Make Evot Great Again
Moderator: moderatorzy
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Make Evot Great Again
No worries.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
yeah sure, there will be some geniuses educated on 5g and vaccine websites by intellectual minorities and we will have a forum for cover lunatics XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
or maybe not XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Wystarczy wpisać coś i policemani mają wasze FBook.
Podpisano nnfof.
Tylko błagam nie dzwońcie na policję. Sami to zrobią.
Podpisano nnfof.
Tylko błagam nie dzwońcie na policję. Sami to zrobią.
*
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
hello mr grow up. we have a mission for you. call 237611009 for further infornation. this message will self destruct in one minute xd
nic
hehe

but mr grow up when you are abseiling from the window, remember to check the distance to the ground well first xd
-
- moderator
lol
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
eee, what?
-
- moderator
Jedno nie wyklucza drugiego i na odwrót.
urodziłem się w 98r. w wadowicach. nie formalnie w andrychcowie w 89. ile mam lat?
na klawiaturze od komodore stworzyłem F 16 pierwszy samochód i cały wsołeczesny świat z którego zrobiono sekte.
forum dla chorych to se pisze. takie macie podejście tak mnie widzicie a dysonans poznawczy jest jak równanie nawet dla fałszywych danych.
nieważne.
jak umiesz czytać a tego nie da się nauczyć w szkole? bo jak ABC a potem dosotjewski?
logicznie wydaje się to być nie możliwe.
dlatego cała wiedza zapisana jest w genach. geny to cechy. jak się przejmuje cechy.
#algorytm złotej rybki.
1. chce mieć wszystkie dary ducha świętego.
2. chce mięć mądrośc bibli tysiąc lecia.
3. chce być w niebie i żyć wiecznie.
na klawiaturze od komodore stworzyłem F 16 pierwszy samochód i cały wsołeczesny świat z którego zrobiono sekte.
forum dla chorych to se pisze. takie macie podejście tak mnie widzicie a dysonans poznawczy jest jak równanie nawet dla fałszywych danych.
nieważne.
jak umiesz czytać a tego nie da się nauczyć w szkole? bo jak ABC a potem dosotjewski?
logicznie wydaje się to być nie możliwe.
dlatego cała wiedza zapisana jest w genach. geny to cechy. jak się przejmuje cechy.
#algorytm złotej rybki.
1. chce mieć wszystkie dary ducha świętego.
2. chce mięć mądrośc bibli tysiąc lecia.
3. chce być w niebie i żyć wiecznie.
*
ty serio żyjesz marzeniami że rodzice pozowlą ci przestać się leczyć i nie trafisz do DPS?
*
-
- moderator
grow up pisze: ↑ndz lut 28, 2021 3:21 pm
ty serio żyjesz marzeniami że rodzice pozowlą ci przestać się leczyć i nie trafisz do DPS?