Zmienione nicki na forum
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Zmienione nicki na forum
Nieskonczoność zmieniła się w nic. To chyba niedobrze. 

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Niczego nie obiecuję...
To bardziej moja chęć, aby wieczności nie utożsamiać z działaniami jednostki.Catastrophique pisze: ↑pt mar 27, 2020 11:37 pm Nieskonczoność zmieniła się w nic. To chyba niedobrze.![]()
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Wróciłem do starych ustawień. 

Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Catastrophique
- bywalec
Jednostka może całkiem sporo.
Tik tak tik tak

- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Witam z nowym nickiem
44

44
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Catastrophique
- bywalec
Rasistowski. 

Tik tak tik tak

- Bright Angel
- zaufany użytkownik
To nie ma nic wspólnego z rasizmem. Jakbyś mnie znał i widział jak się często ubieram, to byś wiedział dlaczego. Niektórzy to naprawdę mają w głowie nie po kolei.
- Catastrophique
- bywalec
To był żart, Biały Aniele.
Tik tak tik tak

- Petrus2
- zaufany użytkownik
Anioł z kopytami i rogiem? Czy na pewno powinien być biały? 
[joke]

[joke]
76746f6c64406a6162626572706c2e6f7267
-
- zaufany użytkownik
Proszę uprzejmie o nie zmienianie nicków, bądź zablokowanie takiej możliwości. Co drugi podaje się za kogoś kim nie jest. Jak niby można rozpoznać kto jest kim? Ta opcja zmiany nicków wprowadza użytkowników w błąd. Co więcej prowadzi do anarchii na forum. A potem pytacie czemu ludzie odchodzą z forum. Sami je psujecie.
Też jestem za blokadą. Wszyscy pozmieniali nicki. Aby przynajmniej w kółko nie zmieniali.
Też jestem za blokadą. Na forum, gdzie dużo osób jest niestabilnych emocjonalnie rodzi to pewien kłopot.

- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Ja jestem, żeby można było zmienić nicka maksymalnie 1 raz w roku. Bo niektórzy to przesadzają i zmieniają prawie codziennie.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Ja bym poszła tym tropem, ale to trzeba Zbyszka, bo to on coś pozmieniał w ustawieniach forum.White Angel pisze: ↑pn kwie 06, 2020 8:35 pm Ja jestem, żeby można było zmienić nicka maksymalnie 1 raz w roku. Bo niektórzy to przesadzają i zmieniają prawie codziennie.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- Catastrophique
- bywalec
Ja uwielbiam swojego nicka i nigdy go nie zmienię.
Tik tak tik tak

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
A po co rozpoznawac kto kim jest? Czemu to ma sluzyc? Wazne kto co gada, a nie to kim jest. Jak sie z kims chciales zakolegowac, to dawno juz masz jego numer i jak sobie zmieni nicka to nie stanowi to zadnego problemu.zdrowy pisze: ↑ndz kwie 05, 2020 8:40 pm Proszę uprzejmie o nie zmienianie nicków, bądź zablokowanie takiej możliwości. Co drugi podaje się za kogoś kim nie jest. Jak niby można rozpoznać kto jest kim? Ta opcja zmiany nicków wprowadza użytkowników w błąd. Co więcej prowadzi do anarchii na forum. A potem pytacie czemu ludzie odchodzą z forum. Sami je psujecie.
-
- zaufany użytkownik
Wiesz Antonio czasami nawet piszę na czacie. Tam właśnie potrzebuje wiedzieć z kim piszę, jakie opinie wyraża ta osoba. Rozumiem anonimowość przede wszystkim, ale każdy z nas zostawia po sobie coś na tym forum, jakiś ślad. Na podstawie tego co czytam wyrabiam sobie opinię o danej osobie. Nie będę przytaczał konkretnych przypadków. Rozumiem też, że można źle wybrać nick i można też mieć gorszy okres w życiu. Ale czy swoje imię też zmieniasz kiedy jest ci gorzej? Wiem wiem życie a forum to dwa różne światy i nie ma co porównywać. Jakkolwiek dla mnie większość osób opowiada tu o sobie, o swoim świecie, o tym co przeżywa i właśnie o swoim życiu. Dalej jestem za blokadą zmiany nicków.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Swojego imienia i nazwiska nie podaje na forum publicznym gdzie ponad 90% osob jest mi nie znanych tak naprawde wiec nie musze go zmieniac. Pamietaj tez, iz zawsze nalezy miec dystans do tego co kto pisze o sobie w internecie. Gdyz tu kazdy moze byc kim zechce i zaklamywac rzeczywistosc bardzo skutecznie. Moze choc nie musi ale trolli nie brakuje, a tu dodatkowo osob nie zrownowazonych zbytnio psychicznie. Nigdy nie wiesz gdzie te wszystkie informacje wyciekaja badz wyciekly.
Przykladowo bylem swiecie przekonany, i nie tylko ja jeden, ze dostep do watkow prywatnych maja wylacznie osoby do tego upowaznione czytaj zaproszone do watku przez autora. Kiedys nawet Zbyszek pisal o tym wprost, ze nawet on bez zaproszenia nie ma wstepu do tych watkow. A tu nagle Maksymiliana pojawia sie w zamknietym i prywatnym watku Marcelinki bez zaproszenia i swobodnie sobie tam pisze, proponujac pomoc i takie tam. Wspominajac przy tym, ze jest glownym moderatorem i ze warto o tym pamietac, w zwiazku z czym ma dostep wszedzie i zawsze
Przykladowo bylem swiecie przekonany, i nie tylko ja jeden, ze dostep do watkow prywatnych maja wylacznie osoby do tego upowaznione czytaj zaproszone do watku przez autora. Kiedys nawet Zbyszek pisal o tym wprost, ze nawet on bez zaproszenia nie ma wstepu do tych watkow. A tu nagle Maksymiliana pojawia sie w zamknietym i prywatnym watku Marcelinki bez zaproszenia i swobodnie sobie tam pisze, proponujac pomoc i takie tam. Wspominajac przy tym, ze jest glownym moderatorem i ze warto o tym pamietac, w zwiazku z czym ma dostep wszedzie i zawsze

- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
A czegoś się spodziewał od funkcji administratora? że co, ten wątek który Zbyszek sam kliknął aby stworzyć, nagle zniknie z widoku administratora forum - nie rób sobie jaj.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Niestety, zmienianie nicków ułatwia wprowadzanie w błąd.Antonio Kontrabas pisze: ↑śr kwie 15, 2020 7:12 pmGdyz tu kazdy moze byc kim zechce i zaklamywac rzeczywistosc bardzo skutecznie.