wyobcowanie. jak oceniasz inteligenjce ludzi którzy przewyżają cię pewnością siebie.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
wyobcowanie. jak oceniasz inteligenjce ludzi którzy przewyżają cię pewnością siebie.
pewność siebie to pobłażliwość.
*
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Re: wyobcowanie. jak oceniasz inteligenjce ludzi którzy przewyżają cię pewnością siebie.
Bill Gates dużo dla komputerów & internetu razem z informatykami zrobił!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Re: wyobcowanie. jak oceniasz inteligenjce ludzi którzy przewyżają cię pewnością siebie.
Szczycenie się swoją inteligencją nie sprawdza się w życiu.Jest głupie,nikt nie lubi buców.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
A ja lubie ludzi, ktorzy znaja swoja wartosc i nie sa falszywie skromni.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Nie chciał byś być traktowany tak jak sam traktujesz tutaj co niektórych.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
Oooj, moje wy biedactwa ;(.
Mylisz sie, nie uzalam sie nad soba i doceniam szczerosc w swoja strone.
Wole to niz wzajemne lizanie sie po tylku i pielegnacje, usprawiedliwanie biernosci.
Mylisz sie, nie uzalam sie nad soba i doceniam szczerosc w swoja strone.
Wole to niz wzajemne lizanie sie po tylku i pielegnacje, usprawiedliwanie biernosci.
Tik tak tik tak

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Biedactwa? Zachowujesz się jak buc i tak jesteś traktowany i to wszystko. Myślisz że ktoś przejmuje się tym jak go określasz? Zazdroszczą ci tak? 

"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Napiszesz komuś że jest zakałą rodziny a on ci odpisze parę nieprzyjemnych słów po czym uznajesz że ci zazdrości i Twoje ego rośnie 

"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
Różnie to bywa z tą pewnością siebie,czasami idzie w parze z inteligencją czasami wręcz odwrotnie.Jak ktoś mnie przewyższa pewnością siebie i mam z nim bliski kontakt to często chce mnie zdominować,wystarczy trzymać się na dystans i problem znika.

- Catastrophique
- bywalec
Oczywiscie, ze sie przejmują i zazdroszcza, Piotrku. To widac na kilometr, takze , jezeli nie zwlaszcza, Ty. Widac po Twoim zaangazowaniu i emocjach w klotniach, dyskusjach, takze tutaj i teraz. Zaprzeczac sobie mozesz/mozecie, ale jak jest naprawde - widac.
Moje ego tego nie potrzebuje, ale skoro sie tak dzieje...coz moge zrobic.
Moje ego tego nie potrzebuje, ale skoro sie tak dzieje...coz moge zrobic.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
A jak kto mnie traktuje - mam gdzies. Wystawia sam sobie świadectwo - nie mi.
Tik tak tik tak

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Czego ja Ci mogę zazdrościć? Jestem w remisji znacznie dłużej niż Ty, pracuje od ponad dwudziestu lat, mam znajomych, przyjaciół.Nie żale się bo nie mam na co. Doczepiłem się do Ciebie bo drażni mnie to jak oceniasz innych. Do mnie nigdy się nie doczepiałeś i to nie jest żadna zemsta z mojej strony.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
Mały off-top.. Czy zwyrodnialec, może być chory psychicznie? Czy to nie wydaje się wam, że bycie zwyrodnialcem, to jakby inna gałąź tożsamościowa.. Sposób w jaki niektórzy łączą frazy np. chory-psychicznie-zwyrodnialec, szalony-chory-oszołom, dziwny-zwariowany-psych 0l.. To jak oceniam innych ludzi jest związane najczęściej z naturą (skunks, kret, dzięcioł), lub np. funkcją .. 

- Catastrophique
- bywalec
Zawsze sie cos znajdzie. Ostatnio komentowales i atakowales mnie sporo w temacie gdzie pisalem, ze lubie towarzystwo kobiet a one moje.Piotrek007 pisze: ↑pn mar 01, 2021 6:32 pm Czego ja Ci mogę zazdrościć? Jestem w remisji znacznie dłużej niż Ty, pracuje od ponad dwudziestu lat, mam znajomych, przyjaciół.Nie żale się bo nie mam na co. Doczepiłem się do Ciebie bo drażni mnie to jak oceniasz innych. Do mnie nigdy się nie doczepiałeś i to nie jest żadna zemsta z mojej strony.
Dwudziestoletnia praca jest bez znaczenia, jezeli nie sprawia Ci satysfakcji, a ja swoja uwielbiam, o czym tez pisalem wczesniej.
Zaliles sie wielokrotnie na samotnosc, chciales aby ktos do Ciebie zadzwonil. To gdzie Ci przyjaciele i znajomi?
Co do mojej oceny innych, musisz sie przyzwyczaić do mojej szczerosci , bo następne Twoje ataki bede zlewal.
Tik tak tik tak

-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Mam was na oku. 

viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Catastrophique
- bywalec
My CIebie tez, hehe
.

