Szczerość ma to do siebie, ze potrafi zabolec. Udzielaj sie ile chcesz.ortagon pisze: ↑pt sty 25, 2019 1:22 pmTwoja "szczerość" mi imponujeCatastrophique pisze: ↑pt sty 25, 2019 12:59 pmNie myl wyszydzania ze szczerością. Jak cos jest nie tak, nie boje sie o tym mowic.
Ale myślę ze bede sie udzielał dopóki nie zablokujecie mi konta
Mam dosyć tego forum, odchodze
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Mam dosyć tego forum, odchodze
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ogłaszam stan wojenny.Czeka nas wojna jak w Czeczenii.
Pozdro Generał Tup
P.S
Aktualnie jestem na urlopie w Barbadosie,nie zaśmiecajcie mi skrzynki.
Pozdro Generał Tup
P.S
Aktualnie jestem na urlopie w Barbadosie,nie zaśmiecajcie mi skrzynki.
Aktualnie trwa wojna na Ukrainie, to znacznie bliżej niż Czeczenia, tam już chyba nie ma wojny. Hej oni mają generała, mianujmy ortagona admirałem!
-
- bywalec
Żałosna szopka.
-
- bywalec
Pisowska agentura rządowa dostała rozdwojenia jaźni

Rządowy agent rozmawiający sam ze sobą i kierujący do siebie odezwy. Próbuje robić sztuczny tłok i sprawiać wrażenie, że mamy tu do czynienia z konfliktem osobistym między małostkowymi użytkownikami z dłuższym stażem a "nowymi" jak ich określa czyli jego multikontami robiącymi tu rządową propagandę i podżegającymi szaleńców do zbrodni. Tymczasem problem dotyczy postępującej od kilku lat faszyzacji forum, który wraz z zainstalowaniem się tutaj oficjalnej rządowo-pisowskiej płatnej agentury przybrał formę zinstytucjonalizowaną.
Ciekaw jestem kto ciebie i do jakiej zbrodni podżega?
-
- bywalec
Pomijajac to ze tzw catastrophic jest zwykłym trolem(z dużym stażem),pogrzebany żywcem jest niezrównożawony ,to wszystko na tym forum jest ok.Aha przosze mnie nie porownywac z pis,bo zawsze byłem za dawnym PPS.pogrzebany żywcem pisze: ↑pt sty 25, 2019 3:20 pmPisowska agentura rządowa dostała rozdwojenia jaźnikto ci ma zablokować konto? Catastrophique czy ja? Przecież ty lub któreś z twoich multikont jesteście administratorem tego forum. Zbyszek się już tu nawet nie pojawia.
Rządowy agent rozmawiający sam ze sobą i kierujący do siebie odezwy. Próbuje robić sztuczny tłok i sprawiać wrażenie, że mamy tu do czynienia z konfliktem osobistym między małostkowymi użytkownikami z dłuższym stażem a "nowymi" jak ich określa czyli jego multikontami robiącymi tu rządową propagandę i podżegającymi szaleńców do zbrodni. Tymczasem problem dotyczy postępującej od kilku lat faszyzacji forum, który wraz z zainstalowaniem się tutaj oficjalnej rządowo-pisowskiej płatnej agentury przybrał formę zinstytucjonalizowaną.
Nie owijaj kota ogonem, odpowiedz na pytanie.pogrzebany żywcem pisze: ↑pt sty 25, 2019 3:36 pmJa jestem dla takich robaczków jak ty o wiele za mądry. Wasze chwyty rodem z przedszkola na mnie nie działają.
Wole zostać zwyklym szeregowcem.
Okej mówisz i masz, zostajesz mianowany naszym żołnierzem i to w pierwszym szeregu! Noś dumnie ten zaszczytny tytuł, od dziś jesteś Żołnierzem Evotu! Niech Eden cię prowadzi!
Jesli o cos bede walczył to napewno nie za ciebie.A tytuły to sobie przyklej....wiesz gdzie.
Nie każę ci walczyć za mnie, tu każdy walczy za siebie w imię wspólnej idei. Nie chcesz tytułu, to nie, łaski bez. Taki z ciebie byłby żołnierz jak z koziej trąbki bober.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Miś Uszatek pisze: ↑sob sty 19, 2019 3:02 pm Już od dawna do tego się przymierzałem. Odchodze. Jestem na tym forum od 11 lat(a nawet i dłużej na innym nicku) i jak porównam jak było kiedyś a jak jest teraz to mnie to przeraża. Mam dosyć użerania się z "nowymi" użytkownikami, z trollami i innymi typami którzy "wyżej srają niż dupe mają". Nie mam już sił. Pamiętam dawniej były fajne osoby jak moi, mei, Anton Pawłowicz(który ciągle pisał o solianie ale ja nie mam tego mu za złe). Osoby te odeszły a w ich miejsce przyszli dewianci. Co się stało z tym forum? Zeszło na psy, a po częsci sam jest sobie winiem admin zbyszek, który przestał się nim interesować.
To forum jest zajebiste:-)
Koniec.
Michal