Niech Maksi wróci :)

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Niech Maksi wróci :)

Post autor: Catastrophique »

Digi, nigdy nie interesowalem sie Pycia i raz nawet na forum dobitnie napisalem dlaczego. Za to stracilem zaufanego. tak, przyznam, uzylem ostrych slow, ale szczerych.
Nigdy nie dostalem od niej kosza bo nigdy niczego od niej nie chcialem. Bylo zupelnie na odwrot.
Nie podoba mi sie wizualnie ani tez jej osobowosc nie jest dla mnie zachecajaca.
Raz sie nawet z nia spotkalem w Wawie, poszlismy do galerii na kawe i do Lazienek na spacer, ale to bylo jednorazowe, nie chcialem powtorki itd.
Tobie sie podoba, ale Ty jestes desperatem tryskajacym radoscia gdy kazda mlodsza dziewczyna sie do Ciebie odezwie a ona znana jest z tego, ze kreci z kazdym. Z Toba pewnie tez pisala. Bulwie mozna tylko wspolczuc.
Dlatego tez ja bronisz i faworyzujesz.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Oj Digital siejesz ferment. 😁 I kłamiesz w żywe oczy.
😀 Ja i narkotyzowanie się. Jak Maksymiliana😁😁😁 Ostatni raz paliłem Marihuanę w Czechach ponad rok temu. I wiesz co? 🤨 To legalnie, bo Marihuana jest tam dozwolona. 🙃🙃🙃 I tyle z mojego narkotyzowania się. Nie przypominam sobie bym się chwalił na forum że że mnie super narkoman, że nie robię nic innego tylko ćpam. Wymyśl lepsza bajkę. 👍 Leków nie biorę bo nie muszę brać, a dlaczego może dlatego że mam trefną diagnozę. 💥 Widzisz jestem pod opieką lekarza i terapeuty, diagnoza zmierza w innym kierunku niż schizofrenia paranoidalna. Powiedziałem na temat Pyci to co uważałem, podzieliłem się swoimi spostrzeżeniami. Udzieliłem jej informacji zwrotnej że nie jestem zainteresowany odnowieniem z nią znajomości, jedynie może liczyć na relacje na linii moderator-moderator. Nawet z tego nie potrafiła czy nie chciała skorzystać. Więc wybacz, ale to co wszystko co mam do powiedzenia na ten temat.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Catastrophique pisze: pn kwie 19, 2021 10:25 am Nigdy nie dostalem od niej kosza bo nigdy niczego od niej nie chcialem. Bylo zupelnie na odwrot.
Nie podoba mi sie wizualnie ani tez jej osobowosc nie jest dla mnie zachecajaca.
Raz sie nawet z nia spotkalem w Wawie, poszlismy do galerii na kawe i do Lazienek na spacer, ale to bylo jednorazowe, nie chcialem powtorki itd.
Tobie sie podoba, ale Ty jestes desperatem tryskajacym radoscia gdy kazda mlodsza dziewczyna sie do Ciebie odezwie a ona znana jest z tego, ze kreci z kazdym. Z Toba pewnie tez pisala. Bulwie mozna tylko wspolczuc.
Dlatego tez ja bronisz i faworyzujesz.
To jest bardzo smutne to co piszesz. Cały ten twój post jest przesiąknięty głębokim smutkiem.
Nie spodziewałem się po tobie takiej postawy. Niegodnej powtarzam mężczyzny.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Choć z drugiej strony już raz udowodniłeś do jak niskiego poziomu jesteś w stanie zniżyć się gdy chodzi o kobiety i twoją urażoną dumę.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Nie znasz mnie, ani tego jak traktuje kobiety. Nie widujemy sie na co dzien nie rozmawiamy. Nie wiesz o mnie niczego. Jezeli uwazasz, ze to co wyzej napisalem jest wg. Ciebie nieprawdą, uzasadnij sensownie dlaczego zamiast bez przerwy mnie oczerniac i oceniać z gory.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Nie muszę wiedzieć jak traktujesz kobiety na co dzień, nie jest mi to do niczego potrzebne. Wystarczy mi to co zaobserwowałem tutaj na forum w twoim wykonaniu. Zwyzywałeś forumowiczkę, dziewczynę, w dodatku moderatora forum od szmat i dziwek? Zupełnie bez przyczyny! Po prostu miałeś zły dzień i trochę ci się uzbierało. To się w ludzkiej głowie nie mieści, przepraszam. Pozwoliłeś sobie na to gdyż dobrze wiedziałeś że za Pysią nie ma kto się wstawić i że sama jest osobą łagodną i niekonfliktową. Tak bardzo żal ci teraz że ma chłopaka, że nawet to musisz podważać i mu fałszywie współczuć i oczerniać? To jest wstrętne, fuj. Poniżej wszelkich poziomów.
Gdybyś tak potraktował Maxi to gwarantuję, dostałbyś bana permanentnego zaraz z mostu. Tyle że dobrze wiesz gdzie i na ile możesz sobie pozwolić.

