Czemu nie działa chat
Moderator: moderatorzy
Re: Czemu nie działa chat
a ja nie mam czatu chociaż z rok na czat nie zaglądałem a jak bywałem to byłem super kulturalnym użytkownikiem
Może mi ktoś wytłumaczyć czemu nie mam do niego dostępu myślę że jak jest się użytkownikiem forum ponad dziesięć lat to należą się słowa wyjaśnienia
Może mi ktoś wytłumaczyć czemu nie mam do niego dostępu myślę że jak jest się użytkownikiem forum ponad dziesięć lat to należą się słowa wyjaśnienia
śmiechłem:)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
-
- zarejestrowany użytkownik
Mi nie działa
napisz więcej postów to zacznie działać.
napisz więcej postów to zacznie działać.
A mi nie jest do niczego potrzebny. Jak ma dzięki temu lepiej forum działać to niech go nie będzie. Na innych forach nie ma i jest okej. Na Interię niech ferajna przeniesie się na Czaterię skoro lubi.
Mi też jest wszystko jedno od dłuższego czasu nie zaglądałem na czat i nie pisałem na czacie ale uważam że informacja dla użytkownika który ma staż ponad dziesięciu lat czemu logując się do forum nie ma dostępu do czatu gdy ten użytkownik pyta powinien mu ktoś odpowiedzieć czy to admin czy ktoś z moderacji ?
nie bardzo mi na tym czacie zależy jednak jakaś odpowiedź jak normalnie pytam powinna obligować tych co są odpowiedzialni za działanie forum w przeciwnym razie funkcjonowanie tego forum jest co najmniej słabe
rozumiem że może robicie tutaj kółko wzajemnej adoracji haha a i proszę nic mi do tego i nie jest to zarzut aż tak nie wnikam w życie forum żeby taki zarzut wam robić Tylko nie rozumiem czemu nikt mi nie może udzielić odpowiedzi ?
a moje pytanie czemu nie działa mi czat ? i naprawdę może dalej nie działać tylko proszę o odpowiedź ?
Pozdrawiam Piotr W.
nie bardzo mi na tym czacie zależy jednak jakaś odpowiedź jak normalnie pytam powinna obligować tych co są odpowiedzialni za działanie forum w przeciwnym razie funkcjonowanie tego forum jest co najmniej słabe
rozumiem że może robicie tutaj kółko wzajemnej adoracji haha a i proszę nic mi do tego i nie jest to zarzut aż tak nie wnikam w życie forum żeby taki zarzut wam robić Tylko nie rozumiem czemu nikt mi nie może udzielić odpowiedzi ?
a moje pytanie czemu nie działa mi czat ? i naprawdę może dalej nie działać tylko proszę o odpowiedź ?
Pozdrawiam Piotr W.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Słuchaj kolego, nie jesteś tu pępkiem świata, aby każdy skakał tylko wokół Ciebie....
Czat wróci bo są problemy techniczne.
Czat wróci bo są problemy techniczne.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Aha dobra tak tylko powiedziałem że nie zależy mi na czacie bo się wkurzyłem myśląc że zostałem pozbawiony tej możliwości takie dodatkowe wykluczenie
Pisząc o kółku wzajemnej adoracji to też z powodu tego że niby mam ban na czata a to że nie jestem pępkiem świata tu bym polemizował jestem dość ksobny he he sympatyczna koleżanko
Pozdrawiam Piotr wybaczam wam hehe
Pisząc o kółku wzajemnej adoracji to też z powodu tego że niby mam ban na czata a to że nie jestem pępkiem świata tu bym polemizował jestem dość ksobny he he sympatyczna koleżanko
Pozdrawiam Piotr wybaczam wam hehe
O kicia xxx widziałem taki film całkiem dobry
Miło wspominam oglądany wspólnie z koleżankami
To były czasy dawne dzieje.

Maxi umyślnie zepsuła forum by ludzi ściągnąć do konkurencjikaruna pisze: ↑wt sie 20, 2019 9:19 pm Czat działa na sąsiednim forum KiciaXXL
http://twoja-psychiatria.pl/index.php

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
tam właśnie bardzo kameralnie jest, może niepotrzebnie ja to piszę, jeszcze się na mnie obrażą tam jak i tu, widzę... 

nic
To żarcik taki mały, nikt się na ciebie nie obraża nigdzie, jesteś lubiany na forum bo jesteś wporzo ziom.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
nie można mieć żalu do maks i trzeba zbyszku jej podziękować ponieważ czat nie miał możliwości moderacji. i dopóki nie będzie miał nie przywracaj go.zbyszek pisze: ↑sob sie 17, 2019 7:03 am Forum bez czatu nie traci sensu. Prawa dostępu zostały zmienione przez Maksymilianę, zapewne dotyczy to osób, które nadużywały czatu do chamskich wypowiedzi. Takie treści odstraszają wielu innych użytkowników. Nie możemy zgodzić się na to, żeby spokojni użytkownicy nie mogli z niego korzystać.
A i więcej ludzi dzięki temu brakowi czata udziela się obecnie na forum.
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Chcialbym odprowadzic cala zlosc smutek zal na czacie a nie moge. Zbrodnia.
blablabla
Odprowadzaj tutaj. Najwyżej Maxi usunie posta.
A ja miałam ochotę popisać luźno na czacie, może nie na konkretny temat, a nie od razu posta pisać.
LaDopamina
Załóż temat bez tematu, takie luźne wpisy i pisz do woli
Pewnie nie jeden przyłączy się. Mi tam czata nie brakuje ani trochę, przynajmniej forum odżyło.

unreal to jakaś nowa forumowa gwiazda disneya?