Tik tak tik tak

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
I po co tak kłamiesz? Jeśli pisałem o życiu w izolacji to było to w mojej młodości zanim jeszcze zachorowałem na schizofrenie - od tego czasu minęło ponad 20 lat.W przeszłości pracowałem na stróżówce i wtedy rzeczywiście szukałem na forum towarzystwa do rozmów telefonicznych bo trudno mi było wytrzymać samemu przez 24 godzinną zmianę.Nie nazywaj swojego chamstwa szczerością bo to wygląda tak jak bym ja np. napisał w twoją stronę że jesteś nic niewartym śmieciem i zasłaniał się tym że piszę szczerze to co myślę (wbrew pozorom wcale tak nie uważam).Nie chce mi się szukać twoich wrednych postów ale pamiętam np. w wątku "alimenty" co napisałeś i jest tego mnóstwo na forum.To nie jest szczerość tylko zwykłe chamstwo.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
Kłamię? Czytalem to pare miechow temu.
Pisales, ze jestes chetny na telefoniczna rozmowe z kims i ze brakuje Ci tego.
Chyba byles wtedy pod innym kontem, bo masz ich tu chyba pare juz.
Nie nazywaj mojej szczerosci chamstwem, bo chamstwo objawia sie zupelnie inaczej.
Nazywasz to pewnie tak, bo czesto trafiam w sedno, co moze niektorych bolec, ale tak dziala szczerosc.
Lepsza szczerosc i fakty niz ladnie wygladajaca iluzja.
Nikogo nie nazwalem, nie okreslilem tak jak to piszesz i ta jak mowilem, takie niewybredne ataki w moja strone, bede juz zlewal.
Tym bardziej, skoro "nie chce Ci sie szukac" dowodow i potwierdzen tych zarzutow
.
W ogole bede Cie zlewal, bo produkujesz tony bzdur i insynuacji na moj temat.
Powod tego jest dla mnie wiadomy, juz wspominany, i zostawiam Cie z tym samego.
Pisales, ze jestes chetny na telefoniczna rozmowe z kims i ze brakuje Ci tego.
Chyba byles wtedy pod innym kontem, bo masz ich tu chyba pare juz.
Nie nazywaj mojej szczerosci chamstwem, bo chamstwo objawia sie zupelnie inaczej.
Nazywasz to pewnie tak, bo czesto trafiam w sedno, co moze niektorych bolec, ale tak dziala szczerosc.
Lepsza szczerosc i fakty niz ladnie wygladajaca iluzja.
Nikogo nie nazwalem, nie okreslilem tak jak to piszesz i ta jak mowilem, takie niewybredne ataki w moja strone, bede juz zlewal.
Tym bardziej, skoro "nie chce Ci sie szukac" dowodow i potwierdzen tych zarzutow

W ogole bede Cie zlewal, bo produkujesz tony bzdur i insynuacji na moj temat.
Powod tego jest dla mnie wiadomy, juz wspominany, i zostawiam Cie z tym samego.
Tik tak tik tak

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Na forum piszesz rano,piszesz w południe i jesteś tu wieczorem - dzień po dniu.Każdego dnia wypisujesz jakie ty wspaniałe życie prowadzisz równocześnie cały czas krytykujesz innych dając za przykład siebie samego
Gdyby nie to ostatnie to jeszcze bym Ci kibicował.Człowiek szczęśliwy nie zachowuje się w ten sposób.Dam ci już spokój bo napisałem już kilkukrotnie co mnie irytuje a ty nadal stajesz przy swoim więc nie ma sensu dalej z tobą rozmawiać.

"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Tak Piotrek, nie krzywdź go już, bo inaczej Katastrofiak przybliży się do 12 000 postów i zrobi to tylko wtedy, kiedy on uzna to za stosowne, bo przecież ma swoje "sprawy" i wie jak zarządzać czasem.
No zmiótł chorobę i prowadzi się lepiej jak zdrowy - wypisz wymaluj.
No zmiótł chorobę i prowadzi się lepiej jak zdrowy - wypisz wymaluj.