,,,,,,,,,,,,

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

DawidWarsaw
zbanowany
zbanowany
Kontakt:

Re: Dlaczego mnie tak wszyscy nienawidzą?

Post autor: DawidWarsaw »

Yy... Przepraszam, że się wtrącam, ale... Co tu się dzieje w tym wątku? Jazdy jakieś, jakbyście zjarani byli... Musicie używać tych przenośni? To od psychotropów takie tripy, czy od czego?...

No i dlaczego wyświetla mi się "Gucio", a Wy do niego mówicie "Reksio"? Z tego, co pamiętam, to pod nickiem "Reksio" chyba nie powstawały takie "malownicze historie" ;)

Słuchajcie moi drodzy... Czy Wy nie możecie normalnie, na trzeźwo o swoich problemach pogadać?, tylko wszystko kręci się wokół psychotropów i co powiedział psychiatra... Po co tak, przecież nie mamy po 6 lat, tylko jesteśmy dorosłymi ludźmi...

Ale dobra, nie ważne, bo zdaje się, że na tym forum jestem nie za bardzo lubiany, więc nie chcę Wam psuć zabawy...
lopta
zaufany użytkownik

Post autor: lopta »

Celowo zmieniłem nick i usunąłem avatar w powodu Hani. :( aby nie myślała, że jestem psem. :(
Awatar użytkownika
jojo
zaufany użytkownik

Post autor: jojo »

Gucio, niepotrzebnie zmieniłeś nicka i awatar z powodu Hani, ona teraz się źle czuje, jest w stanie psychozy- na pewno nie chciała Cię obrazić.

Gucio, to też sympatyczny nick. :)

Gucio, co do zmiany leku, to spotkaj się wpierw z lekarzem, jak mu powiesz, że czujesz się lepiej na solianie, to może nie każe Ci brać więcej abilify. To lekarz powinien ustalić dawkę leku- wpierw mu powiedz, jak źle się czułeś na dużych dawkach solianu- to jak tolerujesz dany lek jest bardzo ważne. Zdrówka i dobrego samopoczucia życzę. :)
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. :(
fernn
zaufany użytkownik

Post autor: fernn »

...
Ostatnio zmieniony pt paź 22, 2010 4:50 pm przez fernn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
brzeszczot
zaufany użytkownik

Post autor: brzeszczot »

Czy pomoże krzywda moja fizycznie zadana automatycznie w moje rany czy jakoś jeszcze mam się upokorzyć na chwałę was, wszystkich psów????????
Haniu, Aniołku, wystarczy tych krzywd i tych ran, nie rób sobie krzywdy. Ja też walczę za psy, a raczej dla psów, bo strasznie je kocham. Mam pieska z lasu, kundelka, którego ktoś wyrzucił. Odpisy od podatku moje i mojej rodziny zawsze idą na schroniska, niewiele więcej mogę zrobić. Przykro mi, że jest tak wiele bezdomnych, smutnych piesków. A jeszcze bardziej mi przykro, że Ty Haniu, za te wszystkie pieski musisz cierpieć. Może powinnaś jednak brać więcej, niż ten okruszek tabletki? Może i Anioły są niewielkie, ale przecież bywają duże psy, może takie duże psy potrzebują, byś brała całą dawkę tych leków. które przepisał Ci lekarz? Niektóre psy są na prawdę wielkie i okruszek Twojej tabletki nie pomoże w ich cierpieniu. Haniu, spróbuj brać leki tak, jak przepisał lekarz. Może po jakimś czasie okaże się, że dzięki temu psy mniej cierpią?
Awatar użytkownika
sheche
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 67364081

Post autor: sheche »

Fernn i Gucio, nie czuję do Was żadnej niechęci, wręcz przeciwnie, życzę Wam dobrze abyście wyzdrowieli i czuli szczęśliwi.
Awatar użytkownika
milcząca czarna mery
zaufany użytkownik

Post autor: milcząca czarna mery »

x
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2010 10:14 pm przez milcząca czarna mery, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jojo
zaufany użytkownik

Post autor: jojo »

Haniu, bardziej będziesz cierpieć dla psów, jak będziesz przyjmować pełną dawkę leku, przepisanego przez lekarza, a nie marny okruszek.

Jakie dawki leku każe brać Ci lekarka? Jeżeli źle się czułaś, biorąc pełną dawkę przepisanego leku, to trzeba było poprosić lekarkę o zmianę leku lub dawki, a nie brać jego malutką część. Okruszek to stanowczo za mało.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. :(
Awatar użytkownika
milcząca czarna mery
zaufany użytkownik

Post autor: milcząca czarna mery »

x
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2010 10:13 pm przez milcząca czarna mery, łącznie zmieniany 1 raz.
Guzik
zaufany użytkownik

Post autor: Guzik »

Haniu, pani zastępów chyba prosiła abyś brała 2x40 i bardzo ubolewała nad tym że słuchasz pana zastępów, a nie jej.
Awatar użytkownika
brzeszczot
zaufany użytkownik

Post autor: brzeszczot »

hania pisze:To powiedz mi Brzeszczot, jak ja mam się jeszcze upodlić, żeby psy bardziej odczuły, że to zrobiłam? Nawet psy ze mną nie chcą rozmawiać, jak idę ulicą to tylko dziwnie się patrzą na mnie i koty też, podobnie jak ludzie zresztą. Boże, psy chyba wiedzą, że jestem upodloną dla nich i same chcą też mnie upodlić takim zachowaniem wgapiającym się we mnie dziko. Ptaki nie chcą wlecieć kolejne w mój anielski łeb, tylko te co mam w głowie niezmiennie tam siedzą i jedzą mój móżdżek głupi i kruchy. Chyba powinnam zamontować sobie ptasie lotnisko, żeby jedne wlatywały, a drugie wylatywały. To by było oczywiście na chwałę psów większą i wznioślejszą, najpsiejszą. Właśnie jest tak, że im mniejszy okruszek, tym lepiej dla psów, bo tym większe cierpienie w okruszku prawie nieistniejącym tak maleńkim - ostatnio to też tłumaczyłam lekarce i zrozumiała, ale takich dawek nie ma, więc trzeba artystycznie tabletkę rozpracować i sumiennie podzielić na najwłaściwsze porcje. Pan zastępów mnie chwali ostatnio za takie postępowanie jak ja uprawiam własnie.
Nie wiem, co Ci powiedzieć, Haniu. Ja też bardzo kocham psy i wiele zrobię, by były szczęśliwe. I bardzo cierpię, gdy widzę, na przykład w tv, że cierpią. Ale jednak nie przeżywam tego tak jak Ty Haniu. I nie chciałabym tego tak przeżywać, bo to musi mocno boleć. A nie powinno boleć. Jak do Ciebie Haniu dotrzeć, byś zrozumiała, że lekarz chce dobrze i leki są potrzebne? Że lekarz przepisał odpowiednią dawkę, odpowiednią dla takiego Okruszka, jak Ty? Dla większych osób lekarz większą dawkę przepisuje, dla mniejszych mniejszą. Więc Ci Kruszynko przepisał odpowiednią, na pewno, tylko musisz brać ją całą, nie dzielić.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”