Olanzapina
Moderator: moderatorzy
Olanzapina
Bralem 10 olanzapiny przez 20 prawie lat z przerwami ale musialem odlozyc sam bo w trakcie zasypiania tracilem oddech przy wysilku mdlalem i cos niedobrego dzialo sie z moim sercem teraz nie biore czuje sie fatalnie ale wszystkie wymienione symptomy minely prawda jest taka nie bierzesz lekow jestes jak duch bierzesz dalej jestes jak duch ale nie czujesz bolu za to masz cala game efektow ubocznych tak czy siak jestes wrakiem na lekach tylko zewnetrznie odpicowanym
Re: Olanzapina
Ja też brałem olanzapine kilka lat pojawiły się problemy ze zdrowiem otyłość, zespół metaboliczny, wysoki poziom cukru i cholesterolu, niedoczynność tarczycy, problemy z ciśnieniem, problemy z wątrobą, sercem i wiele innych wszystko to po kilku latach brania leków psychotropowych dlatego je odstawiłem zgadzam się z tobą że te leki mogą wyrządzić poważne problemy ze zdrowiem dlatego trzeba bardzo uważać z tymi lekami.Will I pisze: ↑śr kwie 07, 2021 3:46 pm Bralem 10 olanzapiny przez 20 prawie lat z przerwami ale musialem odlozyc sam bo w trakcie zasypiania tracilem oddech przy wysilku mdlalem i cos niedobrego dzialo sie z moim sercem teraz nie biore czuje sie fatalnie ale wszystkie wymienione symptomy minely prawda jest taka nie bierzesz lekow jestes jak duch bierzesz dalej jestes jak duch ale nie czujesz bolu za to masz cala game efektow ubocznych tak czy siak jestes wrakiem na lekach tylko zewnetrznie odpicowanym
Ostatnio zmieniony śr kwie 07, 2021 10:23 pm przez Paweł30, łącznie zmieniany 1 raz.
- hole
- zaufany użytkownik
- Status: Umrzyj młodo, a trup twój będzie piękny.
Oli to syf i niszczy zdrowie, brałam 20 mg.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk,
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
Teraz nie biorę, bo normalnie nie wnikam, kto i kiedy wymaga ode mnie bym JUŻ spał.
Nie odczuwam pogorszenia, w jakimkolwiek aspekcie. Niemniej nie eksperymentujcie.
Nie odczuwam pogorszenia, w jakimkolwiek aspekcie. Niemniej nie eksperymentujcie.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
- xmiaplacidus
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 67253143
W tydzień na 10 mg przytyłam 5 kg, do tego senność nie do opanowania. Po dwóch tygodniach dałam sobie spokój.
F25.1
-
- zaufany użytkownik
A ja na 10 mg schudłem 14 kilo. Ja nic do oleńki nie mam. Każdy inaczej reaguje.xmiaplacidus pisze: ↑ndz kwie 11, 2021 1:45 pm W tydzień na 10 mg przytyłam 5 kg, do tego senność nie do opanowania. Po dwóch tygodniach dałam sobie spokój.
- hole
- zaufany użytkownik
- Status: Umrzyj młodo, a trup twój będzie piękny.
Tak, ale są neuroleptyki, które nie mają takich paskudnych skutków ubocznych, np. arypiprazol. Przynajmniej w większości przypadków i u mnie.Miś Uszatek pisze: ↑ndz kwie 11, 2021 1:18 pmKażdy psychotrop to syf. Nie ma wyjątków czy cudownych proszków.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk,
-
- zaufany użytkownik
To żeś mi powiedział
To dla ciebie może to dobry lek ale dla mnie abilisraj to kupa jedna wielka. Już wolę olke. Także widzisz nie dla każdego to "cudo". Wszystko zależy od człowieka i jego organizm.

-
- zaufany użytkownik
Dodam tylko że jadę tutaj na lek a nie na kogoś, żeby nie było. Po prostu abilishit nie dla mnie, choć może komuś pomóc może.