Bezsenność
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Bezsenność
ja spie po 10h dziennie
pojawiła się tolerancja na lek tisercin obecnie działa na mnie 75mg a chlorprotixen 100 , , Sen po tych środkach jest stuczny i nie daje wypoczęcia
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Na sen polecam mieszankę ziołową: kozłek lekarski, melisa lek, dziewanna, kwiat lipy. Zaparzyć napar z nich po łyżeczce małej wodą ok. 93 st. Przykryć na 15 minut. Potem zdjąć przykrywkę i poczekać aż trochę wystygnie. Pić jeszcze ciepły powoli.
Kozłek lekarski poprawia jakość snu. Ten jest głębszy i lepszej jakości. Ale trzeba do niego dodać melisą i inne zioła usypiające, bo sam kozłek paradoksalnie u mnie powoduje trudności z zaśnięciem. Po mieszance zasypiam szybko.
Do tego bardzo ważne jest dotlenianie organizmu.
Kozłek lekarski poprawia jakość snu. Ten jest głębszy i lepszej jakości. Ale trzeba do niego dodać melisą i inne zioła usypiające, bo sam kozłek paradoksalnie u mnie powoduje trudności z zaśnięciem. Po mieszance zasypiam szybko.
Do tego bardzo ważne jest dotlenianie organizmu.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Do tego dodam, że kozłek lek. jest afrodyzjakiem.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ja śpię dobrze i budzę się ostatnio nawet bez budzika o 7.A wstaje z łóżka koło 9.