Kefas pisze: ↑ndz lut 21, 2021 8:16 pm
Catastrophique wytłumacz mi jedną rzecz. Jak można tłumaczyć zerwanie relacji z dziewczyną jeżeli wam było ze sobą dobrze?Mogła wpaść pod pociąg.Miała trudną sytuację zdrowotną, wyleciała na misję do Afryki.Wybuchła wojna i musiałeś udać się na wojnę itd.
Ale wy się rozstaliście bo wam było ze sobą..... Dobrze?Może trafisz na dziewczyny z podobnymi celami samych w sobie.. Ale nie tłumacz tego jako coś pozytywnego.Po prostu jeśli dwie osoby wstrzykują sobie wzajemnie narkotyki to jest niedobre.To tylko przykład aby zobrazować na czym polegają te Twoje....znajomości.
Ja nie doprowadzam nigdy do takiego pogłębienia relacji abyśmy za sobą bardzo tęsknili czy coś. Poza tym, kontaktujemy się, spotykamy od czasu do czasu, więc to nie jest tak, że koniec i już. Niemniej, nie jest to związek. Bardziej koleżeństwo. Co prawda, wyczuwam, że dziewczyny czasami się we mnie podkochują, ale to nie jest mój problem. Nie rozwijam i nie wykorzystuje tego.
Nie masz tak naprawdę pojęcia na czym polegają moje znajomości. W dodatku, sam pewnie z kobietami na co dzień się nie spotykasz i nie jesteś w związku, więc możesz tylko teoretyzować. A to się ma nijak do rzeczywistości.