Nie macie tutaj prawa nikogo osądzać i oceniać. Nawet funkcja moderatora nie daje wam na to przyzwolenia. Jaki kto jest w jego prywatnym życiu to jest tylko i wyłącznie jego prywatna sprawa i nic wam do tego. Czy jest narkomanem, melomanem, masonem czy Żydem. Posuwacie się za daleko. To jest forum wsparcia dla pacjentów i ich rodzin walczących ze straszliwą chorobą jaką jest schizofrenia. Na zbyt wiele sobie tutaj pozwalacie urządzając osobiste wycieczki. Dziwię się szczerze że Admin ma tyle cierpliwości i wyrozumiałości. Jest chyba człowiekiem ze stali.
Dopóki sami nie jesteście bez winy nie rzucajcie kamieniami! Nie sądźcie innych jakbyście sami byli bez grzechu. Daleko wam do ideału.

W którym miejscu ciebie bez przerwy oczerniam i oceniam z gory? W którym, odpowiedz proszę? Prawda cię boli co?

Cenię ciebie Kato jako użytkownika tego forum i osobę zaufaną, lubię jak człowieka i szanuję ale gdy przekraczasz dozwolone granice nie zamierzam przyglądać się biernie i milczeć. Zło zawsze musi być piętnowane i nie należy przechodzić z tym do porządku dziennego.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Bosssheee Digital, ale ty manipulujesz. 😅 Widzę że próbujesz być tym "porządnym", w szczególności że na forum jak wspomniałeś dla chorych na choroby psychiczne i ich rodzin to rzadko zajmujesz pogląd na dany temat, jeżeli już to robisz to kłócisz się z innymi. Sam wyzywasz czy insynuujesz w nowomowie że inni są gorsi bo np. są narkomanami ( i mija się z prawdą), a zaraz stawiasz się w roli obrońcy tych osób.... Maksymiliana jako narkomanka, chyba już była i to mówi się na to trzeźwa narkomanka jakąś tam przygodę miała z dragami. Ja na przykład nie zwróciłem na to uwagi dopóty dopóki mi ktoś o tym na forum nie wspomniał. Nawet nie wiem czy miała krótka przygodę, czy uzależniła się od dragów. 🙂 Ja sam narkotyków też nie biorę, miałem jakieś tam próby z Extazy, amfetaminą i marihuaną. I dziwię się że ludzie to biorą, bo po extasy pociłem się jak świnia, po amfetaminie nie mogłem zasnąć, a po marihuanie zasypiałem. ☺️
Po twoich wpisach widać że masz czutki romantyczki do Pyciosławy, czy ci wyszło czy nie nie śledziłem tego tematu bo mnie nie było.😌 Nie zdziwię się jednak gdy okaże się że jest jeszcze kilkunastu takich adoratorów jak ty na forum. Spróbujcie nie zrobić bajzlu i umieszczajcie wszystko w jednym temacie, bo nie mam ochoty skakać z tematu na temat by odszukiwać waszych wyznań miłosnych.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Digital pisze: pn kwie 19, 2021 1:17 pm
Nie macie tutaj prawa nikogo osądzać i oceniać. Nawet funkcja moderatora nie daje wam na to przyzwolenia. Jaki kto jest w jego prywatnym życiu to jest tylko i wyłącznie jego prywatna sprawa i nic wam do tego. Czy jest narkomanem, melomanem, masonem czy Żydem. Posuwacie się za daleko. To jest forum wsparcia dla pacjentów i ich rodzin walczących ze straszliwą chorobą jaką jest schizofrenia. Na zbyt wiele sobie tutaj pozwalacie urządzając osobiste wycieczki. Dziwię się szczerze że Admin ma tyle cierpliwości i wyrozumiałości. Jest chyba człowiekiem ze stali.
Dopóki sami nie jesteście bez winy nie rzucajcie kamieniami! Nie sądźcie innych jakbyście sami byli bez grzechu. Daleko wam do ideału.

