ile osób pisze jeszcze na forum?

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Jesień
bywalec

ile osób pisze jeszcze na forum?

Post autor: Jesień »

Tyle ilu jest na czacie.
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Re: ile osób pisze jeszcze na forum?

Post autor: AcidHouse »

oraz tzw. ukryte duszyczki.
Myślę, że oni widzą już ocean, ale nie chcą zejść do niego po drabinie.
Np. Afrodyta codziennie ogląda stan oceanu (miłość, nienawiść), planktonu (głupota), wielorybów (wszystkowidzących stworzeń), rafy koralowej (krajobrazu) i koników morskich (braci mniejszych i słabszych).
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Zazwyczaj stagnacja. Niekiedy małe ożywienie. Jak w ulu raczej nie.
Meduzola
zaufany użytkownik

Raczej trudno jest, oderwać się od macierzy. Moja koleżanka stroniła od swojej mamy, póki ta kupiła jej samochód. Tak jak u Gombrowicza, pani analiza została zsyntetyzowana kupką pieniędzy. Tylko że ona nazywała mnie analizą, a siebie mistyczną syntezą, a to LSD było w tle. Coś sobie wtedy uświadomiła i lepiej jej z tym iść przez życie.
Meduzola
zaufany użytkownik

Podobno w pracy archiwisty ważne jest nie tylko gromadzenie, ale i adekwatna redukcja. Coś, czego nasze mózgi nie potrafią. Komu w tym wszystkim trzeba tłumaczyć coś jak chłopu na roli, rozkladać stan ducha na czynniki pierwsze. Walczyć o adekwatność spostrzeżeń, bez zjazdów myślowych...
Meduzola
zaufany użytkownik

Wartka akcja czy polemika. Jowialność czy powaga. Forum o schizofrenii. Schizofrenia to choroba królewska- ze względu na różnorodność objawów. Kto ogarnie wszystkie zamysły...
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Post autor: Schibi »

malo osob najwyrazniej te osoby ktore tez choruja dobrze sobie radza i nie zagladaja na takie fora.
Awatar użytkownika
marta80
zaufany użytkownik

Post autor: marta80 »

Ponoć fora odchodzą do lamusa bo ludzie siedzą na social media. Tak mi powiedziała pani od stron www.
grow up
bywalec

Post autor: grow up »

marta80 pisze: wt wrz 29, 2020 6:21 pm Ponoć fora odchodzą do lamusa bo ludzie siedzą na social media. Tak mi powiedziała pani od stron www.
Masz instagram?
*
Awatar użytkownika
marta80
zaufany użytkownik

Post autor: marta80 »

mam :D
Awatar użytkownika
jojo
zaufany użytkownik

Post autor: jojo »

Nie zgadzam się z tym, że fora odchodzą do lamusa. Piszę czasem na tym forum, a nie lubię pisać na czacie. Kiedyś nawet go wyłączyłam. Teraz raczej to się nie uda. :(
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. :(
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Post autor: Hipis »

Ja się wypisałem z Facebooka.
E ?= m + (*c²)
AcidHouse
bywalec

Forum ma niezaszyfrowane połączenie.
Oszuści wiedząc o tym, chcą przede wszystkim odczytać wrażliwe dane podczas waszych prywatnych rozmów, na których ujawniane są zdjęcia (muszle, bolce, jaskinie i zalesione tereny).
Hakerzy wiedzą, że jesteście schizofreniakami i podejrzewają, że podajecie numery telefonu lub PSESEL, albo skan dowodu bez PESEL.
Tak to działa ogólnie.
Schizofrenia według hakera to łatwowierność.
Gdy schizofrenik jest wrobiony (zwykle akcja z karetką, policją) to haker ma szanse dowiedzieć się najwyżej jak wygląda wasza noga i ile ma obwodu.
Haker w takiej sytuacji ucieka do innych ofiar...
Potem następuje absorpcja i zmiana tożsamości, a jeśli blondynka zostanie wąsatym to tym ciekawiej dla spraw kryminalnych i telewizji.

Popularne przeglądarki ostrzegają przed evot.org i nakazują opuścić stronę i nie podawać hasła.
Awatar użytkownika
Jurian_69
zaufany użytkownik
Status: praktyk new code nlp
Gadu-Gadu: 63586693
Kontakt:

Post autor: Jurian_69 »

co za bzdury. nie chce sie az komentowac ;(
F43.9 :geek:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Ktoś chyba nie bierze leków.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Meduzola
zaufany użytkownik

Piszcie, zawsze to jakiś wyrzut dopaminy, choć internet zaliczany jest do nałogów. W schizofrenii trudno jest się wyzbyć tych formalnych i treściowych zaburzeń myślenia. Ale ile tak można pisać o jedzeniu i technologiach, by zachować pozory normalności?
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Meduzola pisze: śr paź 21, 2020 11:20 am Piszcie, zawsze to jakiś wyrzut dopaminy, choć internet zaliczany jest do nałogów. W schizofrenii trudno jest się wyzbyć tych formalnych i treściowych zaburzeń myślenia. Ale ile tak można pisać o jedzeniu i technologiach, by zachować pozory normalności?
wszyscy w jakimś stopniu jesteśmy nie normalni, ale czasem co piszemy i jak piszemy dyskredytuje nas w oczach pozostałym, szczególnie jak w natłoku myśli, próbujemy tu na forum pisać i wychodzą nam wypowiedzi, bez ładu i składu jak w przypadku kwasa ;)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

Jest coś co utrudnia pisanie na forum. Ale tego nie zmienimy i musimy to zaakceptować. Jako schizofrenicy często postrzegamy innych jako wrogów lub przynajmniej nieżyczliwych. To dotyczy głównie najbliższego otoczenia. Ale przecież nie zaakceptujemy użytkowników forum tylko dlatego że są schizofrenikami. Ile to ja razy miałem myśli "ten użytkownik zarejestrował się tylko po to by mi szkodzić".
AcidHouse
bywalec

ale czego chłopino nie rozumiesz.
Tego, że jak włazisz na forum przy czerwonej zbyszuńkowej kłódce może być nierozsądne z tytułu braku zaszyfrowania strony i jej zabezpieczeń ?
Zaszyfrowane strony mają zieloną kłódeczkę, a nie czerwoną.

Wyślij sobie swój ryjek do moderatorki to hakerzy go zobaczą, a ten ryjasek będzie służył już celom reklamowym pasty do zębów (przy nienawiści zęby szybciej wypadają)...
AcidHouse
bywalec

Meduzola pisze: śr paź 21, 2020 11:20 am Piszcie, zawsze to jakiś wyrzut dopaminy, choć internet zaliczany jest do nałogów. W schizofrenii trudno jest się wyzbyć tych formalnych i treściowych zaburzeń myślenia. Ale ile tak można pisać o jedzeniu i technologiach, by zachować pozory normalności?
Tak szczególnie nasz romans trwał krótko... :angry-cussingargument:
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”