Co sprawia że dobrze sie czujesz, a nie jest szkodliwe ?
Moderator: moderatorzy
- PRZEPIĘKNO WYLECZENIE
- bywalec
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Co sprawia że dobrze sie czujesz, a nie jest szkodliwe ?
Slucham muzyki.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
dobra muzyka
porcja ruchu / kijki orbitrek
towarzystwo innych osób
porcja ruchu / kijki orbitrek
towarzystwo innych osób
Dla mnie CBD numero uno.
Melatonina powoduje, że czuję wieczorem naturalną senność.
Głóg w tabletkach jest świetny. Brany na noc powoduje łagodny sen i wzmacnia mięsień sercowy. Rozluźnia i delikatnie poprawia humor następnego dnia. Nie wchodzi w interakcję z naszymi lekarstwami jak dziurawiec czy rumianek, co dla mnie jest bardzo ważne.
-
- moderator
Brałam melatoninę około trzy i pół miesiąca. Nie jestem pewna, czy cokolwiek u mnie uregulowała. Na pewno nie działała na mnie nasennie, tzn. doraźnie. Wiele osób uważa, że szkodzi mi oglądanie mojego koreańczyka, ale mi jest z tym dobrze i lubię go sobie pooglądać. Odstresowuje mnie, sprawia, że mam lepszy humor i motywację do działania. Działa? Działa. Każdy ma taki bodziec, u mnie wygląda właśnie tak.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Serio rumianek wchodzi w interakcję z naszymi lekami? Piję rumianek dwa razy dziennie i nie wiedziałem, że może mi szkodzić.Nie wchodzi w interakcję z naszymi lekarstwami jak dziurawiec czy rumianek
-
- moderator
Wiedziałam, że dziurawiec jest niewskazany przy antykoncepcji, dlatego nie zażywam, ale dopiero teraz dowiaduję się, że z psychotropami jest podobnie. Nigdy nie widziałam na ulotkach przeciwwskazań. Chyba coś na depresję nie może być zażywane z dziurawcem, ale neuroleptyki?
Niestety wielu rzeczy nie ma w ulotce. Dowiesz się jednak tego od swojego lekarza, warto pytać i nie błądzić.
A wiesz, że gra w filmach? Jest bardzo popularny. W najnowszym jest dosyć dziwny, gra chłopaka lisa, pokręcone dzieło. Jest też serial z nim jeśli się nie mylę. Nie wiem czy u nas dostępne. Ten demoniczny lis jest mocno zakorzeniony w kulturze wschodu, nie tylko Korei, ale i w Japonii.pycioslawa pisze: Wiele osób uważa, że szkodzi mi oglądanie mojego koreańczyka, ale mi jest z tym dobrze i lubię go sobie pooglądać. Odstresowuje mnie, sprawia, że mam lepszy humor i motywację do działania. Działa? Działa. Każdy ma taki bodziec, u mnie wygląda właśnie tak.
-
- moderator
Nie wiem czy czegoś nie pokręciłeś. Rzeczywiście grał w serialu, rzeczywiście jest bardzo popularny, ale w filmie nie grał.Digital pisze: ↑pn sty 11, 2021 7:46 pm Niestety wielu rzeczy nie ma w ulotce. Dowiesz się jednak tego od swojego lekarza, warto pytać i nie błądzić.
A wiesz, że gra w filmach? Jest bardzo popularny. W najnowszym jest dosyć dziwny, gra chłopaka lisa, pokręcone dzieło. Jest też serial z nim jeśli się nie mylę. Nie wiem czy u nas dostępne. Ten demoniczny lis jest mocno zakorzeniony w kulturze wschodu, nie tylko Korei, ale i w Japonii.pycioslawa pisze: Wiele osób uważa, że szkodzi mi oglądanie mojego koreańczyka, ale mi jest z tym dobrze i lubię go sobie pooglądać. Odstresowuje mnie, sprawia, że mam lepszy humor i motywację do działania. Działa? Działa. Każdy ma taki bodziec, u mnie wygląda właśnie tak.
Widziałem ten film na jakiejś obcojęzycznej stronie, teraz żałuję że nie zapisałem link, nawet pomyślałem że ciebie to zaciekawi, a potem że pewnie wiesz. Jak coś w wolnej chwili przejrzę historię i może uda mi się zlokalizować. Chyba że faktycznie coś pokręciłem i to inny Koreańczyk. Film z 2020 roku więc najnowszy. Choć dosyć dobrze wydaje mi się już kojarzę jego facjatę 

-
- moderator
Wiem o nim wszystko i wiem, że nie grał w filmie.Digital pisze: ↑pn sty 11, 2021 8:46 pm Widziałem ten film na jakiejś obcojęzycznej stronie, teraz żałuję że nie zapisałem link, nawet pomyślałem że ciebie to zaciekawi, a potem że pewnie wiesz. Jak coś w wolnej chwili przejrzę historię i może uda mi się zlokalizować. Chyba że faktycznie coś pokręciłem i to inny Koreańczyk. Film z 2020 roku więc najnowszy. Choć dosyć dobrze wydaje mi się już kojarzę jego facjatę![]()

W takim razie to inny Koreańczyk ale i tak poszukam tej strony zweryfikuję.
-
- zaufany użytkownik
Rywalizacja sprawiała, że czułem się lepiej. Oczywiście jak mi szło dobrze... Obecnie lubię wysiłek fizyczny. Pobiegać z piłą po lesie i wyciąć parę drzewek

-
- zaufany użytkownik
Nie wiem, czy istnieje takie coś u mnie...
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Też biorę zimne prysznice od prawie 1,5 roku. Wcześniej prawie codziennie, teraz co drugi dzień. Mam już ich dość, prawdę powiedziawszy. Na początku czulem się po nich jak nowonarodzony, teraz tylko niwelują gorsze stany. Sporty uwielbiam, chociaż czułem się po nich wycienczony przez większość mojej choroby. Może pomagały w dluzszym okresie. Dopiero w zeszłe wakacje poczulem po siatkówce takie zdrowe, przyjemne zmęczenie.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
-
- zaufany użytkownik
Sam umiem w tysiąca grać, w pana pewnie nie zapomniałem zasad, ale nigdy w to dobry nie byłem.
W makao na kurniku czasem sztuka (jak jest ograniczony czas i prawdopodobnie nie skończysz gry w tak krótkim czasie) polega na tym chyba, aby brać dużo kart, a potem dwójkami, trójkami i królami zmusić drugą osobę do brania kart i tak w kółko.
W makao na kurniku czasem sztuka (jak jest ograniczony czas i prawdopodobnie nie skończysz gry w tak krótkim czasie) polega na tym chyba, aby brać dużo kart, a potem dwójkami, trójkami i królami zmusić drugą osobę do brania kart i tak w kółko.