Damski nick, męskie imię - to ostrzeżenie.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Damski nick, męskie imię - to ostrzeżenie.
a jakby ktoś np . robił memy z twojej rodziny to też byś trikster uważał to za żart. Ja lubie poczucie humoru i niebyłoby problemu jakbyś dwie strony opisywał .A pis może nie jest święty ja wielu rzeczy nie wiem ale PO to dramat nawet nie był a horror
Narazie jesteś jedynym frustratem na forum.Dobrze że ja jestem sobą,bo gdybym słuchał ciągle schizofrenika catastrophique musiałbym wyzdrowieć.Catastrophique pisze: ↑pn kwie 12, 2021 8:37 am Wyluzuj, Kefir.
Dwoch frustratow w jednym topicu to troche za duzo.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
- Catastrophique
- bywalec
No i jakbys wyzdrowial nie byloby juz na co przenosic odpowiedzialnosci za swoje zycie.
Koszmar normalnie
.
Koszmar normalnie

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Idź sie podlecz lepiej i wróć.Dyskusja fanatycznym schizofrenikiem nie ma sensu.Nie ma czegoś takiego jak przenoszenie odpowiedzialności na chorobę.Bo choroba nie zależy od człowieka prostaku.
- Catastrophique
- bywalec
Hamuj sie troche z obrazaniem mnie, bo przez to wlasnie sprawiasz, ze dyskusja z Toba to strata czasu i Ty wychodzisz na osobe pozbawiona kultury osobistej, frustrata.
To czy chorujesz nie zalezy od Ciebie, ale mozesz kontrolowac to, jak choroba wplywa na Twoje zycie.
To czy chorujesz nie zalezy od Ciebie, ale mozesz kontrolowac to, jak choroba wplywa na Twoje zycie.
Tik tak tik tak

Na każdego życie wpływa źle bo to choroba kwiatuszku Catastrophique.Łykaj więcej leków to sobie to uświadomisz.
- Catastrophique
- bywalec
Dla mnie to tylko choroba i nie wplywa na mnie zle.
I jest to moja świadomą decyzja.
Skad tyle jadu w Tobie? Skad ten ton?
A deklarujesz sie na osobe mocno wierząca, religijna.
To trochę koliduje ze soba.
Szanuj blizniego swego jak...?
I jest to moja świadomą decyzja.
Skad tyle jadu w Tobie? Skad ten ton?
A deklarujesz sie na osobe mocno wierząca, religijna.
To trochę koliduje ze soba.
Szanuj blizniego swego jak...?
Tik tak tik tak

-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Nie sztuką jest walka z chorobą zjadając kilogramy leków i traktując siebie jak szambiarkę.
Sztuką jest poradzenie sobie z chorobą, bez użycia leków, poznając przy okazji przyczynę swego złego stanu psychicznego.
Ten pierwszy przypadek nie będzie dla mnie żadnym autorytetem.
Drugi przypadek natomiast znajdzie u mnie zrozumienie i popatrzę na niego, na jako pewien wzorzec do naśladowania.
Sztuką jest poradzenie sobie z chorobą, bez użycia leków, poznając przy okazji przyczynę swego złego stanu psychicznego.
Ten pierwszy przypadek nie będzie dla mnie żadnym autorytetem.
Drugi przypadek natomiast znajdzie u mnie zrozumienie i popatrzę na niego, na jako pewien wzorzec do naśladowania.
Nie będę się już wypowiadał na Twój temat catastrophique a Tobie radzę zmądrzeć ,jeśli nazywasz to jadem to sobie nazywaj.Myśli nie mają sił leczniczych a że dobrze się czujesz to nie jest zasługa wmawiania sobie czegoś.Szamani leczyli magią Twoje leczenie przebiega podobnie i nie życzę Ci żebyś zderzył się ze ścianą.
A przede wszystkim jeśli chcesz się czegoś życiowego dowiedzieć to nie pytaj mnie tylko zajżyj do Biblii.
- Catastrophique
- bywalec
Mi kazesz zmadrzec, a to nie ja ublizalem Tobie tylko Ty mi.Kefas pisze: ↑czw kwie 15, 2021 4:59 pm Nie będę się już wypowiadał na Twój temat catastrophique a Tobie radzę zmądrzeć ,jeśli nazywasz to jadem to sobie nazywaj.Myśli nie mają sił leczniczych a że dobrze się czujesz to nie jest zasługa wmawiania sobie czegoś.Szamani leczyli magią Twoje leczenie przebiega podobnie i nie życzę Ci żebyś zderzył się ze ścianą.
Nie chodzilo mi tylko o mysli, ale glownie o dzialanie.
Moje leczenie przebiega prawidlowo, bo trzymam sie wytycznych wykwalifikowanych lekarzy, nie szamanow.
Ze sciana sie nie zderze, ale jezeli Ty bedziesz z innymi dyskutowal w ten sposob jak ze mna, bez okazywania szacunku i ublizajac, natkniesz sie nia bardzo szybko, bo nie kazdy ma tyle cierpliwości co ja.
Tik tak tik tak

