Moje ostatnie nabytki to gin o smaku maliny, lukrecji i pomaranczy oraz wino o smaku fiolkow, wisni i lukrecji

Moderator: moderatorzy
Jeżeli ci się nie spieszy to polecam przerzucić się na e-papierosa.Zacznij od najmocniejszych olejków 18mg i stopniowo np. co miesiąc zmniejszaj dawki aż dojdziesz do 6mg.Przy dawce 6mg stosunkowo łatwo jest rzucić,szczególnie z pomocą leku typu Tabex.Mi w ten sposób udało się rzucić i byłem wręcz zdziwiony że niezbyt się męczyłem.Przy przejściu na elektryka trzeba kupić dobry sprzęt i zaczynać od najmocniejszych olejków bo i tak dawka nikotyny będzie mniejsza niż w tradycyjnych papierosach i trochę ciężko jest się przerzucić.AdamSchibi pisze: ↑czw gru 05, 2019 9:13 am ja kupuje codziennie papierosy i mam dosyc tego nalogu zasadniczo przez palenie kurcza sie moje oszczednosci, ale nie wiem jak sobie z tym poradzic, rzuce i za pol roku znowu bede palil tak juz mam.
Nie, po prostu moim hobby jest probowanie roznych alkoholi, a lubie miec zawsze wiecej do wyboru
Bo nie chce doswiadczyc tak glupiego stanu. Co w tym przyjemnego
Zeby poczuc dobry smak alkoholu.
Nie tylko.Antonio Kontrabas pisze: ↑sob sty 11, 2020 10:46 am Smakować to sobie można mandarynkę, żurawinkę, pomarańczkę, bananka.
Wiem, ze mozna, ale juz jakis czas pije, i sie nie uzaleznilam. Czasem sobie robie nawet tygodniowe przerwy w piciu alkoholu, bo albo jestem zbyt spiaca, by pic (bo pije na wieczor), albo nie mam ochoty, albo zapomne. Teraz tez nie pije od kilku dni, bo jestem mocno przeziebiona. I nie ciagnie mnie do tego jakos bardzo.