Zmienione nicki na forum
Moderator: moderatorzy
Re: Zmienione nicki na forum
A swoją drogą ciekaw jestem co z gościem się dzieje chyba dawno się nie odzywał. Ma ktoś z nim kontakt?
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Ma permanentnego bana, nie będzie tu już gościem - F20.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Szczytem schizofrenii będzie jak ktoś sobie ustawi nicka Król Gdak I. 

Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
O grubo! Musiałem coś przeoczyć. A kiedy to się stało i za co jeżeli mogę zapytać? Nie żebym tam za nim tęsknił, bo to toksyczny był dosyć użytkownik, ale był jednym z nas jakby nie było i trochę mi go zawsze było szkoda mimo, że potrafił wnerwić.Maksymiliana pisze: ↑pn wrz 30, 2019 6:56 pm Ma permanentnego bana, nie będzie tu już gościem - F20.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Spamował + utworzył z 50 multikont,dodatkowo nie wnosił tymi rozmowami nic, poza moją dodatkową pracą przy usuwaniu tych treści z forum. Stało się to w okolicach czerwca.
Dziękuję Maxi za dokładne wyjaśnienie. Nie pozostaje nic innego jak życzyć mu zdrowia. Jak już jesteśmy w temacie, to tylko jeszcze jedno małe pytanko, czy Pyciosławę czasem też zbanowałaś czy sama odeszła? Wysłałem do niej PW ale nie odpowiada.Maksymiliana pisze: ↑pn wrz 30, 2019 8:59 pm Spamował + utworzył z 50 multikont,dodatkowo nie wnosił tymi rozmowami nic, poza moją dodatkową pracą przy usuwaniu tych treści z forum. Stało się to w okolicach czerwca.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Sama odeszła
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Rzuca wyzwanie wszystkim, którzy mają multikonta. Doprowadźcie do tego by jak najwięcej waszych kont miało status zaufanego. Osoba, która będzie miała najwięcej takich kont, dostanie nagrodę. Zbyszek stworzy osobny prywatny dział na forum, w którym taka osoba będzie mogła wszystkimi swoimi kontami rozmawiać ze sobą. Będzie to prywatny dział, więc nikt inny nie będzie mógł tam pisać.
Jestem na forum ok. 7/8 lat i miałem już co najmniej kilka kont,niektóre nawet nie pamiętam.Ale nigdy nie używałem ich równocześnie - zakładając nowe zapominałem o poprzednich.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
- Catastrophique
- bywalec
Ja jestem od 6 lat. Zawsze jedno konto tylko.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- dzwonkowy
- zaufany użytkownik
- Status: schizofrenik - rezydent
Szanuję to.
Ja jestem tu prawie trzy lata.
Mam od początku jedno konto, nawet nazwy użytkownika nie zmieniałem.
Każdy dźwiga własny schiz.
- Catastrophique
- bywalec
Dzieki. Ja tez zawsze tylko jeden nick. Lubie go, jest nietypowy, dobrze brzmi

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Mogę F20 zaprosić powtórnie na forum,ale ktoś - a najlepiej wszyscy muszą mu przypominać, że forum czytają także osoby, które nie chcą takie agresji.
Jesteśmy czasami w różnym - jak to łagodnie powiedzieć - nastroju. Miewamy nawroty, komuś może się wydawać, że musi się przed innymi bronić i robi to energicznie. To wszystko jest OK do momentu, gdy z powodu takiej agresii musi odejść ktoś, kto stał się nieopatrznie jej celem i nie chce tego po prostu dłużej wobec siebie znosić. Wtedy jest jasne, że lepiej, żeby odszedł agresor i my mu w tym pomożemy !
Zwróćcie proszę uwagę, że zaczynamy od ograniczenia dostępu do niektórych działów. Wtedy ktoś z agresją może ją czasami rozładowywać, ale już nie wszędzie. Są miejsca, których w ogóle nie będzie widział. I tam mogą osoby, które go nie chcą czytać spokojnie nadal pisać. Za mało ? - to rozszerzymy listę działów niedostępnych dla agresora.
A jeśli chodzi o podwójne nicki to sprawa jest zła. Zaden admin się na to nie zgodzi. Możemy robić tylko wyjątkowe wyjątki, ale jeśli Karuna sam zapowiada podwójne rejestracje - ot tak dla juksu ? Jest mi przykro, gdy niektórzy nie zrozumieli dlaczego unikamy podwójnych rejestracji i robią sobie z tego zabawę, lub wręcz sport. Jak im to wytłumaczyć ? - Zbanować, bo inaczej nie rozumieją.
Jestem wdzięczny Makymilianie, że się trochę ostrzej za to zabrała. Lecz nie mamy 100 % pewności, czy nasze oceny, czy to podwójna rejestracjam czy nie, są zawsze słuszne.
Ach, jeszcze jedna uwagą: na życzenie mogę całkiem łatwo połączyć kilka nicków, jeśli ktoś miałby ich więcej niż jeden i sam to zgłosi.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Pierwszy nick na forum miałem lukasz1990, teraz wróciłem do początku.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Splinter to Karuna.
A kto to Antonio Kotrabas?
A kto to Antonio Kotrabas?
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
To ja /anton, nie poznajesz??
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Ten od solianu