Poczułem się wezwany do tablicy. Czy Ty Digital uważasz że obrażanie i ubliżanie za straszliwą walkę ze schizofrenią?
Masz dużo racji, nie ukrywam . Chcesz zostać modem mogę się o Tobie upomnieć.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Nigdy ale to przenigdy nikogo tu nie obrażałem i nikomu nie ubliżałem choć sam byłem wielokrotnie wyzywany i żaden moderator nie reagował. To chyba tyle w odpowiedzi na twój zarzut. Za funkcję moderatora dziękuję, nie mam na to czasu, ani kompetencji.
Co do Pana Papuśnego to widać że ciężko u niego z rozumowaniem bez lekarstw. To była i r o n i a. Na jego zarzuty wobec Pysi i wyzywanie jej od nimfomanek. Co ma piernik do wiatraka i jakim prawem wyciąga jej osobiste sprawy publicznie z jej prywatnego wątku lub rozmów na pw?
Tym bardziej że to ma się nijak do jej funkcji moderatora. Poza tym kluczowym elementem, dokładnie tak jak to sam ujął, jest słowo "była". Walczyła z ową przypadłością i podjęła leczenie. Z narkomanami natomiast niestety jest ten problem, że już to takie łatwe nie jest gdyż cały ich światopogląd w tym się zawiera i na tym opiera się. Ich zasady moralne często mocno wypaczone lub ich zupełny brak mogą faktycznie rzutować i rzutują praktycznie na wszystko co narkomana otacza. I co będę chciał udowodnić w dalszej części postu. A i sprawa najistotniejsza, jak wiadomo narkomanem jest się już zawsze, niezależnie od tego czy się aktualnie bierze czy też nie. Nimfomania natomiast bardzo skutecznie się leczy.
Dla mnie Pan Papuśny jest zupełnie niewiarygodny i nie ma sensu go bronić chcąc samemu pozostawać wiarygodnym.
Legalnie zażywał marihuanę legalną w Czechach? Bullshit :lol: Tym bardziej że odpisywałem już mu w wątku na ten temat w którym toczyła się swego czasu dyskusja i nic mi nie odpowiedział. Nawet mu artykuł zalinkowałem. W ramach info powtórzę, marihuana w Czechach nie jest i nigdy nie była legalna. Posiadanie niewielkich ilości podlega karze grzywny, dosyć wysokiej swoją drogą jak na nasze standardy. Ludzie faktycznie jeżdżą tam by sobie zapalić, lecz w dalszym ciągu robią to nielegalnie i w dalszym ciągu jest to wykroczenie w świetle prawa i panujących tam przepisów. Kupuje się tam marihuanę nielegalnie w knajpach lub od sprzedawców i łamie się tym samym prawo. Bardzo łatwo dotrzeć do tych informacji choćby na youtube. Legalne są natomiast konopie włókniste z zawartością thc poniżej 0,3% tak jak ma to miejsce u nas oraz w całej Unii Europejskiej.
Jeździł tam palić i nigdy wcześniej nie palił? Faktycznie nie jest narkomanem :lol: , tylko zażywał przez przypadek inne nielegalne substancje? Tak sobie czasem szedł, potknął się i na nie nadział nosem. A jak wyczuł w Czechach to tam myknął raz dwa.

