Dobre rady polecam zachowaj dla siebie.
Zastanów się nad swoją poprzednią wypowiedzią i zbuduj jeszcze raz odpowiedź i napisz. Ja jestem inteligentny i lepiej byś się o tym nie przekonał.
Moderator: moderatorzy
Znowu Twoja nietrafiona analiza.
Nie ucz kurna ojca dzieci robić.Chłopiec Papuśny pisze: ↑wt kwie 20, 2021 8:01 pm Jeżeli już cytujesz dwie różne osoby w jednym poście, proszę używaj odpowiednich narzędzi do tego w edytorze wizualnym. Możesz poprawić teraz swoją wypowiedź co bardzo polecam, by nie wprowadzać użytkowników forum w błąd co już nastąpiło. Jeżeli będziesz mieć z tym problem techniczny lub nie wiedział w jaki sposób to zrobić, chętnie pomogę ci w edycji lub poprawię go do formy jaką zaproponowałeś wcześniej.
Ty myslisz, ze lepiej znasz zycie ode mnie bo jestes starszy? Xd Znowu to ocenianie z gory, kiedy kompletnie mnie nie znasz.
Z tym sie zgadzam. Mam przed soba cale zycie a uczymy sie do jego konca.
Tez jestem Tobie zyczliwy, ale nie jestes zadnym autorytetem aby komukolwiek doradzac. W 99% na forum piszesz bzdury i to w duzej ilosci, jak pisalem.
Oczywiste, ze bedziesz teraz zaprzeczal. Przede wszystkim nie tylko ja to zauwazylem i sposob w jaki odzywasz sie do Pyci w jej dziale, jak ja komplementujsz i podlizujesz sie jest ewidentny. To wlasnie wyglada na robienie z siebie blazna, gdy starszy facet ugania sie za mloda dziewczyna. Wyglada to komicznie, nie tylko dla mnie.Digital pisze: ↑śr kwie 21, 2021 12:28 pm Lekcja numer jeden: jeżeli za kimś się wstawiam to nie dlatego że chce tego kogoś przelecieć, przeruchać i wydymać lecz dlatego że czuję niesprawiedliwość i złe traktowanie albo po prostu tego kogoś lubię. Bardzo kiepskim pomysłem jest wszędzie węszyć podtekst seksualny, można się na tym łatwo przejechać i zrobić z siebie błazna.
No co Ty nie powiesz? A z iloma kobietami na co dzien sie spotykasz i rozmawiasz?
Nie jestem Twoim ekosystemowym przeciwnikiem, ani podziemnym zwolennikiem, ale zauważ, że Catastropik jest obecnie w bardzo złym stanie psychicznym, dlatego dostałem na priwka nagany i drogowskazy, abym uspokoił "pracujące" wątki.Digital pisze: ↑czw kwie 22, 2021 12:45 pm Ciągle się odwołujesz do jakichś tajemniczych "ich". "Nie tylko ja to zauważyłem", tylko jacyś "oni" też. Wydaje ci się że to dobra linia obrony powoływać się na wyimaginowane osoby? Toż to kompletna bzdura, to co ty zauważyłeś i to co "oni" zauważyli. Bez dowodów to same wyłącznie obleśne insynuacje, uwłaczające zarówno mojej godności jak i niestety twojej gdyż to ty je wysnuwasz.
Patrzysz na życie przez pryzmat swoich zwichrowanych doświadczeń, jeśli jakiekolwiek miałeś oraz przez pryzmat ciężkiej choroby i to wszystko. Dlatego się nawet nie złoszczę na ciebie.
Dyskusja z tobą przypomina rzucanie grochem o ścianę, winszuję więc doświadczenia życiowego i w tym momencie urywam dyskusję, bo czuję że to już od dawna ślepy zaułek. Ślepego nie da się nauczyć przechodzić przez jezdnię na zielonym świetle.
Digital pisze: ↑czw kwie 22, 2021 12:45 pm Ciągle się odwołujesz do jakichś tajemniczych "ich". "Nie tylko ja to zauważyłem", tylko jacyś "oni" też. Wydaje ci się że to dobra linia obrony powoływać się na wyimaginowane osoby? Toż to kompletna bzdura, to co ty zauważyłeś i to co "oni" zauważyli. Bez dowodów to same wyłącznie obleśne insynuacje, uwłaczające zarówno mojej godności jak i niestety twojej gdyż to ty je wysnuwasz.
Ty dobry jestes xd. Myslisz, ze jak nie napisales wprost swoich ciagotek do Pycioslawy to teraz konsekwentne zaprzeczanie potwierdzi, ze sobie to wymyslilem. Jak jest naprawde - wie kazdy, kto czyta to jak sie do niej odnosisz. Lub sie domysla.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn kwie 19, 2021 1:37 pm
Po twoich wpisach widać że masz czutki romantyczki do Pyciosławy
Tak tak, tylko, ze ja z tych doswiadczen wyciagnalem wiele lekcji dzieki ktorym zyje lepiej niz niejeden zdrowy i przekazuje wiedze jak sobie radzic z traumami i choroba psychiczna innym. Skutecznie, z uznaniem i wdziecznoscia. Ty natomiast siedzisz w domu i zarywasz do mlodych dziewczyn na forum dla schizofrenikow. Jesli to zarywaniem mozna nazwac. Czy zloscisz sie na mnie czy nie, jak sie zapewne domyslasz, lata mi to.
Napisałeś już tysiące postów a mógłbyś przytoczyć mi chociaż jeden jedyny post w którym to robisz?Catastrophique pisze: ↑czw kwie 22, 2021 9:59 pm przekazuje wiedze jak sobie radzic z traumami i choroba psychiczna innym. Skutecznie, z uznaniem i wdziecznoscia.
Tak, moglbym, ale i tak bys zaprzeczal.Piotrek007 pisze: ↑czw kwie 22, 2021 10:21 pmNapisałeś już tysiące postów a mógłbyś przytoczyć mi chociaż jeden jedyny post w którym to robisz?Catastrophique pisze: ↑czw kwie 22, 2021 9:59 pm przekazuje wiedze jak sobie radzic z traumami i choroba psychiczna innym. Skutecznie, z uznaniem i wdziecznoscia.
Catastrophique pisze: ↑czw kwie 22, 2021 9:59 pmTy dobry jestes xd. Myslisz, ze jak nie napisales wprost swoich ciagotek do Pycioslawy to teraz konsekwentne zaprzeczanie potwierdzi, ze sobie to wymyslilem. Jak jest naprawde - wie kazdy, kto czyta to jak sie do niej odnosisz. Lub sie domysla.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn kwie 19, 2021 1:37 pm
Po twoich wpisach widać że masz czutki romantyczki do Pyciosławy
po co forum ma mieć zabezpieczenia. skoro jest na serwerze a nie hoście?