Co ostatnio oglądaliście?
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Co ostatnio oglądaliście?
Film Diego o Maradonie.Genialny super film obejrzałem sobie go w kinie po dłuższej przerwie.Chciałbym być w szachach takim Diego,póki co chce wrócić do wygranych na turniejach pózniej się zobaczy 

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Kocha,lubi,szanuje z 2011.
Fajny,zabawny lekki film.
Fajny,zabawny lekki film.
Niezłe "Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie" (podobało mi się zakończenie) "Lady Bird" (walka dobra ze złem w życiu bardzo przeciętnej nastolatki)
Zaczęłam koszmarny gniot chorej wyobraźni "Efekt motyla"
Zaczęłam koszmarny gniot chorej wyobraźni "Efekt motyla"
Ciekawa historia chrześcijaństwa leci na Polsat viasat history.
Obejrzałam "Prozac nation" (Generacja P)
Nie sądzę, żeby to był wybitny film, ale myślę, że warto obejrzeć, ze względu na tematykę.
Pokazuje jakieś niezane mi schorzenie (objawy to m. in. niedopasowanie do społeczeństwa, cyborg z kamienną twarzą za wyjątkiem wybuchów uczuć negatywnych), które rzekomo wyleczyć ma PROZAC.
Nie sądzę, żeby to był wybitny film, ale myślę, że warto obejrzeć, ze względu na tematykę.
Pokazuje jakieś niezane mi schorzenie (objawy to m. in. niedopasowanie do społeczeństwa, cyborg z kamienną twarzą za wyjątkiem wybuchów uczuć negatywnych), które rzekomo wyleczyć ma PROZAC.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
serial Wiedzmin! Wielki, majestatyczny, zatrwazajacy, hipnotyczny! Jestem pod olbrzymim wrazeniem!!!
https://www.telemagazyn.pl/film/usa-now ... y-2557605/
Jutro obejrzę, zanim mnie jakaś dziewucha wyciągnie za ocean.
Jutro obejrzę, zanim mnie jakaś dziewucha wyciągnie za ocean.
Filmy: Bruce Wszechmogacy, Scooby Doo: Epoka Pantozaura, Monster High: Boo York Boo York, Monster High: 13 Zyczen
Seriale: CSI Miami, Daleko Od Noszy, Dwie Splukane Dziewczyny, Nadzdolni, Nawiedzeni, Nie Ma To Jak Hotel, Plotkara, Rodzina Zastepcza, Sam i Cat, Teoria Wielkiego Podrywu, Victoria Znaczy Zwyciestwo, Swiat Wedlug Kiepskich
Kreskowki: Chojrak Tchorzliwy Pies, Clifford, Kacper i Przyjaciele, Przygody Kota Filemona, Tom i Jerry

Seriale: CSI Miami, Daleko Od Noszy, Dwie Splukane Dziewczyny, Nadzdolni, Nawiedzeni, Nie Ma To Jak Hotel, Plotkara, Rodzina Zastepcza, Sam i Cat, Teoria Wielkiego Podrywu, Victoria Znaczy Zwyciestwo, Swiat Wedlug Kiepskich
Kreskowki: Chojrak Tchorzliwy Pies, Clifford, Kacper i Przyjaciele, Przygody Kota Filemona, Tom i Jerry

Jestem w trakcie oglądania całej serii Harry'ego Pottera. Została mi ostatnia część.

- Catastrophique
- bywalec
6 Undeground. Dałem radę do połowy.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Taśmy Teda Bundyego
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Szachowe dzieciństwo dobry film dla miłośników szachów.Świetna rola Laurence Fishburne .Film jest z lat 90tych ,to jeszcze jest jakaś większa głębia,a nie tylko akcja.
nie moge ogladac filmow bo mysle o swojej bylej dziewczynie ktora sie ozenila.
- Catastrophique
- bywalec
Dzis seansik z Terminator: Dark Fate. Nie mogę się doczekać
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Wczoraj na youtubie ogladalem slub jakies pary i od tego czasu nie moge przestac myslec o swojej bylej dziewczynie ktora sie ozenila.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Głupi i głupi bardziej.Trzecia część bardzo znanego filmu.Wczoraj na nim usnąłem,a dziś dokończyłem .Chyba jeszcze muszę obejrzeć drugą część ,bo nie oglądałem.Film się rozkręca i zabawny jest.
Joker. Niby fantastyczny a zero w nim fantastyki. Cały film o ciężkiej chorobie psychicznej. Bardzo mną wstrząsnął. A spodziewałem się filmu rozrywkowego w stylu Batmana
W pewnym momencie mocno zaskakuje i aż do końca trzyma w napięciu i głębokim smutku. Bardzo dobry film, świetna rola Joaquina Phoenixa, ponoć schudł do niej 30 kilogramów.