Mnie ten temat w sumie nie interesuje tak bardzo i gówno mnie obchodzi co Papuśny ćpa, zażywa lub wciąga nosem oraz robi ze swoim życiem do momentu aż nie zaczyna atakować innych użytkowników na forum. Ale już bardzo mi się nie podoba gdy zarzuca komuś niekompetencję w związku z tym iż ten ktoś leczy się z seksoholizmu. Samemu będąc przy tym dalekim od ideału. Te jego poglądy na zabijanie zwierząt, aborcję i inne. Nie będę tutaj tego komentował. Chciało mu się prywatnych wycieczek, proszę bardzo, ułatwiłem mu to by poczuł się choć przez chwilę jak osoba która musiała przez niego odejść z forum.

Co go to drogi panie obchodzi kto z czego się leczy, jak żyje i z kim, i co to ma wspólnego z pełnieniem funkcji moderatora? Jakim prawem ingeruje w cudze życie prywatne wytykając dziewczynie to czy tamto? To jest naruszenie zwykłych ludzkich zasad moralnych, nie wspominając o zasadach forum. I jak widać nie tylko mnie to razi. I to jest postawa godna moderatora forum? Dobrze napisał gość wyżej, zjawia się po czasie i robi dochodzenie? Wytyka i obraża, sypie zarzutami jak z rękawa, że nie dopilnowaliśmy Maxi? Mieli my ją tu chronić i bronić jak zgnite jajko przez rozbiciem. Taka była czysta i krystaliczna, a wszyscy inni to be i nie profesjonalni? Co sama zasiała, to sobie zebrała.

A, i jeszcze jedno, moje relacje z Pysią nie powinny nikogo bynajmniej interesować do momentu aż argumentuję i zachowuję się rzetelnie, kulturalnie oraz bezstronnie. Jeszcze jedna wycieczka osobista i zgłaszam sprawę do administracji. Tak coś czuję ktoś tu utraci swoją funkcję bo sobie poczyna zbyt odważnie.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Spoko. Jednak Zbyszek nie może wszędzie i zawsze być. Ma od tego ludzi którzy wbrew temu czy jednym czy drugim się to podoba. Najwięcej to mod ingeruje w wypowiedzi i zbiera na siebie wszelkie łajno.
Z doświadczenia wiem ze niejeden mod jak to nazwałeś wykruszył się po jakiejś chwili.
Takie hasło: chcesz się kogoś pozbyć niech zostanie modem.
Nie tyczy się Ciebie bo lubię Twoje wypowiedzi
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

:lol: Kurcze, świetne, nigdy tak o tym nie myślałem :D Dzięki za miłe słowo.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Ty jesteś niereformowalny jednak. 🙂
AD1. Na PW z Pycia nie rozmawiałem nigdy. To że jest nimfomanką to wie każdy kto miał z nią styczność, też takie opinie wyrażały inne osoby pisząc do mnie na PW, uważając że jednak to jest przeszkoda by Pycia była moderatorem. Więc to żadna tajemnica, sama też pisała o tym. Do wątków prywatnych nikt nie ma dostępu oprócz autora i osób przez niego dodanych do przyjaciół, więc następna manipulacja z twojej strony wyszła.
AD2. Marihuana jest legalna, możesz mieć na własny użytek. By sprzedawać w sklepie musisz mieć pozwolenie. 1 gram u dilera kosztuje 100 koron czyli 16 zł, w sklepie w Pradze kosztuje od 400 koron czyli 64zl. Jeżeli jesteś mądrzejszy ode mnie bo oglądasz YouTube, to powiedz mi dlaczego w trakcie kilku interwencji u mnie na ubytowni nie aresztowali nikogo za posiadanie narkotyków w postaci marihuany, a dziewczyny dostawały mandaty za zakłócanie miru domowego? 😂😂😂 Pijane Słowaczki i Czeski są bardziej niebezpieczne od pijanych Polek. Kolega się przekonał o tym. 😏 Nie napisałem że nie paliłem nigdy wcześniej, znów kłamiesz i insynuujesz. Fajnie oskarżać innych, napisać bzdurę a potem ją powielać i ty uważasz się za lepszego ode mnie...🤮
Ja ingeruje w czyjeś, ty w moje. Absurd, no nie. 😩
Problem twój polega na tym, że w Polsce jest nielegalne, w Czechach jest, tym bardziej w Holandii (oczywiście legalne). Jakoś nie widzę twojego bulwersa na tytoń ani na alkohol. 🤨 Wszak jestem alkoholikiem, jestem po piątej terapii a w trakcie szóstej, tym bardziej nie rozumiem twojego ataku na mnie jako narkomana, zamiast alkoholika.😈

