Co ostatnio oglądaliście?
Moderator: moderatorzy
Re: Co ostatnio oglądaliście?
John Wick 3 !
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Big Brothera! Zbliża się finał wielkimi krokami, ciekawe kto wygra sto tysięcy?! Chyba jednak nie miła i urocza Madzia, bo dziś wyszło na jaw, że nie była tylko w jednym związku jak opowiadała lecz miała 4 facetów oraz była również z dwoma kobietami. Oleg jest znów obrażony i chyba zawiedziony, nie odzywa się do niej. Dla mnie pretendentem do wygranej jest Bartek, jest wyważony i inteligentny, ma rodzinę, chyba dobrze rozdysponuje wygraną. A może ten sportowiec bokser Igor, ale jest dosyć prymitywny i czasami obleśny. Radek nie ma szans choć znajdzie się w finale, ślązok ma parcie na szkło i dobrą strategię ale to widać, słychać i czuć. W tym tygodniu odpadnie Oleg.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka
Zapomniałem zupełnie o Łukaszu, może odpadnie w tym tygodniu, jeśli nie to będzie w finale, ale chyba raczej nie wygra programu ma zbyt silną konkurencję.
2001: Odyseję kosmiczną.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Film "Do utraty sił".Jeden z lepszych filmów o boksie.Bardzo ciekawy polecam.
"Barry Seals: Król przemytu". Świetny film oparty na faktach z Tomem Cruisem.

Widziałem ten film. Tez mi się podobał. Waretka akcja, dobra gra aktorska. Całość moze spełnić oczekiwania

OStatnio obejrzałem 3 sezon serialu Stranger Thinks 3 - szczerze polecam - jest niesamowoty.
A teraz czekam na Króla Lwa

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
"Ona to on".Dziewczyna przebiera się za swojego brata,który zmienił szkołę,by nadal być piłkarką.Trochę zabawne i zabijacz nudy na niedzielny wieczór,lub relaks.
- Catastrophique
- bywalec
John Wick 3. Sceny walki, gdy glowny bohater pokonuje armie tepych wrogow, zdecydowanie przesadzone. 7/10.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Film "Przeklęta liga".O sławnym kontrowersyjnym trenerze z Anglii.Ciekawa postać,film trochę zabawny.Kiedyś Tomaszewskiego jak grali ten zwycięski remis z Anglią nazwał klownem .To miało umniejszyć sukces Anglików.Mimo,że zdobył dwa Puchary Europy z Nottingam Forest,to nie został trenerem reprezentacji.
Film głównie opowiada o jego epizodzie w Leeds United.
To mój kolejny film z kręgu piłkarskiego.
Film głównie opowiada o jego epizodzie w Leeds United.
To mój kolejny film z kręgu piłkarskiego.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
"Status singiel".Francuska komedia,nawet trochę śmieszna z 2018.
Mów mi Vincent ...emocjonalny, wzruszający ale jednocześnie z dawką dobrego humoru, polecam chyba jest na cda.
Vincent (Bill Murray) to zgryźliwy mizantrop, któremu dni upływają na wyścigach konnych, w ulubionym barze i w towarzystwie zaprzyjaźnionej nocnej damy (Naomi Watts). Pewnego dnia do domu obok wprowadza się Maggie (Melissa McCarthy) z synem Oliverem. Powitanie nowych sąsiadów odbywa się bez ciepłych słów i nie zapowiada początku pięknej przyjaźni. Jednak wiecznie spłukany Vin dostrzega szansę na podratowanie swego opłakanego budżetu. Zostaje może nie najtańszą, ale na pewno najbardziej ekscentryczną niańką w mieście./i] - opis ze stony
Dobra rola Bill Murray.
https://www.cda.pl/video/28861513c tutaj można obejrzeć
Vincent (Bill Murray) to zgryźliwy mizantrop, któremu dni upływają na wyścigach konnych, w ulubionym barze i w towarzystwie zaprzyjaźnionej nocnej damy (Naomi Watts). Pewnego dnia do domu obok wprowadza się Maggie (Melissa McCarthy) z synem Oliverem. Powitanie nowych sąsiadów odbywa się bez ciepłych słów i nie zapowiada początku pięknej przyjaźni. Jednak wiecznie spłukany Vin dostrzega szansę na podratowanie swego opłakanego budżetu. Zostaje może nie najtańszą, ale na pewno najbardziej ekscentryczną niańką w mieście./i] - opis ze stony
Dobra rola Bill Murray.
https://www.cda.pl/video/28861513c tutaj można obejrzeć
Brunet wieczorową porą stara polska komedia w reżyserii Stanisława Barei...zaskakująco dobry z humorem i satyrą wobec rzeczywistości PRL
Cyganka przepowiada Michałowi Romanowi (Krzysztof Kowalewski) niezwykłe przeżycia, jednak on nie bierze poważnie tych proroctw. Gdy jego rodzina wyjeżdża na weekend, Michał zabiera się do zaległej pracy. Wtedy zaczynają się spełniać proroctwa Cyganki - Michał znajduje zaginiony zegarek, a w totolotku wylosowane zostają przepowiedziane liczby. Bohater zaczyna oczekiwać najgroźniejszej części przepowiedni - zapowiada ona zabicie bruneta, który zjawi się w jego mieszkaniu wieczorową porą... - opis ze strony filmweb
https://www.cda.pl/video/317156089 - tutaj można obejrzeć
Cyganka przepowiada Michałowi Romanowi (Krzysztof Kowalewski) niezwykłe przeżycia, jednak on nie bierze poważnie tych proroctw. Gdy jego rodzina wyjeżdża na weekend, Michał zabiera się do zaległej pracy. Wtedy zaczynają się spełniać proroctwa Cyganki - Michał znajduje zaginiony zegarek, a w totolotku wylosowane zostają przepowiedziane liczby. Bohater zaczyna oczekiwać najgroźniejszej części przepowiedni - zapowiada ona zabicie bruneta, który zjawi się w jego mieszkaniu wieczorową porą... - opis ze strony filmweb
https://www.cda.pl/video/317156089 - tutaj można obejrzeć
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Dokument "Wenezuela Historia Upadku".Ma 3 części.Ciekawa historia,kraju który mógłbyć rajem przez długi czas,aż w końcu stał się ruiną.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Serial Magicy na HBO Go, 3 sezon.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Miałem w planach obejrzeć dobre?johny36 pisze: ↑śr lip 24, 2019 10:12 am Green Book (2018)
https://www.filmweb.pl/film/Green+Book-2018-809630
Bardzo dobry film Tup , trochę się na nim rozkleiłem i popłakałem sobieTup pisze: ↑śr lip 24, 2019 2:20 pmMiałem w planach obejrzeć dobre?johny36 pisze: ↑śr lip 24, 2019 10:12 am Green Book (2018)
https://www.filmweb.pl/film/Green+Book-2018-809630

Tutaj masz link do tego filmu , gdybyś chciał go obejrzeć.
https://zalukaj.com/zalukaj-film/31834/ ... -2018.html