Niech Maksi wróci :)
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Niech Maksi wróci :)
Moderatorów bym nie "atakował", ani nie krytykował.
Kompetentnych.
A klasę chyba powinien mieć każdy.
Wiem, wiem niezgodne z tematem. Tak tylko ogólnie pisze.
Kompetentnych.
A klasę chyba powinien mieć każdy.
Wiem, wiem niezgodne z tematem. Tak tylko ogólnie pisze.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

A ja tylko zacząłem wątek, by był jeszcze jeden moderator, ale w remisji, by zrobił tu porządek 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Catastrophique
- bywalec
Obecny robi coś odwrotnego :/.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Tak wspominam te czasy gdy była Mariii, Think, Moi, Mei, Hania, Gehenna, Bardo i jeszcze pare innych.
Ech.
Ech.
Tik tak tik tak

Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Wiele osób z tamtych czasów evotu musiałoby chyba zmartwychwstać niestety.
Z czym porządek? Nie widzę tu najmniejszego choćby bałaganu!
Despotyczna Maxi? Nic tylko siedziała tu na okrągło i dyktowała swoje zasady chyba z dupy wzięte. I wylewała bluzgi na czacie, po czym jak dostawała to samo w odwecie blokowała użytkowników. Po jej odejściu forum zdecydowanie odetchnęło. A i dla niej lepiej, zdrowiej, bo zajęła się swoim własnym życiem. Widać, że była to baba która lubi rządzić i takowa powinna realizować się zawodowo, ma spore predyspozycje oraz należyty potencjał już w tak młodym wieku. Pewnie zostanie kierowniczką Auhan.
Parę osób odeszło w zaświaty, ale to może 1 listopada powspominamy.
Inne osoby pewnie mają swoje życie, obowiązki rodzinne i nie szukają już tu niczego, czego nie ma.
Inne osoby pewnie mają swoje życie, obowiązki rodzinne i nie szukają już tu niczego, czego nie ma.
Pewnie jest wszystko tylko czasu mniej 

bez przesady "kierowniczką Auchan" heheDigital pisze: ↑wt paź 27, 2020 12:55 pmZ czym porządek? Nie widzę tu najmniejszego choćby bałaganu!
Despotyczna Maxi? Nic tylko siedziała tu na okrągło i dyktowała swoje zasady chyba z dupy wzięte. I wylewała bluzgi na czacie, po czym jak dostawała to samo w odwecie blokowała użytkowników. Po jej odejściu forum zdecydowanie odetchnęło. A i dla niej lepiej, zdrowiej, bo zajęła się swoim własnym życiem. Widać, że była to baba która lubi rządzić i takowa powinna realizować się zawodowo, ma spore predyspozycje oraz należyty potencjał już w tak młodym wieku. Pewnie zostanie kierowniczką Auhan.

- Catastrophique
- bywalec
Chcesz zeby wrocila i jednoczesnie jej ublizasz.Trickster pisze: ↑wt paź 27, 2020 5:05 pmbez przesady "kierowniczką Auchan" heheDigital pisze: ↑wt paź 27, 2020 12:55 pmZ czym porządek? Nie widzę tu najmniejszego choćby bałaganu!
Despotyczna Maxi? Nic tylko siedziała tu na okrągło i dyktowała swoje zasady chyba z dupy wzięte. I wylewała bluzgi na czacie, po czym jak dostawała to samo w odwecie blokowała użytkowników. Po jej odejściu forum zdecydowanie odetchnęło. A i dla niej lepiej, zdrowiej, bo zajęła się swoim własnym życiem. Widać, że była to baba która lubi rządzić i takowa powinna realizować się zawodowo, ma spore predyspozycje oraz należyty potencjał już w tak młodym wieku. Pewnie zostanie kierowniczką Auhan.Do kierowania ludzi trzeba mieć jakieś podejście do ludzi, a nie tylko pastwienie się nad słabszymi psychicznie, a poza tym trzeba umieć zarządzać personelem
Nie chcę jej obrażać, ale evot to był dla niej maximum rozwojowe
![]()
To tak nie zadziała.
Tik tak tik tak

Może ubliżam, może wyraziłem subiektywną opinię, może mówię szczerą prawdę, a prawda czasem boli;) któż to wie, morze jest głębokie i szerokie, jak twój cynizm i moje aluzjeCatastrophique pisze: ↑pt paź 30, 2020 12:55 pm Chcesz zeby wrocila i jednoczesnie jej ublizasz.
To tak nie zadziała.

- Catastrophique
- bywalec
Daleko temu do prawdy.
W ktorym momencie bylem cyniczny?
W ktorym momencie bylem cyniczny?
Tik tak tik tak

Na moje oko to cały czas, we wszystkich wątkach, w których piszesz, ale ja prosty schizofrenik i co mogę wiedzieć 
Trzym się ciepło Cata

Trzym się ciepło Cata

- Catastrophique
- bywalec
Cynizmu staram sie wystrzegac jak ognia. Myslalem, ze widac to po moich postach.
Tez sie trzymaj, Trick.
Tez sie trzymaj, Trick.
Tik tak tik tak

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Tak, bo najpierw cię kochają a potem nienawidzą.Catastrophique pisze: ↑pt paź 30, 2020 12:55 pm Chcesz zeby wrocila i jednoczesnie jej ublizasz.
To tak nie zadziała.
nic