Izolatka nie jest takim strasznym miejscem
Moderator: moderatorzy
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Izolatka nie jest takim strasznym miejscem
Izolatka to ogólnie jest fajne miejsce, dla osób, które nie koniecznie gustują w towarzystwie innych osób.
Powiem więcej: jest czas na przemyślenia, rozmyślania na różne ciekawe tematy. Generalnie jest okej.
Ja sama czasami w świat gdzie czeka na mnie pełna sala wypełniona po brzegi ludźmi i opowiadam im o tym, jak zbudowałam największą fabryka snów w Polsce.
Tłumy dziennikarzy czekają. Kiedy zaczynam mówić wszyscy słuchają, czasami zadają pytania, na które w miarę możliwości udzielam odpowiedzi, jednak generalnie to przez większość spotkań to ja się produkuje.
W grudniu też był organizowany w hali nagraniowej koncert sylwestrowy, na którego zaprosiłam samego Eltona Johna. To było niesamowite przeżycie, grał dość kameralny koncert dla ok 80-100 osób jakie wówczas były w hali. Wszyscy się bardzo cieszyli, że przyszli na taki koncert, trochę po północy, dyskutowałam w gośćmi na temat przyszłości filmów produkowanych przez moją firmę i tak też się zakończyło, kolejny sylwester za rok.
Powiem więcej: jest czas na przemyślenia, rozmyślania na różne ciekawe tematy. Generalnie jest okej.
Ja sama czasami w świat gdzie czeka na mnie pełna sala wypełniona po brzegi ludźmi i opowiadam im o tym, jak zbudowałam największą fabryka snów w Polsce.
Tłumy dziennikarzy czekają. Kiedy zaczynam mówić wszyscy słuchają, czasami zadają pytania, na które w miarę możliwości udzielam odpowiedzi, jednak generalnie to przez większość spotkań to ja się produkuje.
W grudniu też był organizowany w hali nagraniowej koncert sylwestrowy, na którego zaprosiłam samego Eltona Johna. To było niesamowite przeżycie, grał dość kameralny koncert dla ok 80-100 osób jakie wówczas były w hali. Wszyscy się bardzo cieszyli, że przyszli na taki koncert, trochę po północy, dyskutowałam w gośćmi na temat przyszłości filmów produkowanych przez moją firmę i tak też się zakończyło, kolejny sylwester za rok.

Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Re: Izolatka nie jest takim strasznym miejscem
Ostatnio, nowo zatrudnionym pracownikom robiłam "wykład" na temat bezpieczeństwa danych w strukturach tworzenia filmu i mediów wokół niego.
Tak sie rozgadałam, że zanim się obejrzałam minęło 1.5 godziny.
Tak sie rozgadałam, że zanim się obejrzałam minęło 1.5 godziny.
-
- zaufany użytkownik
Jak trafilem na Nowowiejska w 2012 to pierwszy tydzien bylem w izolatce o bylo dobrze potem dali mnie na osmioosobowa i nie bylo za ciekawie
Mam nadzieje ze juz tam nie wróce

Mam nadzieje ze juz tam nie wróce
Ja lezalem często na salach osmioosobowych - połowa osób chrapała nie dało się spa , reszta kradła i była agresywna , a jak śmierdziało.
-
- zaufany użytkownik
Taaa na temat zapachu na sali wiem co nie co bo pewien klient sie nie chcial myc
a to bylo w sierpniu i upaly byly po 34 stopnie
było jak w wojsku albo i lepiej

było jak w wojsku albo i lepiej
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Cóż, szpital to nie hotel 5 gwiazdkowy
mi pielęgniarz powiedział że jak się napiję to mnie zamknie w izolatce i będę lał pod siebie
albo ludzie, którzy nie mają czasu zajmować się jednym trudnym pacjentem
LaDopamina
tam gdzie byłem nie zamykało się drzwi do pokoju z prysznicem
nawet nie było zasłonki
myliśmy się na widoku jak zwierzęta ..a na oddziale były też kobiety
a podobno to był w miarę spokojny odział - w sene że nie było strasznie chorych
a na innym oddziale kazali mi się położyć w łóżku w którym już ktoś inny spał
a ja mowie że pościel po tym pacjencie jest zasikana
jak salowa zobaczyła że nie jest ze mną tak źle to wtedy się zmusiła żeby zmienić mi pościel
widzę że jak ktoś jest chory to go traktują jak zwierze
w wiadomościach mówili o lubelskim psychiatryku.. że karmili ludzi zepsutym jedzeniem
pewnie pomyśleli ze chorzy nawet nie zauważą bo za chorzy są na to.. a i trochę się zaoszczędzi na jedzeniu
nawet nie było zasłonki
myliśmy się na widoku jak zwierzęta ..a na oddziale były też kobiety
a podobno to był w miarę spokojny odział - w sene że nie było strasznie chorych
a na innym oddziale kazali mi się położyć w łóżku w którym już ktoś inny spał
a ja mowie że pościel po tym pacjencie jest zasikana
jak salowa zobaczyła że nie jest ze mną tak źle to wtedy się zmusiła żeby zmienić mi pościel
widzę że jak ktoś jest chory to go traktują jak zwierze
w wiadomościach mówili o lubelskim psychiatryku.. że karmili ludzi zepsutym jedzeniem
pewnie pomyśleli ze chorzy nawet nie zauważą bo za chorzy są na to.. a i trochę się zaoszczędzi na jedzeniu