Emocjonalność forumowiczów
Moderator: moderatorzy
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Emocjonalność forumowiczów
Zastanawiałem się gdzie to napisać. Bo może to być tylko moje urojenie.
Czy macie wrażenie że mamy okresy gdy jesteśmy bardziej skorzy do kłótni? Bardziej nastawieni na spór? I nie mam na myśli że ten jest w ostatnich dniach agresywny a inny będzie kiedyś indziej. W ostatnim roku dostrzegałem okresy w których większość forumowiczów w tym ja była nastawiona na spieranie się. Tak jakby nadchodziła pełnia księżyca. I chociaż staram się mieć wyważone posty, to gdy nadchodzi ten okres nerwowości potrafię palnąć jakieś głupstwo i złośliwość.
Zastanawiam się czy inni też to dostrzegają. A interesuje mnie to bo kiedyś dużo zaczytywałem się astrologią. I ciekawi mnie czy w horoskopie forum pojawiły się jakieś kwadratury.
Czy macie wrażenie że mamy okresy gdy jesteśmy bardziej skorzy do kłótni? Bardziej nastawieni na spór? I nie mam na myśli że ten jest w ostatnich dniach agresywny a inny będzie kiedyś indziej. W ostatnim roku dostrzegałem okresy w których większość forumowiczów w tym ja była nastawiona na spieranie się. Tak jakby nadchodziła pełnia księżyca. I chociaż staram się mieć wyważone posty, to gdy nadchodzi ten okres nerwowości potrafię palnąć jakieś głupstwo i złośliwość.
Zastanawiam się czy inni też to dostrzegają. A interesuje mnie to bo kiedyś dużo zaczytywałem się astrologią. I ciekawi mnie czy w horoskopie forum pojawiły się jakieś kwadratury.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Re: Emocjonalność forumowiczów
Tak mają wszyscy ludzie na tej planecie.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Ale mi chodzi o to że nabuzowani jesteśmy wszyscy albo przynajmniej większość. Tak czasami postrzegam to forum. Bo jeśli duża grupa osób szaleje w tym samym okresie, to jest to jakaś prawidłowość.
------------------------------------------------------------------------
W sumie, to z chęcią poznałbym datę utworzenia forum. By móc zerknąć w horoskop.
------------------------------------------------------------------------
W sumie, to z chęcią poznałbym datę utworzenia forum. By móc zerknąć w horoskop.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Dokładnie Maksi ma rację i nie ma co się podniecać, że schizolki tu piszą też czasem...
nic