Też szukam dziewczyny
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Też szukam dziewczyny
Cześć jestem z Legionowa, okolice Warszawy, rocznik 1981 mam 39 lat, w tym roku będzie 40, fajny wiek, zwłaszcza, że zdrowie dopisuje, mimo że jest zdiagnozowaną schizofrenia i leczę się. Interesuje się sztuką, rysuje, maluje, wkrótce może graffiti jak wcześniej. Bieganie lubię i zamierzam do tego powrócić. Jestem stabilny emocjonalnie. Mieszkam z rodzicami. W tej chwili na rencie. Mam 180 cm wzrostu, raczej szczupły i też raczej szczupłej szukam. Jest ktoś poważny do związku na tym forum, może najpierw znajomość, bo też mam sporo dystansu, którego brakowało mi wcześniej przez chorobę. Zainteresowane kobiety zapraszam. Czasem tu zaglądam. Pozdrawiam
Re: Też szukam dziewczyny
Polecam tindera badoo i sympatie. Ladne zdjęcie fajny opis i moze jakas Pani sie skusi.
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Kiedyś tam próbowałem, co prawda byłem w bardzo złym stanie, ale nie wiem, czy to dobry pomysł, ze względu, że chyba stamtąd dziewczyny nie akceptowalny kogoś, mnie że schizofrenia. Czy się mylę? A może są miejsca w sieci, gdzie ludzie tacy jak my mają mniejszą trudność poznawania się i spotykania? Tam na portalach, o których piszesz nie dochodziło praktycznie do wymiany wiadomości, no ale wtedy powodowała to choroba i objawy ubytkowe schizofrenii. Dziś już chyba jest inaczej, mam mniejsze z tym problemu, o ile jakieś. Także, mimo że AdamShibi od razu poczułem jakąś odrazę, gdy zobaczyłem nazwy tych portali w Twoim poście, to jednak może tam spróbuję, no i dzięki za podpowiedź odnośnie zdjęć i wpisów, to też cenny szczegół. Mam za sobą wiele lat ciężkich choroby, więc wszystkie wskazówki mile widziane. Ale na szczęście chyba szybko się uczę tego życia na nowo, więc powinno być choć odrobinę łatwiej kogoś poznać. A jak myślicie. W jakim czasie można kogoś poznać do związku? Jak szybko? Jestem w sytuacji raczej stabilności emocjonalnej. Od jakiegoś czasu jestem w remisji. Powrót do normalności i te sprawy. Co prawda byłem w krótkim związku ostatnio, ale przez długie 20 lat sam. Teraz jestem sam i zastanawiam się jak szybko można kogoś znaleźć do znajomości na takich portalach jak wymieniłeś AdamShibi będąc w całkiem dobrej kondycji psychofizycznej. Dzięki za natchnienie. Pozdrawiam.AdamSchibi pisze: ↑śr kwie 21, 2021 4:09 pm Polecam tindera badoo i sympatie. Ladne zdjęcie fajny opis i moze jakas Pani sie skusi.
Sluchaj logujesz sie na tych portalach wsawiasz ladne zdjecie dobry opis i szukasz szczescia. Na poczatku znajomosci nie mowisz nikomu ze na cos chorujesz po co sie od razu przekreslac? Mieszkasz przy warszawie takze masz bardzo duzy wybor. Musisz byc soba. Przewinie sie moze kilkadziesiat dziewczyn ale wkoncu natrafisz na ta jedyna. Nie mozna sie poddawac.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
A jak tak to ja też popieram 

Fajnie ze wszyscy sie zgadzaja 

- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Dobrze gadasz Adam, Ty chyba jednak już znalazłeś swoją połówkę. Dzięki za wsparcie... :)
Jeszcze nie znalazłem ale randkuje, choć mam na oku taka jedna ale nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie 

- lasta
- bywalec
- Kontakt:
No i jakie są dziewczyny w Twoim odczuciu? Dajesz sobie z tym wszystkim radę? Spotyka Cię raczej akceptacja czy odrzucenie? Często spotykasz się z nieznajomymi kobietami z Internetu? Jak to wygląda? Czy zachowują się te znajomości czy odpadają? Z jakich powodów? I czy wiesz w jakim celu szukasz? Jak to u Ciebie jest? Czy choroba przeszkadza Ci w aktywnym poszukiwaniu partnerki? Jaki portal preferujesz do poszukiwań i dlaczego?
Za dużo pytań. Kolego musisz próbować i tyle. Pisać z nimi później się umawiać na randki jak coś tego wyjdzie. Ja szukam miłości. Choroba mi w niczym nie przeszkadza. Najlepszy wydaje się tinder.lasta pisze: ↑śr kwie 21, 2021 7:41 pm No i jakie są dziewczyny w Twoim odczuciu? Dajesz sobie z tym wszystkim radę? Spotyka Cię raczej akceptacja czy odrzucenie? Często spotykasz się z nieznajomymi kobietami z Internetu? Jak to wygląda? Czy zachowują się te znajomości czy odpadają? Z jakich powodów? I czy wiesz w jakim celu szukasz? Jak to u Ciebie jest? Czy choroba przeszkadza Ci w aktywnym poszukiwaniu partnerki? Jaki portal preferujesz do poszukiwań i dlaczego?
- Catastrophique
- bywalec
Mam tak samo, tylko wole poznawac na zywo.AdamSchibi pisze: ↑śr kwie 21, 2021 7:46 pmJa szukam miłości. Choroba mi w niczym nie przeszkadza. Najlepszy wydaje się tinder.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Kazdy szukam tam gdzie mu najlepiej
Ja szukam wszędzie 

- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Spoko, myślałem, że będzie można pogadać, bo dopiero teraz odczuwam rzeczywistość dobrze, po wielu latach męki.
Wiem jak to jest przy naszej chorobie, jak jest czasami ciezko, ale tylko zazywanie lekow, sluchanie polecen psychiatry moze nie zawsze ale zazwyczaj jesli chodzi o dlugoterminowe leczenie maja racje przynosi dobre efekty.
Jak będzie widać że chorobowo coś nie halo to będzie ciężko.
- Catastrophique
- bywalec
Ja mam awersje do Tindera, Badoo etc.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

No na tych aplikacjach randkowcych są różne dziewczyny, ale to trzeba od razu w opisie napisać kogo szukamy wtedy jest już jakiś przesiew.