Niech Maksi wróci :)

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Re: Niech Maksi wróci :)

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Było by logiczne jeżeli to oddzielił byś w konkretny i widoczny sposób. Tego nie zrobiłeś i mniemam że celowo, nie będę się zastanawiał czy do Catastrophique czy to do mnie, tym bardziej że nie było problemem wyszczególnić ci całej mojej wypowiedzi, a z wypowiedzią Catastrofique już tak. Więc mam prośbę popraw proszę swój post tak by był czytelny do kogo się on odnosi konkretnie i od którego momentu. 🙂 Jeżeli twierdzisz że jest to odpowiedź do Catastrofique, więc dlaczego znalazł się tam mój wątek w końcu to odpowiedź do niego nie do mnie; Czy dalej będziesz się gubić w swoich treściach?
Dobre rady polecam zachowaj dla siebie.
Zastanów się nad swoją poprzednią wypowiedzią i zbuduj jeszcze raz odpowiedź i napisz. Ja jestem inteligentny i lepiej byś się o tym nie przekonał.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Grozisz mi? Ta, bardzo jesteś inteligentny.
Zacytowałem Kato, potem ciebie, z czym masz problem?
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Jeżeli już cytujesz dwie różne osoby w jednym poście, proszę używaj odpowiednich narzędzi do tego w edytorze wizualnym. Możesz poprawić teraz swoją wypowiedź co bardzo polecam, by nie wprowadzać użytkowników forum w błąd co już nastąpiło. Jeżeli będziesz mieć z tym problem techniczny lub nie wiedział w jaki sposób to zrobić, chętnie pomogę ci w edycji lub poprawię go do formy jaką zaproponowałeś wcześniej.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Digital pisze: wt kwie 20, 2021 2:56 pm Strasznie dużo jest w tobie zła i nienawiści Catastrophique, które jak widać nigdy nie przezwyciężyłeś. Jesteś smutnym człowiekiem.
Znowu Twoja nietrafiona analiza.
Wrecz przeciwnie.
Kocham zycie, ludzi i jestem bardzo szczesliwym czlowiekiem.
M.in. z tego powodu wlasnie.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Szczerze wątpię, choć może być tak że sam siebie oszukujesz.
Słabo znasz życie Kato, choć jeszcze sporo przed tobą więc może jest szansa że się dokształcisz i nadrobisz.
Jako że jestem tobie życzliwy to za free masz ode mnie dwie lekcje na dobry początek:
Lekcja numer jeden: jeżeli za kimś się wstawiam to nie dlatego że chce tego kogoś przelecieć, przeruchać i wydymać lecz dlatego że czuję niesprawiedliwość i złe traktowanie albo po prostu tego kogoś lubię. Bardzo kiepskim pomysłem jest wszędzie węszyć podtekst seksualny, można się na tym łatwo przejechać i zrobić z siebie błazna.
Lekcja numer dwa: kobieta to nie tylko cycki i dupa.
Chłopiec Papuśny pisze: wt kwie 20, 2021 8:01 pm Jeżeli już cytujesz dwie różne osoby w jednym poście, proszę używaj odpowiednich narzędzi do tego w edytorze wizualnym. Możesz poprawić teraz swoją wypowiedź co bardzo polecam, by nie wprowadzać użytkowników forum w błąd co już nastąpiło. Jeżeli będziesz mieć z tym problem techniczny lub nie wiedział w jaki sposób to zrobić, chętnie pomogę ci w edycji lub poprawię go do formy jaką zaproponowałeś wcześniej.
Nie ucz kurna ojca dzieci robić.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Digital pisze: śr kwie 21, 2021 12:28 pm Słabo znasz życie Kato
Ty myslisz, ze lepiej znasz zycie ode mnie bo jestes starszy? Xd Znowu to ocenianie z gory, kiedy kompletnie mnie nie znasz.
To kompletnie od tego nie zalezy. Chodzi o to co czlowiek przeszedl i czy wyciagnal odpowiednie wnioski. Ty mimo podeszlego wieku, nadal tkwisz w nieswiadomosci i niewiedzy, bo do tej pory unikasz ludzi na zywo i uwazasz, ze zdrowi sa uprzedzeni i moga nam zaszkodzic. Miedzy innymi. To kompletnw bzdury a zweryfikowac tego nie masz jak bo tylko siedzisz w domu. Ja spotykam sie z ludzmi codziennie na zywo. Przeroznymi.
Digital pisze: śr kwie 21, 2021 12:28 pm choć jeszcze sporo przed tobą więc może jest szansa że się dokształcisz i nadrobisz.
Z tym sie zgadzam. Mam przed soba cale zycie a uczymy sie do jego konca.
Digital pisze: śr kwie 21, 2021 12:28 pm Jako że jestem tobie życzliwy to za free masz ode mnie dwie lekcje na dobry początek.
Tez jestem Tobie zyczliwy, ale nie jestes zadnym autorytetem aby komukolwiek doradzac. W 99% na forum piszesz bzdury i to w duzej ilosci, jak pisalem.
Digital pisze: śr kwie 21, 2021 12:28 pm Lekcja numer jeden: jeżeli za kimś się wstawiam to nie dlatego że chce tego kogoś przelecieć, przeruchać i wydymać lecz dlatego że czuję niesprawiedliwość i złe traktowanie albo po prostu tego kogoś lubię. Bardzo kiepskim pomysłem jest wszędzie węszyć podtekst seksualny, można się na tym łatwo przejechać i zrobić z siebie błazna.
Oczywiste, ze bedziesz teraz zaprzeczal. Przede wszystkim nie tylko ja to zauwazylem i sposob w jaki odzywasz sie do Pyci w jej dziale, jak ja komplementujsz i podlizujesz sie jest ewidentny. To wlasnie wyglada na robienie z siebie blazna, gdy starszy facet ugania sie za mloda dziewczyna. Wyglada to komicznie, nie tylko dla mnie.
Digital pisze: śr kwie 21, 2021 12:28 pm Lekcja numer dwa: kobieta to nie tylko cycki i dupa.
No co Ty nie powiesz? A z iloma kobietami na co dzien sie spotykasz i rozmawiasz?
Ogolnie te Twoje rady to banały, nieadekwatne do osoby i sytuacji. Od osoby z Twoim wieku oczekiwaloby sie czegos bardziej trafnego, przemyslanego, opartego na bogatym doswiadczeniu tylko Ty go nie masz, ewentualnie, jak pisalem, nie odrobiles lekcji.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Ciągle się odwołujesz do jakichś tajemniczych "ich". "Nie tylko ja to zauważyłem", tylko jacyś "oni" też. Wydaje ci się że to dobra linia obrony powoływać się na wyimaginowane osoby? Toż to kompletna bzdura, to co ty zauważyłeś i to co "oni" zauważyli. Bez dowodów to same wyłącznie obleśne insynuacje, uwłaczające zarówno mojej godności jak i niestety twojej gdyż to ty je wysnuwasz.
Patrzysz na życie przez pryzmat swoich zwichrowanych doświadczeń, jeśli jakiekolwiek miałeś oraz przez pryzmat ciężkiej choroby i to wszystko. Dlatego się nawet nie złoszczę na ciebie.
Dyskusja z tobą przypomina rzucanie grochem o ścianę, winszuję więc doświadczenia życiowego i w tym momencie urywam dyskusję, bo czuję że to już od dawna ślepy zaułek. Ślepego nie da się nauczyć przechodzić przez jezdnię na zielonym świetle.
Awatar użytkownika
tylkoktoś
zaufany użytkownik

