Samopoczucie na 700 mg kwetiapiny
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Re: Samopoczucie na 700 mg kwetiapiny
Dostałem na lęki i depresje taki cuś:
https://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=4445
Pregabaline która ma coś wspólnego z GABA cokolwiek to jest. Nie wiem co to jest ta GABA więc nie będe tu się wymądrzał w każdym razie ma mi to pomóc.
https://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=4445
Pregabaline która ma coś wspólnego z GABA cokolwiek to jest. Nie wiem co to jest ta GABA więc nie będe tu się wymądrzał w każdym razie ma mi to pomóc.
Jak tam u psychiatry było ostatnio?Co ci przepisał?
-
- zaufany użytkownik
No przecież napisałem post wyżej że pregabaline.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Bardzo ciekawie to brzmi z samej nazwy. Czyżbym się nabrał na probukt marketingowy? Pregabaline, niejako prażubr. Muszę pogadać z lekarką przy następnej wizycie.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
-
- zaufany użytkownik
Pregabalina. Taki lek. To nie żaden dowcip.
Tu jest wszystko:
https://bazalekow.mp.pl/lek/89000,Prega ... lki-twarde
Tu jest wszystko:
https://bazalekow.mp.pl/lek/89000,Prega ... lki-twarde
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Brzmi jak kolejny egzotyczny stopień wtajemniczenia w działanie placebo. A wszystko to wymyślił dr. Freud. On jest też założycielem loży masońskiej. Taki chemiczny pocieszyciel coraz bardziej staczających się ku śmierci ludzi.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
-
- zaufany użytkownik
Że co? Wiesz wogóle co to jest śmierć? Otarłeś się o nią kiedyś(ale tak na poważnie bez dupereli)? Ja w wieku 16 lat miałem próbe samobójczą(wziąłem 30 pridinoli) a drugi raz w 2012 roku przeżyłem sepse. Ja nie uważam że to chemiczny pocieszyciel ku śmierci. Co do ewentualnego samobójstwa to nigdy, nigdy więcej. Moge gadać że nie chce mi się żyć ale nigdy już nie targne się na swoje życie.spodsztancy pisze:... Taki chemiczny pocieszyciel coraz bardziej staczających się ku śmierci ludzi.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Mam tak samo jak ty.
Dobrze, że nie chcesz się zabić.
Na zdrowie ci to wyjdzie.
Dobrze, że nie chcesz się zabić.
Na zdrowie ci to wyjdzie.
-
- zaufany użytkownik
Ja chce żyć, tylko trzeba sobie szczerze powiedzieć że czasami to życie jest ciężkie. I nieraz mówi się że ma się dość, ale to są tylko puste słowa rzucone na wiatr z nadzieją że może troszke ulży takie gadanie.
Cześć!Akurat też biorę taką wysoką dawkę kwetiapiny na dobę.Omamy mi się zmniejszyły.Dobrze sypiam.Jestem zadowolony z tego leku.Nie mogę zmniejszać jego dawki,bo zaliczyłbym nawrót,a za nawrotem nie tęsknię.Dość się w życiu nacierpiałem.Dzięki tej dawce dobowej kwetiapiny czuję się pacjentem stabilnym,bez agresji i w ogóle jest dobrze.Tylko jeden warunek:nie zmniejszać dawki dobowej.Pozdrawiam wszystkich zmagających się z psychozą,a zwłaszcza tych,którzy to robią na kwetiapinie. 

Nie wiem, jak można funkcjonować na takich dawkach kwetiapiny. Ja już przy 500 miałam tak silne objawy pozapiramidowe, że mi od razu zmniejszyli do 400. To jest moja górna granica.
LaDopamina
Na takiej dawce kwetiapiny czuje się rewelacyjnie.Biorę jeszcze 300 mg/dobę sulpiryd i cloranxen 10 mg.Jest OK!