Epidemia koronawirusa z Chin - ponoć zabójcza na dużą skalę będzie
Moderator: moderatorzy
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Epidemia koronawirusa z Chin - ponoć zabójcza na dużą skalę będzie
Epidemia koronawirusa z Chin - ponoć zabójcza na dużą skalę będzie. Trzeba się przygotować, bo tym razem to raczej nie będą przelewki.
Ostatnio zmieniony wt mar 17, 2020 2:46 pm przez Bright Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Epidemia koronowirusa z Chin - ponoć zabójcza na dużą skalę będzie
Nie bardziej od ptasiej grypy, ostatnio były kwarantanny w Polsce.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Mogę myśleć, że jeszcze w tym roku w wyniku epidemii koronawirusa umrze kilkaset milionów ludzi na całym świecie. Znalazłem taki komentarz (https://www.o2.pl/artykul/chiny-koronaw ... 399956097a, artykuł na temat groźnego wirusa):
Naukowcy z Centrum Bezpieczeństwa Zdrowia Johns Hopkins przedstawili niepokojące prognozy. W październiku pokazali symulację rozwoju pandemii i ostrzegli, że niedługo przewidywany scenariusz może wydarzyć się naprawdę. Według przewidywań 65 milionów zginie w ciągu pierwszych 18 miesięcy. Wirus dotrze do każdego zakątka świata i wszędzie straty w ludziach będą ogromne. Eksperci, którzy zajmowali się tymi symulacjami, nie byli zdziwieni pojawieniem się nowego wirusa w Chinach.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Za 3 miesiące będą szczepionki, po to się ogłasza pandemie aby biznes się kręcił.
https://www.rmf24.pl/nauka/news-koronaw ... Id,4287225
https://www.rmf24.pl/nauka/news-koronaw ... Id,4287225
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Catastrophique
- bywalec
O, dawno nie było jakiejś popularniejszej niby katastrofy, więc teraz mamy śmiercionośny wirus. Co mają w głowach ludzie, którzy to wymyślają i puszczają w świat?
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Wirusa mają... ?Catastrophique pisze: ↑ndz sty 26, 2020 11:07 pm Co mają w głowach ludzie, którzy to wymyślają i puszczają w świat?

- Niemamnie
- zaufany użytkownik
https://stillnessinthestorm.com/2020/01 ... ng-banned/
Jak nie było katastrofy? Prawdopodobnie poszło 1000 ton skażonej wody z Fukushimy do oceanu.
Jak nie było katastrofy? Prawdopodobnie poszło 1000 ton skażonej wody z Fukushimy do oceanu.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
https://prepareforchange.net/2020/01/24 ... -aka-sars/
Swoją drogą, to obecna "pandemia" jest opatentowana.
Swoją drogą, to obecna "pandemia" jest opatentowana.

