jak poderwać dziewczynę która ma schizofrenie?

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Re: jak poderwać dziewczynę która ma schizofrenie?

Post autor: Piotrek007 »

Catastrophique - na wytykałeś innym że są samotni a sam w wieku 30+ (tak zakładam) także nie masz partnerki życiowej. Wytłumacz proszę dlaczego tak się stało, co jest z Tobą nie tak? Tylko nie pisz już o koleżankach. Ja też mam koleżanki, mam nawet kolegów :D
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Piotrek007 pisze: pn lut 22, 2021 11:21 am Wprowadzasz innych w błąd bo piszesz o zwykłych koleżankach a to jest wątek o tym jak poderwać dziewczynę bynajmniej nie po to żeby sobie porozmawiać tylko do związku.
Od jednego do drugiego niedalek droga. W wielu przypadkach moglbym zmienic te znajomosci na cos bardziej zaawansowanego, ale poki co nie chce i nie musze.
Tutaj i tak wiekszosc to samotni, nie tylko bez dziewczyny, ale w ogole bez ludzi wokol siebie. Chyba, ze rodzina z ktora mieszkaja.
Dla nich poderwanie dziewczyny to i tak kosmos.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
grow up
bywalec

Post autor: grow up »

Piotrek007 pisze: pn lut 22, 2021 11:49 am Catastrophique - na wytykałeś innym że są samotni a sam w wieku 30+ (tak zakładam) także nie masz partnerki życiowej. Wytłumacz proszę dlaczego tak się stało, co jest z Tobą nie tak? Tylko nie pisz już o koleżankach. Ja też mam koleżanki, mam nawet kolegów :D
Piotr nie czytaj komentarzy catatropshique

Negatywnie meme czyli memuje.
*
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Piotrek007 pisze: pn lut 22, 2021 11:49 am Catastrophique - na wytykałeś innym że są samotni a sam w wieku 30+ (tak zakładam) także nie masz partnerki życiowej. Wytłumacz proszę dlaczego tak się stało, co jest z Tobą nie tak? Tylko nie pisz już o koleżankach. Ja też mam koleżanki, mam nawet kolegów :D
Mialem na mysli calkowita samotnosc. Brak znajomych i przyjaciol i unikanie innych ludzi.
Zycie niemal pustelnika. Sporo tu takich osob.
W dodatku, ja nie mam partnerki z wyboru, a nie dlatego, ze jestem chory, niesmialy etc.
Ze mna nie jest nic nie tak. Korzystam z zycia pokim mlody.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Wiem że się czepiam i to jest głupie w ten sposób dyskutować.Ale to drażni, wręcz kłuje w oczy jak na każdym kroku pokazujesz innym że są gorsi i mają ujowe życie równocześnie wywyższasz się i dowartościowujesz kosztem innych.Jestem pewien że nie takie są Twoje zamiary ale tak to właśnie wygląda.W ten sposób nikomu nie pomożesz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Hipokryzja, i jeszcze innym wygarnia, że nie mają dziewczyny...
nic
grow up
bywalec

birdie pisze: pn lut 22, 2021 12:24 pm Hipokryzja, i jeszcze innym wygarnia, że nie mają dziewczyny...
A po co chłopakowi dziewczyna?
*
the end
zaufany użytkownik

grow up pisze: pn lut 22, 2021 12:29 pm
birdie pisze: pn lut 22, 2021 12:24 pm Hipokryzja, i jeszcze innym wygarnia, że nie mają dziewczyny...
Żeby chodzić na spacery, xd
nic
grow up
bywalec

birdie pisze: pn lut 22, 2021 1:08 pm
czyli musi być laska?
*
the end
zaufany użytkownik

grow up pisze: pn lut 22, 2021 1:20 pm

czyli musi być laska?
Jeśli ma coś fajnego w sobie, to wystarczy.
nic
grow up
bywalec

birdie pisze: pn lut 22, 2021 1:24 pm
grow up pisze: pn lut 22, 2021 1:20 pm

czyli musi być laska?
Jeśli ma coś fajnego w sobie, to wystarczy.
mnie osobiście realcje między ludzkie męczą. wole internet. wygrałem międzynarodową nie tylko z chemii. ale miejcie mnie za wariata. studiowałem na PK ale miałem zbyt laikckie podjeście do studiów. gdzie te gronostaje. gdzie to berło?

