Jadłowstręt
Moderator: moderatorzy
Jadłowstręt
Czy jadłowstręt to chwilowy skutek uboczny czy chwilowy? Bo nic nie pisze w ulotce
Już prawie 2 tyg jem tylko ryż preparowany, wafle zwykłe, chrupki kukurydziane bo na wszystko inne mnie mdli.

Re: Jadłowstręt
To trochę mało urozmaicona dieta. Spróbuj jeść jeszcze jakieś owoce albo przynajmniej pić soki owocowe.
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
...
Ostatnio zmieniony pt paź 22, 2010 4:46 pm przez fernn, łącznie zmieniany 1 raz.
fernn pisze:Ja również mam jadłowstręt po tym leku. Nawet mnie to cieszy, bo schudnę mimo że jestem szczupła. Mam nadzieje że u mnie będzie się to długo utrzymywało.

Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
...
Ostatnio zmieniony pt paź 22, 2010 5:28 pm przez fernn, łącznie zmieniany 1 raz.
...
Ostatnio zmieniony pt paź 22, 2010 5:32 pm przez fernn, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja miałem palpitacje serca i podwyższone ciśnienie oraz tętno przez pierwsze 2 tygodnie brania leku. Później objawy ustąpiły.

Ale jadłowstręt macie cały czas i nie znika? Mnie na rzygi zbiera kiedy wyobrażę sobie, że jem mięso, sałatki i inne wyroby.
...
Ostatnio zmieniony pt paź 22, 2010 5:31 pm przez fernn, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy po abilify idzie dużo schudnąć?
...
Ostatnio zmieniony pt paź 22, 2010 5:31 pm przez fernn, łącznie zmieniany 1 raz.
Biorę abilify dopiero 4 dni i nie ukrywam ,że liczę na ten "jadłowstręt " !
Chciałabym schudnąć lub chociaż zatrzymać wciąż rosnącą wagę (to również zalecenie lekarza ).
Czy ta niechęć do jedzenia wystąpiła na początku leczenia abilifami czy braliście je już dłuższy czas ?
Chciałabym schudnąć lub chociaż zatrzymać wciąż rosnącą wagę (to również zalecenie lekarza ).
Czy ta niechęć do jedzenia wystąpiła na początku leczenia abilifami czy braliście je już dłuższy czas ?
POZDRAWIAM RENATA [/color]
ja chyba jestem jakimś wyjątkiem , u mnie jadłowstręt nie wystąpił, nawet przytyłam 3 kilogramy 

- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ja nic prawie nie jem na tym abilify... i waga leci w dół 

Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia 

Jak ja Tobie zazdroszcze tego jadłowstrętu też chciałabym schudnąc . Ale przyznam ,że jem coraz mniej i wiecej się ruszam ..może teraz trochę spadnie waga w dół..?
POZDRAWIAM RENATA [/color]
- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Trzymam kciuki zatem żeby ci się udało
Ja już na samym abilify zjechałam 10kg 

Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia 

nie ma specyfiku ktory zatrzyma mnie przed jedzeniem
w szpitalu duzo schudlam (myslalalam ze ktos chce zostac mna dlatego je to co ja!:)))) i nie jadlam za duzo) teraz nadrabiam braki:)

w szpitalu duzo schudlam (myslalalam ze ktos chce zostac mna dlatego je to co ja!:)))) i nie jadlam za duzo) teraz nadrabiam braki:)
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
pomocy! czy jadłowstręt po abilify kiedykolwiek mija? nic nie jem, nie jestem w stanie nic zjeść.
-
- zaufany użytkownik
...
Ostatnio zmieniony wt cze 25, 2013 9:03 pm przez Zagubiona we mgle, łącznie zmieniany 1 raz.