https://zwierciadlo.pl/psychologia/czym ... miony-cien
Ja swój cień umieściłem w Pustce ponieważ bałem się go, miał cechy psychopaty, lubił mnie śledzić, ubierał się w zieloną koszulkę i żółte szorty. Z twarzy wyglądał przeciętnie i był łysy.
Co zrobiliście ze swoim cieniem?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Co zrobiliście ze swoim cieniem?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Co zrobiliście ze swoim cieniem?
Po przeczytaniu artykułu śmiem twierdzić, że ja czegoś takiego jak cień nie posiadam. Albo nie umiem zgłębić takiego wycinka materiału.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.