Temat Pyci uważam za zamknięty.
Nie myl moich wpisów stricte moderatora z wpisami Papuśnego użytkownika. Jak by iść twoim tropem, to żaden mod nie mógł by się wypowiadać, a jak już to pod dyktando innych użytkowników.
Chronisz Pycie to chroń Maxi, obydwie chore, co nie?🤔
Te jego poglądy na zabijanie zwierząt, aborcję i inne. Nie będę tutaj tego komentował.
To ciekawe. 🙃
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Digital pisze: pn kwie 19, 2021 1:17 pm Nie muszę wiedzieć jak traktujesz kobiety na co dzień, nie jest mi to do niczego potrzebne. Wystarczy mi to co zaobserwowałem tutaj na forum w twoim wykonaniu. Zwyzywałeś forumowiczkę, dziewczynę, w dodatku moderatora forum od szmat i dziwek? Zupełnie bez przyczyny! Po prostu miałeś zły dzień i trochę ci się uzbierało. To się w ludzkiej głowie nie mieści, przepraszam. Pozwoliłeś sobie na to gdyż dobrze wiedziałeś że za Pysią nie ma kto się wstawić i że sama jest osobą łagodną i niekonfliktową. Tak bardzo żal ci teraz że ma chłopaka, że nawet to musisz podważać i mu fałszywie współczuć i oczerniać? To jest wstrętne, fuj. Poniżej wszelkich poziomów.
Zwykle piszesz tony bzdur i je olewam, ale na to odpowiem.
Powinienes wiedziec, bo ocenianie kogos po paru wypowiedziach na forum brzmi dosyc niepowaznie. Zeby napisac komus, ze jego zachowanie jest ponizej wszelkiego poziomu i nie zachowuje sie jak mezczyzna trzeba jednak wiedziec o nim cos wiecej. No i przede wszystkim: nie zwyzywalem Pyci. Nigdy nie nazwalem ja tak jak napisales. Skad Ty to wziales? Widziales kiedykolwiek abym odezwal sie tak do kogos tutaj? To ponizej mojego poziomu, znacznie. Napisalem jej natomiast, ze jest dla mnie oblesna i kijem bym jej nie dotknal, wiec jej urazona duma poleciala z placzem do Zbyszka.
Pycia wielokrotnie pisala, ze jest nimfomanka, na czacie i forum. Wrecz sie tym szczycila, a gdy inni ja krytykowali, pisala, ze to cos w porzadku, nie ma w tym nic zlego.
Tak sie unosisz, bo widac na kilometr, ze czujesz do niej miete. Papusny tez to zauwazyl, jak widzisz. Przez to tez tracisz jakakolwiek obiektywnosc. Laczac to z Twoim talentem do pisania kosmicznych bzdur w duzej ilosci mamy to co wyzej i nizej.
Zal mi jest jej chlopaka, nie tego, ze kogos ma. Ja jej zycze dobrze, Bulwie tez. Nie podwazam tego, ze sa razem i zycze im jak najlepiej, ale znajac Pycie i znajac tez jego... Nie tylko ja sie z nich nabijam ;). Wystarczy ich poczytac.
Te Twoje analizy mojego zachowania juz ktorys raz ukladaja sie w kosmicznie bzdurne insynuacje, na ktore juz mialem nie odpowiadac i wiecej tego robil nie bede, bo to kompletna strata czasu.
Digital pisze: pn kwie 19, 2021 1:17 pm Nie macie tutaj prawa nikogo osądzać i oceniać.
A Ty masz? Bo wyzej wlasnie to robisz w moim kierunku. I to bardzo obficie.
Digital pisze: pn kwie 19, 2021 1:17 pm W którym miejscu ciebie bez przerwy oczerniam i oceniam z gory? W którym, odpowiedz proszę? Prawda cię boli co?
Wyzej piszesz, ze nie zachowuje sie jak mezczyzna i moje zachowanie wzgledem kobiet jest ponizej wszelkiego poziomu. Bez zadnych podstaw, nie znajac mnie, nie wiedzac o mnie nic. Forum nie stanowi 1/10 obrazu tego kim jestem i jaki jestem. Dla Ciebie moze byc wazne, istotne, dla mnie to tylko miejsce w sieci wypelnione ludzmi, ktorych w 99% rozpoznaje tylko po literkach na ekranie.
Prawda? Prawda to to, ze Ci sie Pycia podoba, dziadkowi desperatowi, i bedzie ja bronil to moze mu da ;).
I powiem Ci, ze to calkiem mozliwe, bo wiem do czego jest zdolna.
NIestety.
Wiedza to wszyscy.
Poza zadurzonym w niej dziadkiem ;).
Digital pisze: pn kwie 19, 2021 1:17 pm Cenię ciebie Kato jako użytkownika tego forum i osobę zaufaną, lubię jak człowieka i szanuję ale gdy przekraczasz dozwolone granice nie zamierzam przyglądać się biernie i milczeć. Zło zawsze musi być piętnowane i nie należy przechodzić z tym do porządku dziennego.
Zamiast jakichkolwiek granic widzisz cycki i dupe Pyci. Pogromca zla sie znalazl. Facet w podeszlym wieku uganiajacy sie za mlodymi dziewczynami. Wstydzilbym sie na Twoim miejscu.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

