Nasilenie lęku po fluanxolu
Moderator: moderatorzy
Nasilenie lęku po fluanxolu
Cześć. Ostatnie dwa lata brałem Solian ale mi szkodził, więc lekarz zamienił go na fluanxol. Biorę od 4 dni 6 mg fluanxolu i bardzo nasiliło mi się napięcie nerwowe, lęk i obsesyjne myśli. Miał ktoś podobnie z fluanxolem?
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Re: Nasilenie lęku po fluanxolu
Zmień leki - popróbuj kilku, aż trafisz.
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Przerabiałem już chyba wszystkie neuroleptyki i każdy miał jakieś "ale" i własnie lekarz zaproponował fluanxol. Wskazania do leku by pasowały do mojej choroby. Biorę go od kilku dni i nie wiem czy już rezygnować z niego czy dać mu szansę.
ja też brałem wszystko i miałem na tym lęki
teraz biorę klozapol.. on trochę zamula a dawka na noc usypia ale lęk mam raz w tygodniu... a nie codziennie jak na innych lekach
teraz biorę klozapol.. on trochę zamula a dawka na noc usypia ale lęk mam raz w tygodniu... a nie codziennie jak na innych lekach
Ja również biore klozapol i abilify i u mnie jest git. Jak po miesiącu nie czujesz różnicy to szukaj dalej.
Życie jest piękne
Tylko akurat nie moje
Tylko akurat nie moje
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Nie miałam takich objawów po fluanxolu.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Kolejny lakoniczny problem z dawkowaniem - 0.5 mg to MAX