dzieje. Potrzebna mi konsultacja odnośnie leków. Nie chodzi mi o teleporadę - tylko konsultację online przez skypa czy inny komunikator. Dlatego online że mieszkam w małej miejscowości i nie mam prawka przez co nie wszędzie jest łatwo dotrzeć.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Tylko dla mnie dobry psychiatra, lub szerzej dobry lekarz, to taki, który wyleczy pacjenta całkowicie z choroby. A ja jeszcze o takim psychiatrze w Polsce nie słyszałem.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

AnyG pisze: wt cze 01, 2021 10:42 am Dlatego online że mieszkam w małej miejscowości i nie mam prawka przez co nie wszędzie jest łatwo dotrzeć.
A jak docierasz do pracy? Mój poprzedni lekarz psychiatra ma konsultacje online, ale też jest psychoterapeutą i umawia tylko na 50 minut wizyty.
AnyG

Witam
Pracę akurat mam blisko domu około 5 km, zabieram się z innymi osobami a w ostateczności rowerem. Rozszczepionyumysł - mogę prosić na namiary do tego twojego psychiatry 50 minutowa wizyta by mi odpowiadała jak najbardziej.
Pozdrawiam
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

Wysłałem na priv link do profilu tego lekarza na znanylekarz. Jak coś on przyjmuje tylko prywatnie.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

informacje kosztują ;) chociaż jako doświadczony szpieg oddaję dane lokalizacji konowałów za darmo xd
nic
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”