:lol: Choć w sumie to nie do końca wiem czy powinienem się śmiać czy obrazić :think: :lol:
Za odpowiedź na twoje zarzuty niech może posłuży linijka twojej własnej wypowiedzi, piszesz: "Bez zadnych podstaw, nie znajac mnie, nie wiedzac o mnie nic."
Chłopiec Papuśny pisze: pn kwie 19, 2021 4:12 pm Ty jesteś niereformowalny jednak. 🙂
AD1. Na PW z Pycia nie rozmawiałem nigdy. To że jest nimfomanką to wie każdy kto miał z nią styczność, też takie opinie wyrażały inne osoby pisząc do mnie na PW, uważając że jednak to jest przeszkoda by Pycia była moderatorem. Więc to żadna tajemnica, sama też pisała o tym. Do wątków prywatnych nikt nie ma dostępu oprócz autora i osób przez niego dodanych do przyjaciół, więc następna manipulacja z twojej strony wyszła.
AD2. Marihuana jest legalna, możesz mieć na własny użytek. By sprzedawać w sklepie musisz mieć pozwolenie. 1 gram u dilera kosztuje 100 koron czyli 16 zł, w sklepie w Pradze kosztuje od 400 koron czyli 64zl. Jeżeli jesteś mądrzejszy ode mnie bo oglądasz YouTube, to powiedz mi dlaczego w trakcie kilku interwencji u mnie na ubytowni nie aresztowali nikogo za posiadanie narkotyków w postaci marihuany, a dziewczyny dostawały mandaty za zakłócanie miru domowego? 😂😂😂 Pijane Słowaczki i Czeski są bardziej niebezpieczne od pijanych Polek. Kolega się przekonał o tym. 😏 Nie napisałem że nie paliłem nigdy wcześniej, znów kłamiesz i insynuujesz. Fajnie oskarżać innych, napisać bzdurę a potem ją powielać i ty uważasz się za lepszego ode mnie...🤮
Ja ingeruje w czyjeś, ty w moje. Absurd, no nie. 😩
Problem twój polega na tym, że w Polsce jest nielegalne, w Czechach jest, tym bardziej w Holandii (oczywiście legalne). Jakoś nie widzę twojego bulwersa na tytoń ani na alkohol. 🤨 Wszak jestem alkoholikiem, jestem po piątej terapii a w trakcie szóstej, tym bardziej nie rozumiem twojego ataku na mnie jako narkomana, zamiast alkoholika.😈

