Lepsi i gorsi
Moderator: moderatorzy
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Lepsi i gorsi
Niektórzy "ładnie" się wczoraj popisali na czacie swoimi umiejętnościami inteligenckimi w stosunku do kogoś... Zwłaszcza, że te osoby są ze środowiska bardziej zamożnego i nawet chyba już jedna osoba po studiach, a druga na studiach. W moich oczach takie osoby, mimo że będą zarabiać po 6 koła na miesiąc dużo straciły w moich oczach. I teraz spodziewam się fali hejtu na mnie... Wiem, że nie każdy z każdym może się lubić, ale po tym co zaprezentowały dwie wymienione w moich myślach przeze mnie osoby; wczoraj na czacie, to już tak prędko nie odzyskają u mnie dobrego mniemania, bo spodziewałem się inteligencji, a okazało się, że pomimo wysokich aspiracji tych osób popisały się one zwykłym chamstwem, pomimo jaki by ten człowiek nie był co go shejtowano.
Szukam osób do wspólnej znajomości z bliskich mi okolic, również Warszawy
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Re: Lepsi i gorsi
Dlaczego go bronię? Bo "nie umie przebaczyć ten, komu nie przebaczono" A to już człowiek zmęczony życiem i nie ma on innego sposobu na wyrażenie siebie. Zatem przepraszam, ale będę go bronił.
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Kobiety też mają niewybredny język w Internecie, może same mają sporą ilość kompleksów do ukrycia i chcą uchodzić za dumne, bo szukają problemu nie w sobie, a na zewnątrz, np. nazywając coś płytkim, gdy jest to wewnętrzna potrzeba, no cóż w realnej rzeczywistości najczęściej nic nie mówią... Myślę, że na tym forum jest sporo osób nie chorych, a przychodzących tu z tego względu, że to takie fajne być wariatem, wtedy można być po prostu elitą i chyba te osoby nie są schorowane i nie widziały człowieka naprawdę chorego na schizofrenię (np.), i nie wiedzą jaka to jest tragedia dla tego człowieka, myślę, że chcą się po prostu zabawić czyimś kosztem i tyle.
Myślę, że tu niema ludzi zdrowych. Zdrowi nie interesują się takimi sprawami, mają tysiące innych zajawek. Nie przesiadywaliby tu z samego faktu czucia się lepszymi więc nie zadawaliby się z gorszymi od siebie. Może nie wszyscy mają schizofrenię, ale obstawiam, że wszyscy jakieś tam problemy psychiczne większe lub mniejsze.