Więc kropka Panie Catastrofalny nie rozumiesz ze jestes chory i bierzesz leki... Doszedles wlasnie do sciany nara.
Ty pierwszy prowokujesz tutaj ludzi i nie potrafisz przyjąć do wiadomości że jesteś tutaj tak samo jak inni na tych samych zasadach.
- Catastrophique
- bywalec
Rada na przyszlosc - nie wiesz co napisac - nie pisz.
Wiem, ze jestem chory i musze brac leki, ale mimo to prowadzę szczęśliwe zycie. I nie tylko ja.
Nie pisze tutaj z zamiarem prowokowania nikogo, ale wielu nie potrafi utrzymac swoich nerwow na wodzy, bo mi zazdroszcza, wiec np ublizaja mi kiedy nie potrafia znalezc zadnego innego argumentu - patrz na swoje odzywki do mnie wyżej.
Normalka, na szczescie nie wszyscy sa tacy i nie rusza to mnie, poznaje tez mase pozytywnych ludzi.
Jestem na takich samych zasadach wiec, co za tym idzie, i mi nalezy sie szacunek. Jezeli tego nie zrozumiesz - bedziesz dyskutowal sam ze soba.
Wiem, ze jestem chory i musze brac leki, ale mimo to prowadzę szczęśliwe zycie. I nie tylko ja.
Nie pisze tutaj z zamiarem prowokowania nikogo, ale wielu nie potrafi utrzymac swoich nerwow na wodzy, bo mi zazdroszcza, wiec np ublizaja mi kiedy nie potrafia znalezc zadnego innego argumentu - patrz na swoje odzywki do mnie wyżej.
Normalka, na szczescie nie wszyscy sa tacy i nie rusza to mnie, poznaje tez mase pozytywnych ludzi.
Jestem na takich samych zasadach wiec, co za tym idzie, i mi nalezy sie szacunek. Jezeli tego nie zrozumiesz - bedziesz dyskutowal sam ze soba.
Tik tak tik tak

-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Catastrophique pisze: ↑czw kwie 15, 2021 7:20 pm Rada na przyszlosc - nie wiesz co napisac - nie pisz.
Prawda jak widać boli, poza tym nikt ci tutaj nie zazdrości.
Obserwujemy tylko jak się pogrążasz i kiedy dobijesz do 20 000 postów.
Podejrzewam, że tak jak dawniej, tak i teraz przesiadujesz tutaj bardzo dużo czasu i nie masz co robić, tylko walczysz z samym sobą, bo na pewno nie z nami.
W przeciwieństwie do ciebie, my się tak nie obrażamy, Nas to nie dotyka oraz nie zgłaszamy nic, co Nas razi.
Za każdym razem (po każdym napisanym poście, ż którym się nie zgadzasz) jesteś na posterunku, bo boisz się, że zostaniesz jeszcze bardziej pogrążony, dlatego między innymi zgłaszasz moje posty, a jak jest to każdy wie.
Gratuluję Ci szczęścia.Ja też prowadzę szczėśliwe życie i niczego Tobie nie zazdroszczę.epitety są wyrazem irytacjii brakiem zrozumienia dla innych
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
AcidHouse z Kefas - przodujecie w zgłaszaniu postów innych. Jesteście na pierwszym miejscu listy. Zgłaszacie nawet posty na które jakakolwiek reakcja moderatora jest bezsensowna i bezpodstawna, możecie sami rozwiązać sprawę którą uważacie za problem np. poprzez poproszenie innego użytkownika by pisał na temat.
A na razie to, jak czytam ja jako użytkownik ten topic, to nie widzę nic innego jak to, że zrobiliście sobie za cel Catastrophique i go atakujecie na zmianę.
Jaki to ma cel i czemu ma służyć nie wiem. 
A na razie to, jak czytam ja jako użytkownik ten topic, to nie widzę nic innego jak to, że zrobiliście sobie za cel Catastrophique i go atakujecie na zmianę.
- Catastrophique
- bywalec
Tak tak, pisales o swoim "szczesciu".
Poza tym, czlowiek szczesliwy nie odnosi sie do innych tak jak Ty do mnie.
Epitety sa wyrazem chamstwa, niczego wiecej.
Nie mozesz komus dorownac ani pokonac - atakuj i zmieszaj go z blotemzrobiliście sobie za cel Catastrophique i go atakujecie na zmianę.

Niech sobie atakuja.
To o nich zle swiadczy, nie o mnie.
No ale, na tym zakonczmy. Kompletna strata czasu
Tik tak tik tak

Twoje opinie nie mają tutaj zupełnie znaczenia poszukaj wsparcia.
Chłopiec papuśny dalej prowadzisz kampanię przeciwko mnie.Od początku jak tutaj jestem zgłosiłem w tamtym roku jednego posta cezarego123,który nie został uwzględniony przez lewicową poprawność polityczną moderatora.Historia zgłaszania postów zakończyła się.napisałem poza tym do Ciebie w poście że zgłosze Cię do Zbyszka za to że insynuujesz że jestem rasistą.Otóż wyjaśnię Ci tutaj dobitnie.Zbawienie bierze początek od Żydów ale Bóg jest duchem i szuka czcicieli,w Duchu i prawdzie.Żydzi pomimo że Go znali nie przyjęli Boga.I są zaślepieni do tej pory.Bo są rasistami i nie otworzyli się na innych.Swoją religię wykorzystują politycznie ,no bo bez Jezusa rzeczywiście ,ta religia nie ma już sensu.Proszę nie toczyć przeciwko mnie kampanii wykorzystując moderowanie do przekłamań na temat zgłaszania postów.I tworzyć zakłamany obraz mojego profilu.Za to nadużycie powinni odebrać Ci moderatora.