koledzy w LO uświaodmolili jakim jestem mizongiem obserwując ich. powiedziałem nie ucze się to nic nie da.

nie spotkałem żadnej jenny, żadnego przyjaciela. poza jednym. który jest wytworem mojej wyobraźni. teraz ktoś się pod niego podszywa.

ale miejcie mnie za wariata.

żadna dziewczyna tego nie zrozumie chyba że super inteligetna. a super inteigetne mają schizofrenie. bo jesteś zbyt bystry. przestajesz chodzić do szkoły. i przychodzi psychiatra na domową. daje ci tą diagnozę. i blokuje twoją całą kreatywność

patrzcie na julka bulwe. co on odkrywa. a on myśli że jest chory.
*
the end
zaufany użytkownik

grow up pisze: pn lut 22, 2021 1:41 pm ale miejcie mnie za wariata.
na razie to zgrywasz gwiazde tutaj
nic
grow up
bywalec

birdie pisze: pn lut 22, 2021 2:11 pm
człowiek z tak rozległym upośledzeniem umysłowym jak ja może sie niektóym wydawać ciekawy.
*
the end
zaufany użytkownik

grow up pisze: pn lut 22, 2021 2:13 pm
birdie pisze: pn lut 22, 2021 2:11 pm
człowiek z tak rozległym upośledzeniem umysłowym jak ja może sie niektóym wydawać ciekawy.
może tak, nie o tym pisałem
nic
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Tak naprawdę, aby zdobyć dziewczynę, prawie każdą, to wystarczy mieć tylko jedną rzecz.
Kasę.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Kefas
zaufany użytkownik

Post autor: Kefas »