Post autor: tylkoktoś »

Nic dodać nic ująć.
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Digital pisze: czw kwie 22, 2021 12:45 pm Ciągle się odwołujesz do jakichś tajemniczych "ich". "Nie tylko ja to zauważyłem", tylko jacyś "oni" też. Wydaje ci się że to dobra linia obrony powoływać się na wyimaginowane osoby? Toż to kompletna bzdura, to co ty zauważyłeś i to co "oni" zauważyli. Bez dowodów to same wyłącznie obleśne insynuacje, uwłaczające zarówno mojej godności jak i niestety twojej gdyż to ty je wysnuwasz.
Patrzysz na życie przez pryzmat swoich zwichrowanych doświadczeń, jeśli jakiekolwiek miałeś oraz przez pryzmat ciężkiej choroby i to wszystko. Dlatego się nawet nie złoszczę na ciebie.
Dyskusja z tobą przypomina rzucanie grochem o ścianę, winszuję więc doświadczenia życiowego i w tym momencie urywam dyskusję, bo czuję że to już od dawna ślepy zaułek. Ślepego nie da się nauczyć przechodzić przez jezdnię na zielonym świetle.
Nie jestem Twoim ekosystemowym przeciwnikiem, ani podziemnym zwolennikiem, ale zauważ, że Catastropik jest obecnie w bardzo złym stanie psychicznym, dlatego dostałem na priwka nagany i drogowskazy, abym uspokoił "pracujące" wątki.

