dziekuje CI Boze za chorobe i poznanie przeczytajcie to
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
-
- bywalec
- Status: -
- Gadu-Gadu: -
dziekuje CI Boze za chorobe i poznanie przeczytajcie to
ja byłem kiedyś dość mocno złym człowiekiem brat za cos nie tak odzywke wpierdol był zawsze po lekcjach za szkola dla kolesia z klasy, meczylem siostrę bardzo przezywalem się na nia grubaska kiedy ona gruba nie była i temu choruje teraz, ale to jest dla mnie szczęście bo dzięki Temu moglem poznac Boga i mieć szanse na zbawienie tyle weź to do serca i zapamiętaj ziom i siostro pozdro.
Re: dziekuje CI Boze za chorobe i poznanie przeczytajcie to
maniek kiedy zrobisz tego magistra?Maniuś pisze: ↑śr cze 19, 2019 7:03 pm ja byłem kiedyś dość mocno złym człowiekiem brat za cos nie tak odzywke wpierdol był zawsze po lekcjach za szkola dla kolesia z klasy, meczylem siostrę bardzo przezywalem się na nia grubaska kiedy ona gruba nie była i temu choruje teraz, ale to jest dla mnie szczęście bo dzięki Temu moglem poznac Boga i mieć szanse na zbawienie tyle weź to do serca i zapamiętaj ziom i siostro pozdro.