Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Do końca miesiąca siedzę na l4 z powodu rwy kulszowej.Każdy lekarz powie że dyskopatii nabawić się można od siedzącego trybu życia a ja mam od "chodzonego" trybu życia.Od ponad 20 lat mam silną akatyzje i cały czas jestem w ruchu a mimo to mam pokrzywiony kręgosłup.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
- Catastrophique
- bywalec
Od wtorku uczęszczam na siłownię.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Catastrophique
- bywalec
W średniowieczu największym błędem było niezakładanie zbroi bo "idę tylko na podwórko".
Tik tak tik tak

chodze na silownie 1,5 miesiaca i efektow brak, ale dopiero nie dawno wprowadzilem male obustrzezenia co do diety.
Moja natura może mieć ochotę zrobienia czegoś strasznego i drastycznego tym, którzy wyznają to, co określa ona jako "mroczny monoteizm" czy "negatywny monoteizm" (polega on według niej głównie na tym, że Bóg jest straszny w karaniu). Dla niej "muslimy" i "katole" oraz owym podobni są do odstrzału jako najgorsi z ludzkości. Uważa ona, że życie ma być łatwe, a cierpienie dopuszczalne tylko dla większej szczęśliwości i wspaniałości cierpiących i reszty bytów. Nigdy jako kara pośmiertna.
- Catastrophique
- bywalec
Zaczynam weekend.
Tik tak tik tak

No i gawno z planów wakacyjnych 

- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Nie czas żałować róż, gdy płoną lasy.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Dziś w sklepie były pustki, fajna sprawa 

Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
U mnie jak zwykle to samo - kwestia możliwości wiecznego potępienia dominuje nad resztą życia(?) Mam myśli, że chronologia biblijna jest fałszywa, a Koran to pismo od Boga samego zesłane. Wciąż mogę myśleć, że skoro Koran zawiera tyle uderzających cudów liczbowych, to musi pochodzić od Boga wszechmogącego i wszechwiedzącego.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Na tego koronawirusa najbardziej są przygotowani grabarze i sprzedawcy w monopolowym 

Najlepszym okresem mojego życia był czas klasy maturalnej, miałem, o dziwo, znajomych, uważałem, że będę wiecznie młody i niezniszczalny, byłem chyba nawet.. szczęśliwy.
Przypuszczam, że część UFO naprawdę pochodzi od tych, co nie są znani oficjalnej nauce, ale tymi nie są kosmici czy zapewne także nieznana cywilizacja istot duchowo-fizycznych, lecz byty czysto duchowe, upadli aniołowie. Mam myśli, że UFO jest po to, by zdyskredytować Biblię (czy Koran według niektórych myśli) i by sprawić, że ludzie stracą wiarę w religię objawioną i pójdą do piekła. Mam też myśli przeciwne - bardzo krytykujące idee wiecznego potępienia i bolesnej czy brzemiennej kary bożej (np. tortur czy anihilacji). Ten drugi prąd de facto zdaje się mówić: "hulaj dusza, piekła nie ma". Można pomyśleć, że dosłownie mam roztrojoną psychikę (nie rozstrojoną) - jakby "podzieloną na trzy części", a nie rozregulowaną, nieodpowiednio nastrojoną.
zajrzałam na chwilę do Was, ale raczej nie zabawię długo.
To żadna radość być.
Tu.
To żadna radość być.
Tu.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- Catastrophique
- bywalec
Zakazują wychodzenia z domów, ale nie w wybory. Ktoś kto nas obserwuje z zewnątrz ma pewnie niezłą polewę. Ja w sumie też.
Tik tak tik tak

- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
macie jakieś newsy co z wyborami? nie mozna przecież nawet podpisów zbierać, a niektórzy nie zdążyli czy coś...

- hole
- zaufany użytkownik
- Status: Umrzyj młodo, a trup twój będzie piękny.
Zrobić referendum, czy wybory mają się odbyć!!
A tak na poważnie, to czasem się zastanawiam kto tu jest psychiczny - ja, czy ci którzy rządzą krajem. Bo czasem mi się wydaje, że zdecydowanie oni.

A tak na poważnie, to czasem się zastanawiam kto tu jest psychiczny - ja, czy ci którzy rządzą krajem. Bo czasem mi się wydaje, że zdecydowanie oni.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk,
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie