Taka mała buteleczka to może starczyło by na tydzień dwa, a tanie to nie jest.
bezsenność po odstawieniu olanzapiny
Moderator: moderatorzy
Re: bezsenność po odstawieniu olanzapiny
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Na pewno taniej wyjdzie Ci niż marihuana, a wystarczy może na 3-4 tygodnie. Czyli nie jest tak źle.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Spróbować można.Bo wiesz ja te tabletki mogę brać do końca życia,byle by spać,tylko jak mój obecny lekarz pójdzie na emeryturę to nie mam pewności czy następny nowy będzie mi chciał przepisać mi olzapinę.
A o której godzinie zasypiales gdy nie wziąłeś leku?Paweł 29 pisze: ↑wt gru 01, 2020 4:03 pm Ja brałem jakieś 6 miesięcy i teraz od dwóch tygodni nie biorę i znowu się męczę z bezsennością czasami zasnę tylko na trzy godziny do tego w nocy pocę się cały czas mi gorąco jest w dzień za to chcę mi się wymiotować mam już dość tego leku powiem lekarzowi żeby mi zmienił na inny tylko jaki.
-
- bywalec
Zasypiałem nad ranem 4, 5 rano bywało tak że nie spałem wcale dwa dni i dopiero na trzeci dzień zasnąłem na kilka godzin, jutro już mam teleporade lekarz będzie dzwonił i mu powiem o tej bezsenności myślę że jak zapiszę mi leki to będę już spał normalnie.
Ciekawi mnie co twój lekarz powie na twoją bezsenność. Czy taka bezsenność może trwać latami jeśli niebedziesz brał tabletek.
I jak tam spisz po lekach?
-
- bywalec
Tak już śpię po lekach mówiłem lekarzowi o tej bezsenności ale on nic na to nie miał do powiedzenia a nawet zwiększył mi dawki leków jak mu powiedziałem że pojawiły się urojenia.
To dobrze, że spisz, ale ty jak i ja możemy to osiągnąć jedynie po tabletkach:(
-
- bywalec
Wygląda na to że będziemy musieli brać tą olanzapine cały czas nie wiadomo ile lat albo zmienić na inny lek i wtedy próbować odstawić ja nie widzę innego wyjścia.
Niedawno po pracy udało mi się usunąć bez tabletki.Jest to jakiś promyk nadzieji.
O to dobrze ja nadal biorę 5 mg olanzapiny ale nadal myślę nad całkowitym odstawieniem
Ja biorę 10mg
Ja biorę 10mg
Będę znowu próbował odstawić ten lek będę kruszył tabletki tak żeby było mniej więcej 2,5 mg i zobaczę może będę mógł spać jak lekarz mi nie chcę zmienić to sam odstawie drugi mój lek też powoduję bezsenność to arypiprazol też się nie sprawdził bo serce mi źle pracuję i inne skutki uboczne mam.
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Prawda, arypirazol bierze się rano, bo po nim ciężko usnąć.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- lea
- zaufany użytkownik
każdy reaguje inaczej, ja jak brałam Abilify to brałam wieczorem bo byłam po nim senna.pycioslawa pisze: ↑pt sty 01, 2021 3:45 pmPrawda, arypirazol bierze się rano, bo po nim ciężko usnąć.
Pozdrawiam.
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Racja, każdy reaguje inaczej. Ale "większość" ponoć reaguje bezsennością. Ty jesteś w mniejszości.lea pisze: ↑pt sty 01, 2021 4:54 pmkażdy reaguje inaczej, ja jak brałam Abilify to brałam wieczorem bo byłam po nim senna.pycioslawa pisze: ↑pt sty 01, 2021 3:45 pmPrawda, arypirazol bierze się rano, bo po nim ciężko usnąć.
Pozdrawiam.

viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
A słyszeliście o takim urządzenia do snu o nazwie Fisher Wallace?służy do leczenia bezsenności,depresji i niepokoju.Zastanawiam się nad kupnem tego urządzenia.Dziala w ten sposób, ze wysyła impulsy elektryczne do mózgu i podczas 20 minutowej sesji poziom serotoniny zwiększa się o 200% obniża też poziom kortyzolu czyli hormon stresu...urządzenie tanie nie jest bo kosztuje 2000zł i trzeba to zamówić z USA.
Nigdy o takim czymś nie słyszałem ciekawe czy faktycznie pomaga.