cześć! jestem psychologiem i potrzebuję pomocy :)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: student
cześć! jestem psychologiem i potrzebuję pomocy :)
Dzień dobry! Jestem studentką psychologii, a w ramach praktyk pracowałam na oddziale psychiatrycznym w szpitalu, co bardzo mnie zainteresowało. W związku z tym, prowadzę badania na temat jakości życia osób chorych na schizofrenię. Jeśli masz 15 minut, proszę, dołóż cegiełkę do mojej pracy na rzecz wspólnego dobra!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: cześć! jestem psychologiem i potrzebuję pomocy :)
Arkusze googlowskie to są szpiegi. Rejestrują wszystkie ankiety do tworzenia profili osobowości internautów, aby potem móc im sprzedawać skuteczniej produkty i kontrolować.
Proszę, wyłącz paranoje i schowaj ją do szafy - Maxi.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Zrób ankietę na jakiejś normalnej stronie, to postaram się ją wypełnić.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Nie piszcie że pomogliście bo kasują. 

Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
To nie są żadne paranoje. Czy Ty kiedykolwiek słyszałaś o rynku Big Data? Do niedawna największy na świecie był rynek ropy naftowej, w 2016 r. wart ok. 1,7 biliona dolarów. Rynek Big Data jest obecnie szacowany na ok. 40 bilionów dolarów. Nasze dane osobiste są cenniejsze od złota.
To nie są żadne paranoje. Czy Ty kiedykolwiek słyszałaś o rynku Big Data? Do niedawna największy na świecie był rynek ropy naftowej, w 2016 r. wart ok. 1,7 biliona dolarów. Rynek Big Data jest obecnie szacowany na ok. 40 bilionów dolarów. Nasze dane osobiste są cenniejsze od złota.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Chłopie, ogarnij się, dziewczyna prosi o pomoc w badaniach a Ty wymyślasz jakieś teorie spiskowe, nie chcesz pomagać to nie pomagaj i przy okazji nie mądrzyj się w temacie do tego nie przeznaczonym.White Angel pisze: ↑śr kwie 08, 2020 2:17 pm To nie są żadne paranoje. Czy Ty kiedykolwiek słyszałaś o rynku Big Data? Do niedawna największy na świecie był rynek ropy naftowej, w 2016 r. wart ok. 1,7 biliona dolarów. Rynek Big Data jest obecnie szacowany na ok. 40 bilionów dolarów. Nasze dane osobiste są cenniejsze od złota.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Madrze gada, nie nazwalbym tego madrzeniem sie. Powinnas mu podziekowac skoro mowi o czym, o czym nie mialas pojecia.Maksymiliana pisze: ↑śr kwie 08, 2020 4:00 pmChłopie, ogarnij się, dziewczyna prosi o pomoc w badaniach a Ty wymyślasz jakieś teorie spiskowe, nie chcesz pomagać to nie pomagaj i przy okazji nie mądrzyj się w temacie do tego nie przeznaczonym.White Angel pisze: ↑śr kwie 08, 2020 2:17 pm To nie są żadne paranoje. Czy Ty kiedykolwiek słyszałaś o rynku Big Data? Do niedawna największy na świecie był rynek ropy naftowej, w 2016 r. wart ok. 1,7 biliona dolarów. Rynek Big Data jest obecnie szacowany na ok. 40 bilionów dolarów. Nasze dane osobiste są cenniejsze od złota.
Chce dziewczyna wypelnienia ankiety niech zrobi arkusz i zalaczy na jakiejs stronie, jak to zazwyczaj sie robi. Albo tu na forum. Albo niech sie wysili i poczyta sobie to forum - sa tu odpowiedzi na wszystkie pytania.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Arkusze Google są najbardziej popularne i spełniają ochronę danych osób które wypełniają to. Jest najłatwiej zebrać informacje z ankiety, powtórzę to jeszcze raz -
Nie chcecie wypełniać ankiety - to nie wypełniajcie. Tyle w temacie. Amen.
Nie chcecie wypełniać ankiety - to nie wypełniajcie. Tyle w temacie. Amen.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com