Co poprawia Wam humor?
Moderator: moderatorzy
Re: Co poprawia Wam humor?
Obserwowanie zwierząt.
Czytanie evota.
Udany cenowo zakup, odbyty kurs online, wyczesany beat, zadowolone akwarium, oraz red-dit..
-
- zaufany użytkownik
Już coraz mniej rzeczy, ale poprawić humor może mi np. ugotowanie obiadu rodzicom, czy pomoc w czymś mamie. I przełamywanie (jednych z wielu) ograniczeń.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Od miesiąca wznowiłem treningi siłowe i to jest to czego potrzebowałem.Błogi stan utrzymujący się do dwóch godzin po treningu.Pełen relaks, zadowolenie,brak napięcia nerwowego, totalny reset od spraw codziennych.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Kiciuś_XXL
- moderator
Czytanie kłótni na evocie i wzajemne się upodlenia i dominacja niczym jeleni na rykowisku . Walka o samicę.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Lubię wychodzić na korytarz na fajke i pogadać z sąsiadami którzy też wychodzą żeby zapalić.Zazwyczaj jest wesoło.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Wykręcona papryka chili
True Cuckoo
Niski głos
True Cuckoo
Niski głos
- Słonecznik1
- bywalec
brak ku.stwa które trzeba tępić i chamstwa , dobroć . Bycie sobą u innych , sport , fajni ludzie , rodzice
- Słonecznik1
- bywalec
zwierzaki też, brak oglądania polityków opozycji
swój uśmiech w lustrze jak wyobraże sobie że mam dobry humor. czyli wejde w role która go ma.
*
Palenie papierosów
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Stabilność emocjonalna, wiedzieć, że ma się wszystko, czego się potrzebuje, mieć energię, mieć poczucie, że ktoś jest ważny dla mnie, mieć co powiedzieć, mieć elastyczny umysł, mieć spokój od chaosu i frustracji jaka była kiedyś, mieć pole możliwości do działania w umyśle i energię by to przekuć na rzeczywistość, to ostatnie nie motywuje mnie jednak tak jak mieć wokół, gdzieś blisko ludzi, do których można się zwrócić, ma się dla kogo żyć, czuje się radość z przyjaźni i można z tym kimś razem działać i jest to osoba bardzo spokojna i zaangażowana w życie, wiem, że nie powinna mnie opuścić i byłoby to bardzo dziwne, gdyby tak to się stało, artystyczna, bratnia dusza, że z nią życie staje się lżejsze
Bardzo mi to poprawia humor, że jest ktoś taki w moim życiu. Ona mnie w jakiś sposób uspokoiła, chyba tym, że jest tak od samego początku zaangażowana w naszą znajomość jakbyśmy od dawna byli przyjaciółmi. Bardzo kojące uczucie.
Móc działać poprawia mi humor... Długo byłem w niemocy, mimo że patrzyłem, czułem i byłem...
Bardzo mi to poprawia humor, że jest ktoś taki w moim życiu. Ona mnie w jakiś sposób uspokoiła, chyba tym, że jest tak od samego początku zaangażowana w naszą znajomość jakbyśmy od dawna byli przyjaciółmi. Bardzo kojące uczucie.
Móc działać poprawia mi humor... Długo byłem w niemocy, mimo że patrzyłem, czułem i byłem...
Szukam osób do wspólnej znajomości z bliskich mi okolic, również Warszawy
Smak krewetek jest bardzo śmieszny!
- luis_jarecki
- zarejestrowany użytkownik
w dobry humor wpędza mnie piątek i perspektywa weekendu, gdy wiem, że nie muszę myśleć o obowiązkach związanych z pracą
- amigo
- zaufany użytkownik
Kawa,papieros i muzyka.