Siema
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
-
- zarejestrowany użytkownik
Siema
Siema, jestem Konrad. Mam 32 lata, niesłusznie zdiagnozowano mi schizofrenię. Czuję się pokrzywdzony przez system. Te leki mnie otępiają.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Re: Siema
Hej.
Witaj w klubie Piotr.
Ja do dnia dzisiejszego nie zmieniam zdania o tym, że zostałem wrobiony, ale miałem dni, że się z tym godziłem, jednak tych dni było mniej.
Tylko uważaj na tego psychiatrę co tu krąży i podaje się za chorego...
Łatwo go zauważysz, bo ten jeszcze łatwiej nabija posty.
Witaj w klubie Piotr.
Ja do dnia dzisiejszego nie zmieniam zdania o tym, że zostałem wrobiony, ale miałem dni, że się z tym godziłem, jednak tych dni było mniej.
Tylko uważaj na tego psychiatrę co tu krąży i podaje się za chorego...
Łatwo go zauważysz, bo ten jeszcze łatwiej nabija posty.
-
Psychiatrzy chętnie czytają to forum? Mogą mnie zwinąć do psychiatryka za to, że coś nie tak napiszę?
-
Rodzice chwalą się wszystkim co im powiem różnym obcym ludziom i mam przez to problemy bo potem ludzie zaczną wypytywać doszukiwać się czy wszystko u mnie gra. Pytanie czy dobrze się czujesz gra mi na nerwy.
-
przynajmniej nie jestem sam ze swoimi problemami