Catastrophique pisze: pn lut 22, 2021 9:16 am
Kefas pisze: ndz lut 21, 2021 8:16 pm Catastrophique wytłumacz mi jedną rzecz. Jak można tłumaczyć zerwanie relacji z dziewczyną jeżeli wam było ze sobą dobrze?Mogła wpaść pod pociąg.Miała trudną sytuację zdrowotną, wyleciała na misję do Afryki.Wybuchła wojna i musiałeś udać się na wojnę itd.
Ale wy się rozstaliście bo wam było ze sobą..... Dobrze?Może trafisz na dziewczyny z podobnymi celami samych w sobie.. Ale nie tłumacz tego jako coś pozytywnego.Po prostu jeśli dwie osoby wstrzykują sobie wzajemnie narkotyki to jest niedobre.To tylko przykład aby zobrazować na czym polegają te Twoje....znajomości.
Ja nie doprowadzam nigdy do takiego pogłębienia relacji abyśmy za sobą bardzo tęsknili czy coś. Poza tym, kontaktujemy się, spotykamy od czasu do czasu, więc to nie jest tak, że koniec i już. Niemniej, nie jest to związek. Bardziej koleżeństwo. Co prawda, wyczuwam, że dziewczyny czasami się we mnie podkochują, ale to nie jest mój problem. Nie rozwijam i nie wykorzystuje tego.
Nie masz tak naprawdę pojęcia na czym polegają moje znajomości. W dodatku, sam pewnie z kobietami na co dzień się nie spotykasz i nie jesteś w związku, więc możesz tylko teoretyzować. A to się ma nijak do rzeczywistości.
Aha czyli wystawiłeś sobie dyplom.Ja słucham Nalepy.Ma jakieś osiągnięcia.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Kefas pisze: pn lut 22, 2021 4:10 pm
Catastrophique pisze: pn lut 22, 2021 9:16 am
Kefas pisze: ndz lut 21, 2021 8:16 pm Catastrophique wytłumacz mi jedną rzecz. Jak można tłumaczyć zerwanie relacji z dziewczyną jeżeli wam było ze sobą dobrze?Mogła wpaść pod pociąg.Miała trudną sytuację zdrowotną, wyleciała na misję do Afryki.Wybuchła wojna i musiałeś udać się na wojnę itd.
Ale wy się rozstaliście bo wam było ze sobą..... Dobrze?Może trafisz na dziewczyny z podobnymi celami samych w sobie.. Ale nie tłumacz tego jako coś pozytywnego.Po prostu jeśli dwie osoby wstrzykują sobie wzajemnie narkotyki to jest niedobre.To tylko przykład aby zobrazować na czym polegają te Twoje....znajomości.
Ja nie doprowadzam nigdy do takiego pogłębienia relacji abyśmy za sobą bardzo tęsknili czy coś. Poza tym, kontaktujemy się, spotykamy od czasu do czasu, więc to nie jest tak, że koniec i już. Niemniej, nie jest to związek. Bardziej koleżeństwo. Co prawda, wyczuwam, że dziewczyny czasami się we mnie podkochują, ale to nie jest mój problem. Nie rozwijam i nie wykorzystuje tego.
Nie masz tak naprawdę pojęcia na czym polegają moje znajomości. W dodatku, sam pewnie z kobietami na co dzień się nie spotykasz i nie jesteś w związku, więc możesz tylko teoretyzować. A to się ma nijak do rzeczywistości.
Aha czyli wystawiłeś sobie dyplom.Ja słucham Nalepy.Ma jakieś osiągnięcia.
Wiedze i doswiadczenie mam spore, ale nie o to chodzi.
Chodzi o dzialanie, nie bierne sluchanie kogos, chocby nie wiadomo kim by ta osoba byla.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Piotrek007 pisze: pn lut 22, 2021 12:17 pm Wiem że się czepiam i to jest głupie w ten sposób dyskutować.Ale to drażni, wręcz kłuje w oczy jak na każdym kroku pokazujesz innym że są gorsi i mają ujowe życie równocześnie wywyższasz się i dowartościowujesz kosztem innych.Jestem pewien że nie takie są Twoje zamiary ale tak to właśnie wygląda.W ten sposób nikomu nie pomożesz.
Nie mierz mnie swoja miara.
Oczywiscie - doceniam swoja sytuacje, bo ciezko na to zapracowalem.
Lubie tez o tym pisac, bo znam wiele osob, ktore to zainspirowalo do zmian u siebie. Nie jestem tylko przez to postrzegany negatywnie, przez zazdrosnych i biernych zyciowo nolifow. Wielu to nie kluje w oczy tylko pomaga. Kluje w oczy tych, ktorzy sa zazdrosni.
Nie pisze innym, ze sa gorsi, ale pisze o sobie i inni porownuja swoje beznadzieje z moim szczesciem.
A pozniej jest obwinianie mnie.
Kazdy odpowiada za siebie.
Pomagam tym, ktorzy chca tej pomocy, nie biernym, nienawidzacym i zazdrosnym tchorzom, ktorym widocznie wygodnie w swoich sytuacjach.
Tyle.
Ostatnio zmieniony pn lut 22, 2021 5:04 pm przez Catastrophique, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Bright Angel pisze: pn lut 22, 2021 3:11 pm Tak naprawdę, aby zdobyć dziewczynę, prawie każdą, to wystarczy mieć tylko jedną rzecz.
Kasę.
O tym pisalem wczesniej.
Jak ktos wierzy i zyje takimi stereotypami, nie dziwota ze jest samotny.
Kefas
zaufany użytkownik

Post autor: Kefas »

Katastrofalne żyjesz w błędzie i tyle dostosowujesz tylko wypowiedzi do tego błędnego działania które nie ma celu.Nie potrafisz go określić. Kręcisz się w kółko.Opamiętaj się.Ja Cię w pewnym sensie rozumiem bo masz schizofrenię.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”