Mamy przeludnienie, dawno wojny nie było więc się głowią jak sprawę załatwić. Tyle, że tęgie głowy są też po drugiej stronie barykady. Sztuczny wirus więc pomaga na niego lekarstwo na inny sztuczny wirus. Ponoć lekarstwa na HIV są skuteczne także na koronowirusa.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Miejmy nadzieję, że u nas klimat będzie za zimny na tego wirusa
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
właśnie widziałem wypowiedź Maxa Kolonko z 2012 roku o raportach wywiadu USA.
Wskazywano w nich, że Chiny przed 2030 wyprzedzą USA pod względem gospodarczym i przewiduje się, że pojawi się nowy wirus, który spowoduje śmierć milionów ludzi w każdym zakątku świata. Wpłynie na Chiny, ponieważ ogromnie ich osłabi.
Ja z całkiem innych źródeł - ufologicznych, również około 2012 uzyskałem info, że ktoś wysoko postawiony w rządzie USA (w gabinecie cieni) powiedział, że szykowana jest selektywna broń biologiczna na rasę żółtą i "Chiny dostaną zadyszki" (pamiętam, że to zdanie w rozmówcy wzbudziło dreszcz)....
Na pocieszenie Max powiedział, że 3 wojny nie należy się rychło spodziewać, natomiast po dzisiejszej sesji z Krzysztofem Jackowskim na You tube, ten powiedział, że w Europie wirus z Chin nie wyrządzi większych szkód.
Jackowski z reguły się nie myli - śledzę jego kanał od dawna, jeśli wirus jest bronią selektywną to nie dziwię się, że się nic nie stanie u nas.
Jedno jest pewne - Chiny wpadną w zapaść gospodarczą, nie sposób przewidzieć, co z tego wyniknie - jednak USA nadal będzie hegemonem ekonomicznym.
(podejrzewam, że Chiny zaczną sprzedawać aktywa USA, które skupowały, jednak mam za mało danych o tym)
Pozdrawiam
Wskazywano w nich, że Chiny przed 2030 wyprzedzą USA pod względem gospodarczym i przewiduje się, że pojawi się nowy wirus, który spowoduje śmierć milionów ludzi w każdym zakątku świata. Wpłynie na Chiny, ponieważ ogromnie ich osłabi.
Ja z całkiem innych źródeł - ufologicznych, również około 2012 uzyskałem info, że ktoś wysoko postawiony w rządzie USA (w gabinecie cieni) powiedział, że szykowana jest selektywna broń biologiczna na rasę żółtą i "Chiny dostaną zadyszki" (pamiętam, że to zdanie w rozmówcy wzbudziło dreszcz)....
Na pocieszenie Max powiedział, że 3 wojny nie należy się rychło spodziewać, natomiast po dzisiejszej sesji z Krzysztofem Jackowskim na You tube, ten powiedział, że w Europie wirus z Chin nie wyrządzi większych szkód.
Jackowski z reguły się nie myli - śledzę jego kanał od dawna, jeśli wirus jest bronią selektywną to nie dziwię się, że się nic nie stanie u nas.
Jedno jest pewne - Chiny wpadną w zapaść gospodarczą, nie sposób przewidzieć, co z tego wyniknie - jednak USA nadal będzie hegemonem ekonomicznym.
(podejrzewam, że Chiny zaczną sprzedawać aktywa USA, które skupowały, jednak mam za mało danych o tym)
Pozdrawiam
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Zapaść gosporadcza chin = zapaść na rynku polskim. Dlaczego, ano dlatego, że większość produktów jest Made in China
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
to nie jest takie proste jak piszesz - na pewno nasza produkcja odżyje ale i ceny pójdą w górę.
jestem po ekonomii, jednak nie wiem, co może z tego wyjść.....
jestem po ekonomii, jednak nie wiem, co może z tego wyjść.....
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Jedna chińska pielęgniarka powiedziała, że podawana przez władze chińskie liczba ofiar wirusa jest zaniżona.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Tak się prowadzi wojny w XXI wieku. :/
- Słonecznik1
- bywalec

- Słonecznik1
- bywalec
chodziło mi że wirus zdechnie sam może
- Słonecznik1
- bywalec
realniejszy wirus to jest że pełno zdrajców płatnych skacze na scenie politycznej koryto usycha szef chce wpływów kasy i statusu niekaralności po wszystkich aferach a pis niszczy tą mozaike. Dlatego tak się produkują wszędzie klakiery
"Alexander Emric Jones urodził się 11 lutego 1974 r. w Teksasie. Obecnie jest znanym amerykańskim piewcą teorii spiskowych. Zajmuje się wydawaniem audycji The Alex Jones Show i jest twórcą stron internetowych Infowars, NewsWars i PrisonPlanet".Łukasz1990 pisze: ↑śr sty 29, 2020 11:49 am http://www.prisonplanet.pl/polityka/trz ... 1336514866
Ciąg dalszy afery.
https://www.spidersweb.pl/2018/08/kto-t ... utube.html
Wirus jak wirus, media robią sensację, i ukuto dźwięczną nazwę "koronowirus", która będzie siała postrach u mas. Mnóstwo wirusów ma postać koronowirusów.
W 2002 roku na SARS umarło kilkaset osób.
W latach 1918-1919 na grypę kilkadziesiąt milionów.
"Coronavirinae"
Koronawirus a nie koronowirus.
Koronawirus a nie koronowirus.