Catastropik to prawdopodobnie osoba bardzo ciężko chora, ciężej od Ciebie Digital i musimy po prostu uważać, żeby sobie czegoś nie zrobił.
Co prawda nie upoważnia to Catasropika do obrażania Ciebie i stawiania siebie o piętro wyżej, co jest wywyższaniem się i tutaj nikt chyba nie ma wątpliwości co do tego.
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Digital pisze: wt kwie 20, 2021 7:49 pm Grozisz mi? Ta, bardzo jesteś inteligentny.
Papu Tobie nie groził fizycznie, ale ostrzegał, że Twoje posty może on pokryć odrobiną inteligentnego cynamonu.
Tak do odczuwam.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Acid zmienil forme ataku, teraz jestem "ciezko chory" :D. No w sumie ambitniejsze to od wyzwisk, przyznaje ;).
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Digital pisze: czw kwie 22, 2021 12:45 pm Ciągle się odwołujesz do jakichś tajemniczych "ich". "Nie tylko ja to zauważyłem", tylko jacyś "oni" też. Wydaje ci się że to dobra linia obrony powoływać się na wyimaginowane osoby? Toż to kompletna bzdura, to co ty zauważyłeś i to co "oni" zauważyli. Bez dowodów to same wyłącznie obleśne insynuacje, uwłaczające zarówno mojej godności jak i niestety twojej gdyż to ty je wysnuwasz.
Chłopiec Papuśny pisze: pn kwie 19, 2021 1:37 pm
Po twoich wpisach widać że masz czutki romantyczki do Pyciosławy
Ty dobry jestes xd. Myslisz, ze jak nie napisales wprost swoich ciagotek do Pycioslawy to teraz konsekwentne zaprzeczanie potwierdzi, ze sobie to wymyslilem. Jak jest naprawde - wie kazdy, kto czyta to jak sie do niej odnosisz. Lub sie domysla.
Digital pisze: czw kwie 22, 2021 12:45 pm Patrzysz na życie przez pryzmat swoich zwichrowanych doświadczeń, jeśli jakiekolwiek miałeś oraz przez pryzmat ciężkiej choroby i to wszystko. Dlatego się nawet nie złoszczę na ciebie.
Tak tak, tylko, ze ja z tych doswiadczen wyciagnalem wiele lekcji dzieki ktorym zyje lepiej niz niejeden zdrowy i przekazuje wiedze jak sobie radzic z traumami i choroba psychiczna innym. Skutecznie, z uznaniem i wdziecznoscia. Ty natomiast siedzisz w domu i zarywasz do mlodych dziewczyn na forum dla schizofrenikow. Jesli to zarywaniem mozna nazwac. Czy zloscisz sie na mnie czy nie, jak sie zapewne domyslasz, lata mi to.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Catastrophique pisze: czw kwie 22, 2021 9:59 pm przekazuje wiedze jak sobie radzic z traumami i choroba psychiczna innym. Skutecznie, z uznaniem i wdziecznoscia.
Napisałeś już tysiące postów a mógłbyś przytoczyć mi chociaż jeden jedyny post w którym to robisz?
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Cieszę się że wszyscy mamy doświadczenia i te lepsze i te gorsze. Jak wspaniale jest pomagać drugim, wspierać ich swoją radą i swoim doświadczeniem, w szczególności wiedząc że to my wiemy co oni myślą w danym momencie, co przeżyli, jakie mają doświadczenia, problemy, znamy ich charaktery wiemy lepiej co powinni zrobić, wiemy co piszą jak nie piszą, że są bardziej chorzy - bo my tak im mówimy, że bez nas nie myślą samodzielnie bo my wiemy co jest dla nich lepsze. Cieszę się że kolejny lekarz dusz dołączył do "naszej dyskusji". ☺️
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Nie mam zamiaru tutaj dyskutować bo nie wiem za bardzo o co tu chodzi ale mam alergię na osoby które na każdym kroku wywyższają się i stawiają siebie za wzór.Rozjebało mnie to co katastrofie napisał i musiałem :D
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Miałem na myśli AcidHouse, ale cieszę się że mamy kolejnego petenta do tytułu. 🙂
U mnie prowadzi Digital bo ma zacięcie stricte katolickie co bardzo lubię. Z Kefasem jednak przegrywa -brak mi znajomości Biblii i anatomii kobiety oraz patologii ciąży. Catastrophique jest bogaty w cierpliwość, brak mu jednak odpowiedniego zasobu leksykalnego - wnioskuje że im bardziej jest poirytowany tym prostsze ma słownictwo, co może wyglądać na porażkę choć pewnie ma asa w rękawie dla Digital. Ten ostatni (Digital)bardzo lubi winić innych, nie czytałem jeszcze nic o jego doświadczeniu.
😔
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Piotrek007 pisze: czw kwie 22, 2021 10:21 pm
Catastrophique pisze: czw kwie 22, 2021 9:59 pm przekazuje wiedze jak sobie radzic z traumami i choroba psychiczna innym. Skutecznie, z uznaniem i wdziecznoscia.
Napisałeś już tysiące postów a mógłbyś przytoczyć mi chociaż jeden jedyny post w którym to robisz?
Tak, moglbym, ale i tak bys zaprzeczal.
Mi nie chodzilo jednak o to forum ani internet.
Prowadze wyklady i szkolenia na zywo.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: czw kwie 22, 2021 9:59 pm
Chłopiec Papuśny pisze: pn kwie 19, 2021 1:37 pm
Po twoich wpisach widać że masz czutki romantyczki do Pyciosławy
Ty dobry jestes xd. Myslisz, ze jak nie napisales wprost swoich ciagotek do Pycioslawy to teraz konsekwentne zaprzeczanie potwierdzi, ze sobie to wymyslilem. Jak jest naprawde - wie kazdy, kto czyta to jak sie do niej odnosisz. Lub sie domysla.

