psychiatra online
Moderator: moderatorzy
psychiatra online
Czy ktoś może polecić psychiatrę, który działa online? znalazłam jedną stronę, ale nie przyjmują płatności przez paypal. mieszkam za granicą i potrzebuję stałego kontaktu z lekarzem, który to kontakt tutaj na miejscu jest niemożliwy. Najlepiej tanio, ale profesjonalnie.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Re: psychiatra online
Hmm, lekarz to taki człowiek który potrzebuje fizykalnego kontaktu z człowiekiem, nie sądzę, że taka strona może gdziekolwiek być.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Hej! Znalazłam na forum poniższą informację, jednak nie wiem czy jest coś warta, nie sprawdzałam.
"Re: Psychiatra a praca
autor: Zofia8612 » wt sie 27, 2019 12:27 pm
Jeśli potrzebujecie skorzystać z konsultacji u psychiatry lub psychologa, to polecam do tego [ciach]. Doświadczeni specjaliści z Warszawy rozwieją wszelkie wątpliwości co do zaświadczeń. Oferują także video konsultacje online przez skype`a."
"Re: Psychiatra a praca
autor: Zofia8612 » wt sie 27, 2019 12:27 pm
Jeśli potrzebujecie skorzystać z konsultacji u psychiatry lub psychologa, to polecam do tego [ciach]. Doświadczeni specjaliści z Warszawy rozwieją wszelkie wątpliwości co do zaświadczeń. Oferują także video konsultacje online przez skype`a."
Melisa
- piotrs
- zaufany użytkownik
zaden lekarz raczj nie wypisze Ci psychotropow on line
to ciężkie leki
zgadzam sie z maksi chyba cos takiego nie istnieje
idz w danym kraju do jakiegos rodzinnego powiedz jaka masz chorobe moze wypisze
sa na zachodzie polscy psychiatrzy bo duza polonia w wiekszych miastach
to ciężkie leki
zgadzam sie z maksi chyba cos takiego nie istnieje
idz w danym kraju do jakiegos rodzinnego powiedz jaka masz chorobe moze wypisze
sa na zachodzie polscy psychiatrzy bo duza polonia w wiekszych miastach
Istnieje jak najbardziej można z tego skorzystać, wystarczy wejść na stronę [ciach]
wszystko załatwiane jest drogą elektroniczną (recepty, zwolnienia L4), dlatego można korzystać z tej kliniki nawet za granicą:)
Spam usunięty - Maxi.
wszystko załatwiane jest drogą elektroniczną (recepty, zwolnienia L4), dlatego można korzystać z tej kliniki nawet za granicą:)
Spam usunięty - Maxi.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
ja też polecam klinike psychomedic
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Sprawdziłem oferte tej kliniki psychomedic i tak się składa że mają poradnie również w moim mieście. Ale ceny koszmarne za wizyte, 160 zł u zwykłego lekarza, to ja obecnie płace 120 zł u mojej pani doktor.
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Teraz w Polsce SMS przychodzi (powiadomienie o wizycie w PZP). PiS tak rządzi, że chorzy leki mają tanie i słabe). Odsuńcie PiSuar jak najszybciej od władzy - zastrajkujcie i zaprotestujcie przeciwko tym pedałom katolskim! Katole z PO to też plebs!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Osobiście nie polecam psychomedic. Byłam tam u dwóch lekarek, Warszawa, dobrze polecane. Były tragicznie złe.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Kontakt:
psychoterapia poznań oferują badania online, ale to nie to samo co wizyta face to face