Też szukam dziewczyny

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Awatar użytkownika
lasta
bywalec
Kontakt:

Też szukam dziewczyny

Post autor: lasta »

Cześć jestem z Legionowa, okolice Warszawy, rocznik 1981 mam 39 lat, w tym roku będzie 40, fajny wiek, zwłaszcza, że zdrowie dopisuje, mimo że jest zdiagnozowaną schizofrenia i leczę się. Interesuje się sztuką, rysuje, maluje, wkrótce może graffiti jak wcześniej. Bieganie lubię i zamierzam do tego powrócić. Jestem stabilny emocjonalnie. Mieszkam z rodzicami. W tej chwili na rencie. Mam 180 cm wzrostu, raczej szczupły i też raczej szczupłej szukam. Jest ktoś poważny do związku na tym forum, może najpierw znajomość, bo też mam sporo dystansu, którego brakowało mi wcześniej przez chorobę. Zainteresowane kobiety zapraszam. Czasem tu zaglądam. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Re: Też szukam dziewczyny

Post autor: Schibi »

Polecam tindera badoo i sympatie. Ladne zdjęcie fajny opis i moze jakas Pani sie skusi.
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: jakotako »

A ja polecam;
https://randki.cc
Zero opłat!
Awatar użytkownika
lasta
bywalec
Kontakt:

AdamSchibi pisze: śr kwie 21, 2021 4:09 pm Polecam tindera badoo i sympatie. Ladne zdjęcie fajny opis i moze jakas Pani sie skusi.
Kiedyś tam próbowałem, co prawda byłem w bardzo złym stanie, ale nie wiem, czy to dobry pomysł, ze względu, że chyba stamtąd dziewczyny nie akceptowalny kogoś, mnie że schizofrenia. Czy się mylę? A może są miejsca w sieci, gdzie ludzie tacy jak my mają mniejszą trudność poznawania się i spotykania? Tam na portalach, o których piszesz nie dochodziło praktycznie do wymiany wiadomości, no ale wtedy powodowała to choroba i objawy ubytkowe schizofrenii. Dziś już chyba jest inaczej, mam mniejsze z tym problemu, o ile jakieś. Także, mimo że AdamShibi od razu poczułem jakąś odrazę, gdy zobaczyłem nazwy tych portali w Twoim poście, to jednak może tam spróbuję, no i dzięki za podpowiedź odnośnie zdjęć i wpisów, to też cenny szczegół. Mam za sobą wiele lat ciężkich choroby, więc wszystkie wskazówki mile widziane. Ale na szczęście chyba szybko się uczę tego życia na nowo, więc powinno być choć odrobinę łatwiej kogoś poznać. A jak myślicie. W jakim czasie można kogoś poznać do związku? Jak szybko? Jestem w sytuacji raczej stabilności emocjonalnej. Od jakiegoś czasu jestem w remisji. Powrót do normalności i te sprawy. Co prawda byłem w krótkim związku ostatnio, ale przez długie 20 lat sam. Teraz jestem sam i zastanawiam się jak szybko można kogoś znaleźć do znajomości na takich portalach jak wymieniłeś AdamShibi będąc w całkiem dobrej kondycji psychofizycznej. Dzięki za natchnienie. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Sluchaj logujesz sie na tych portalach wsawiasz ladne zdjecie dobry opis i szukasz szczescia. Na poczatku znajomosci nie mowisz nikomu ze na cos chorujesz po co sie od razu przekreslac? Mieszkasz przy warszawie takze masz bardzo duzy wybor. Musisz byc soba. Przewinie sie moze kilkadziesiat dziewczyn ale wkoncu natrafisz na ta jedyna. Nie mozna sie poddawac.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

AdamSchibi pisze: śr kwie 21, 2021 6:43 pm Nie mozna sie poddawac.
Popieram. Będzie dobrze.
nic
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: jakotako »

A jak tak to ja też popieram :mrgreen:
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Fajnie ze wszyscy sie zgadzaja :)
Awatar użytkownika
lasta
bywalec
Kontakt:

Dobrze gadasz Adam, Ty chyba jednak już znalazłeś swoją połówkę. Dzięki za wsparcie... :)
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Jeszcze nie znalazłem ale randkuje, choć mam na oku taka jedna ale nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie :)
Awatar użytkownika
lasta
bywalec
Kontakt:

No i jakie są dziewczyny w Twoim odczuciu? Dajesz sobie z tym wszystkim radę? Spotyka Cię raczej akceptacja czy odrzucenie? Często spotykasz się z nieznajomymi kobietami z Internetu? Jak to wygląda? Czy zachowują się te znajomości czy odpadają? Z jakich powodów? I czy wiesz w jakim celu szukasz? Jak to u Ciebie jest? Czy choroba przeszkadza Ci w aktywnym poszukiwaniu partnerki? Jaki portal preferujesz do poszukiwań i dlaczego?
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

lasta pisze: śr kwie 21, 2021 7:41 pm No i jakie są dziewczyny w Twoim odczuciu? Dajesz sobie z tym wszystkim radę? Spotyka Cię raczej akceptacja czy odrzucenie? Często spotykasz się z nieznajomymi kobietami z Internetu? Jak to wygląda? Czy zachowują się te znajomości czy odpadają? Z jakich powodów? I czy wiesz w jakim celu szukasz? Jak to u Ciebie jest? Czy choroba przeszkadza Ci w aktywnym poszukiwaniu partnerki? Jaki portal preferujesz do poszukiwań i dlaczego?
Za dużo pytań. Kolego musisz próbować i tyle. Pisać z nimi później się umawiać na randki jak coś tego wyjdzie. Ja szukam miłości. Choroba mi w niczym nie przeszkadza. Najlepszy wydaje się tinder.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

AdamSchibi pisze: śr kwie 21, 2021 7:46 pmJa szukam miłości. Choroba mi w niczym nie przeszkadza. Najlepszy wydaje się tinder.
Mam tak samo, tylko wole poznawac na zywo.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Kazdy szukam tam gdzie mu najlepiej :) Ja szukam wszędzie :)
Awatar użytkownika
lasta
bywalec
Kontakt:

Spoko, myślałem, że będzie można pogadać, bo dopiero teraz odczuwam rzeczywistość dobrze, po wielu latach męki.
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Wiem jak to jest przy naszej chorobie, jak jest czasami ciezko, ale tylko zazywanie lekow, sluchanie polecen psychiatry moze nie zawsze ale zazwyczaj jesli chodzi o dlugoterminowe leczenie maja racje przynosi dobre efekty.
Awatar użytkownika
tylkoktoś
zaufany użytkownik

Post autor: tylkoktoś »

Jak będzie widać że chorobowo coś nie halo to będzie ciężko.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

AdamSchibi pisze: śr kwie 21, 2021 8:23 pm Kazdy szukam tam gdzie mu najlepiej :) Ja szukam wszędzie :)
Ja mam awersje do Tindera, Badoo etc.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

No na tych aplikacjach randkowcych są różne dziewczyny, ale to trzeba od razu w opisie napisać kogo szukamy wtedy jest już jakiś przesiew.
Catastrophique pisze: czw kwie 22, 2021 8:16 am
AdamSchibi pisze: śr kwie 21, 2021 8:23 pm Kazdy szukam tam gdzie mu najlepiej :) Ja szukam wszędzie :)
Ja mam awersje do Tindera, Badoo etc.
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

utopia pisze: czw kwie 22, 2021 7:12 am Jak będzie widać że chorobowo coś nie halo to będzie ciężko.
Ja jestem już od dłuższego czasu w remisji i mam nadzieje, że taki stan będzie trwał jak najdłużej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”