Tak sobie to czytam i żal i zwątpienie mnie ogarnia coraz większe. Patrząc na ciebie, przedstawiciela ówczesnego młodego pokolenia, wyłącznie utwierdzam się w przekonaniu że ten świat zszedł na psy. Kiedyś ludzie nie byli tak zepsuci, a świat wypaczony. Mogę śmiało powiedzieć, że jesteś amoralny. Pisząc do mnie, starszego człowieka, podobne insynuacje.
Nawet w twoim rozumie nie mieści się tak banalna rzecz, że ktoś może zwyczajnie kogoś lubić, czuć zwykłą nie podyktowaną seksualnością sympatię i widząc ataki na tę osobę, w dodatku niesprawiedliwe, wstawić się za nią! Zaraz zapala ci się w głowie wykrzyknik z napisem sex, dupa, ruchać?
Darzę Pysię ogromną sympatią i nigdzie nie zaprzeczałem ani nie zaprzeczam. To mądra bardzo dzielna dziewczyna i sporo wycierpiała jak na swój wiek, nie mając nigdy w nikim oparcia. Życzę jej jak najlepiej z całego serca i trzymam mocno kciuki by jej w życiu wszystko się ułożyło jak najlepiej i powiodło, jest tego warta. Jednak nic poza tym, nigdy bym nie przekroczył pewnych granic. Szanuję siebie i szanuję ją.
Nie rozumiem dlaczego jest ci tak ciężko w to uwierzyć, że ktoś może po prostu kogoś lubić i wstawić się za nim ze zwykłej ludzkiej przyjaźni? Poza tym inny użytkownik wcześniej ode mnie zauważył ataki na Pysię i zwrócił tym moją uwagę na całe zdarzenie.
Dla ciebie, wnioskując z twoich wypowiedzi, kobieta to wyłącznie dupa i cycki, jak sam to napisałeś. Tak wynika z twoich oskarżeń wysuwanych w moim kierunku.
To jest bardzo smutne powtarzam i pozbawione zwykłej ludzkiej moralności. Mam tylko złudną nadzieję, że nie jesteś jednak wyznacznikiem całego twojego pokolenia lecz jest to wina spaczenia lub choroby w twoim przypadku. Za ciebie też trzymam kciuki, może jeszcze nie wszystko stracone. A może tylko się łudzę.
grow up
bywalec

Post autor: grow up »

AcidHouse pisze: czw kwie 22, 2021 9:23 pm
Digital pisze: wt kwie 20, 2021 7:49 pm Grozisz mi? Ta, bardzo jesteś inteligentny.
Papu Tobie nie groził fizycznie, ale ostrzegał, że Twoje posty może on pokryć odrobiną inteligentnego cynamonu.
Tak do odczuwam.
po co forum ma mieć zabezpieczenia. skoro jest na serwerze a nie hoście?
*
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

To trudne pytanie :think:
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”