i znowu mnie dopadło..
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: i znowu mnie dopadło..
szkoda tylko ze jestem sama tak sama jak juz bardziej samemu byc nie mozna
...i znowu sie pogubilam...
odstawili mi cloranxen 10 mg cuda sie ze mna dzieja mam wrazenie ze rozniose szpitl juz chyba niewielee wytrzymam
w nocy majaczylo mi sie ze prosze boga by mnie juz zabral, naprawde tego chcialam
yvette musisz zaczac myslec pozytywnie,nie mozesz sie poddawac,walcz za wszelka cene.jak to nawijali w jednej piosence "trzeba umiec kochac zycie,nawet jak to zycie nie kocha nas".trzymam kciuki za ciebie,mam nadzieje ze bedzie dobrze.pozdrawiam
być może zdąże ułożyć jeszcze wszystko przed śmiercią...
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Yvette, trzymaj się, wszystko powoli się ułoży i Twoje życie wróci do normy. Daj sobie tylko trochę czasu.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Yvette, jak się teraz czujesz? Co konkretnie się dzieje?yvette 26 pisze:chce do domu i dzieci...............bardzo
nic mi nie zmieniaja w lekach wiec tkwie tu bez sensu a ile upodlen mnie spotyka ze strony zdrowego personelu planuje wypisac sie na wlasna prosbe
zwieksza mi sie apetyt nie zniose tego chyba jesli przytyje to swiadoma konsekwencji odstawie leki
- moi
- moderator
- Kontakt:
Yvette, nie wypisuj się ze szpitala, póki nie czujesz się najlepiej i nie radzisz sobie ze wszystkim.
A jedzenie ograniczaj, wtedy nawet przy zwiększonym apetycie nie przytyjesz.
A jedzenie ograniczaj, wtedy nawet przy zwiększonym apetycie nie przytyjesz.
moi ja juz nie daje rady na odziale nie moge wytrzymac co drgi to ma rozne jazdy ja mam swoje i chcialabym troche spokoju a tu prawie e cyrk nie daje rady
- moi
- moderator
- Kontakt:
Yvette, w domu będziesz sama za swoimi jazdami i będzie jeszcze gorzej - lepiej już zostań pod opieką lekarzy. Trudno, tęsknota za bliskimi i domem będzie, ale musisz mieć tego świadomość i panować nad tym.
wczoraj dostalam pierwsza tabletke trilafonu a dzis na obchodzie odpalilam ze w piatek wychodze usmiechneli sie i lekarz mi powiedzial ze calkiem niewykluczone
Lepiej nic nie robic na siłe, proszki muszą być dobrze ustawione a ten proces wymaga czasu więc unikaj pośpiechu. Wiem , że pacanów to nie jest przyjemne miejsce ale przynajmniej jest "bezpieczne" , żeby czegos więcej nie nawywijac podczas jazd. Miałem podobnie i równiez paliło mi sie do domku a miesiąc przeleżałem i wyszło to na dobre.
- lea
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony pt sie 28, 2015 8:14 pm przez lea, łącznie zmieniany 1 raz.
Boze jestem w domu, najszczesliwsza z moja rodzina nawet nie myslam jak czlowiek potrafi byc szczesliwy odzyskujac to to zabrano mu chociaz na jakis czas, prowadzalam dwa rowerki na raz kapalam brzdacow w basenie robilam zdjecia moim rozom bawilam sie z psem a teraz patrze jak wszyscy spia i jestem szczesliwa.
- lea
- zaufany użytkownik
Widzisz, jednak jest po co żyć. I w chwilach zwątpienia pomyśl o swoich dzieciach a raczej na pewno nie będziesz chciała popełnić samobójstwa.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- moi
- moderator
- Kontakt:
Cieszę się Yvette, że już czujesz się lepiej i że kryzys zażegnany. Oby tak dalej!
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.