Emocjonalność forumowiczów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Emocjonalność forumowiczów

Post autor: klucz żurawi »

Zastanawiałem się gdzie to napisać. Bo może to być tylko moje urojenie.
Czy macie wrażenie że mamy okresy gdy jesteśmy bardziej skorzy do kłótni? Bardziej nastawieni na spór? I nie mam na myśli że ten jest w ostatnich dniach agresywny a inny będzie kiedyś indziej. W ostatnim roku dostrzegałem okresy w których większość forumowiczów w tym ja była nastawiona na spieranie się. Tak jakby nadchodziła pełnia księżyca. I chociaż staram się mieć wyważone posty, to gdy nadchodzi ten okres nerwowości potrafię palnąć jakieś głupstwo i złośliwość.
Zastanawiam się czy inni też to dostrzegają. A interesuje mnie to bo kiedyś dużo zaczytywałem się astrologią. I ciekawi mnie czy w horoskopie forum pojawiły się jakieś kwadratury.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Re: Emocjonalność forumowiczów

Post autor: Maksymiliana »

Tak mają wszyscy ludzie na tej planecie.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

Ale mi chodzi o to że nabuzowani jesteśmy wszyscy albo przynajmniej większość. Tak czasami postrzegam to forum. Bo jeśli duża grupa osób szaleje w tym samym okresie, to jest to jakaś prawidłowość.
------------------------------------------------------------------------
W sumie, to z chęcią poznałbym datę utworzenia forum. By móc zerknąć w horoskop.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Dokładnie Maksi ma rację i nie ma co się podniecać, że schizolki tu piszą też czasem...
nic
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”