Temat Pyci uważam za zamknięty.
Nie myl moich wpisów stricte moderatora z wpisami Papuśnego użytkownika. Jak by iść twoim tropem, to żaden mod nie mógł by się wypowiadać, a jak już to pod dyktando innych użytkowników.
Chronisz Pycie to chroń Maxi, obydwie chore, co nie?🤔
Te jego poglądy na zabijanie zwierząt, aborcję i inne. Nie będę tutaj tego komentował.
To ciekawe. 🙃
Czy ty trollujesz?
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Strasznie dużo jest w tobie zła i nienawiści Catastrophique, które jak widać nigdy nie przezwyciężyłeś. Jesteś smutnym człowiekiem. Trzymam za ciebie kciuki by wreszcie udało ci się pokonać własne demony zanim zaprowadzą cię do przepaści.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Zrobiłeś cytat z całej wypowiedzi, nie z linijki. A
to co dałeś w cytacie, czyli ( "Bez zadnych podstaw, nie znajac mnie, nie wiedzac o mnie nic.") to chyba nie mnie cytowałeś, więc nie wiem do czego mam się odnieść. Trolle tak robią, że coś piszą a inny użytkownik ma się domyślać, co autor wypowiedzi miał na myśli. Napisz jeszcze raz, może się odniosę do twojej wypowiedzi.
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

Co tam nimfomania,ja na przykład jestem nekrofilem (bezobjawowym).
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

1. Pycia to nimfa, sama to wielokrotnie pisała
2.Digi forum to tylko nasze wypowiedzi, więc nie insynuuj, że z tego jesteś wstanie poznać każdego, bo na pewno nie jesteś biegłym psychologiem ;)
2. Zluzujcie majty i idźcie na piwo, ja idę za 1h :D
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Chyba jestem pod obstrzałem, albo serwery mają ciężko. 😂😂😂 Muszę czekać ponad 235 sekund na odświeżenie, by moje posty z historii się ukazały. 👍
Digital pewnie szuka i usuwa swoje wypowiedzi w konwersacjach ze mną. 😅☺️🤪

Co do trollowania (troll kłamie, rzuca temat który nie jest prawdą, a potem obserwuje i czeka aż się zapiekli), to Digital powtórzę to co napisałem wcześniej - jesteś konfabulant i kłamca w dodatku troll. Kłamałeś wczoraj, postawiłeś na szali swój honor i głowę że marihuana w Czechach nie jest legalna. Otóż jest. 😀 Gdyby nie była - to była by całkowicie zakazana, a tak nie jest. Można posiadać do 15g i nie ponosisz za to konsekwencji. Więc jest legalna, co z tego że z ograniczeniami. 👍 Kolejne twoje kłamstwo to że Tobie nie odpowiedziałem i tutaj znów twoje kłamstwo. Kolejne kłamstwo o jakimś filmiku. Kolejne kłamstwo podane że pisałem że nie paliłem - kłamstwo. 🤨 Może ten wpis z Angalem cię zmylił, co pisane było o psychotropach. Tych jako takich nie brałem, jeżeli nazywać neuroleptyki psychotropami to tak, to wtedy brałem. 😏
Więc piszę jeszcze raz: Jesteś Digital kłamcą, kłamcą, kłamcą.

viewtopic.php?f=220&t=33789
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Nie nakręcaj się tak bo ci psychoza wróci i będę miał wyrzuty sumienia.
Człowieku pal sobie, wciągaj, łykaj co tam chcesz i gdzie chcesz, nic mi do tego, tylko nie atakuj ludzi na forum bez powodu.
Choc ja bym ci radził wrócić grzeczniutko do zażywania przepisanych lekarstw póki nie jest za późno.
Nie obrażaj mnie proszę po raz kolejny i kolejny raz ostrzegam, że jak nie przystopujesz zgłoszę sprawę do administracji i utracisz swój statusik moderatorski.
Widać masz już problemy z myśleniem i kojarzeniem, bierzesz do siebie rzeczy które pisałem do Kato. Niczego nie usuwam, bo i po co?
Przecież to logiczne, że pod postem jest odpowiedź na post wyżej, a nie na twój który był wcześniej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”