Brak moderacji na forum
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
To jest dział specjalny. Proszę umieszczać w nim tylko uwagi do sposobu moderowania forum oraz do modereatorów. Tu nie prowadzomy żadne innej dyskusji merytorycznej.
To jest dział specjalny. Proszę umieszczać w nim tylko uwagi do sposobu moderowania forum oraz do modereatorów. Tu nie prowadzomy żadne innej dyskusji merytorycznej.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Brak moderacji na forum
Pomimo braku moderacji na forum i tak jest nieźle pod względem poziomu biorąc poprawkę na grupę docelową forum.
Jesteście bardziej kulturalni od zdrowych, gratulacje.
Jesteście bardziej kulturalni od zdrowych, gratulacje.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- bywalec
Re: Brak moderacji na forum
Gdyby była tu moderacja zostałbyś dawno [ciach] z resztą tych palantów prawackich spiskowców powtarzających pomówienia prawackich trolli z YouTube i twittera.
Usunęłam bluzgę na użytkownika - Maxi
Usunęłam bluzgę na użytkownika - Maxi
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Gdyby tu była moderacja wyleciałbyś za pyskówki.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- bywalec
Nie wyleciałbym. Jestem Zbyszkowi potrzebny by mógł realizować swój etos prześladowanego przez lewactwo prawaka. Dwa lata temu kiedy pisałem tu ostatnio najpierw przez tydzień toczyłem walkę o skasowanie konta. Mimo, że każdemu innemu użytkownikowi kasował na żądanie i od ręki mi odmówił usunięcia konta. Podziękuj naszemu mesjaszowi adminowi.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
I po co robisz z tego sprawę polityczną?
-
- zarejestrowany użytkownik
Pogrzebany dobrze gada polałbym mu ale nie pije chyba nie w tym zyciu dla mnie osobiście alkohol to największe scierustwo no sorry,i bardzo lubie tego ziomeczka to tak ps.
-
- zarejestrowany użytkownik
w ogole ja już do NIKOGO nie będę mieć pretensji za to co pisze albo co gada no chyba ze dosadnie wejdzie z butami w moje zycie to co innego, ale tak odpuszczam i peace serio
Tak jest pogrzebany rżywcem dobrze gada ma chłopina racje.Maniek dobry pisze: ↑pn sty 21, 2019 12:59 pm Pogrzebany dobrze gada polałbym mu ale nie pije chyba nie w tym zyciu dla mnie osobiście alkohol to największe scierustwo no sorry,i bardzo lubie tego ziomeczka to tak ps.
Mowi jak jest i nie lirze nikomu tyłka.
sory za błedy tak jakos nie skonczylem zadnej ciekawej szkoły
Hehe pogrzebany żywcem hejtuje każdego po kolei.
Wystarczą dwie pochwały ułomnych ludzi i gość traci rozum.
Wyżywa się na ludziach chorych psychicznie,
chcąc wprowadzić swój własny wyimaginowany porządek.
Ej ludzie weźmiemy kawałek druta i ściągniemy go na ziemię.
Naturalnie żartowałem, że dobrze gada. A wyliżał już niejeden tyłek by dostać rentę.
Wystarczą dwie pochwały ułomnych ludzi i gość traci rozum.
Wyżywa się na ludziach chorych psychicznie,
chcąc wprowadzić swój własny wyimaginowany porządek.
Ej ludzie weźmiemy kawałek druta i ściągniemy go na ziemię.
Naturalnie żartowałem, że dobrze gada. A wyliżał już niejeden tyłek by dostać rentę.
-
- bywalec
Nie musiałem niczego lizać zwierzaczku. Wziąłem papiery, poszedłem i dali. Ostatnio na 5 lat dali chociaż się nie prosiłem, ani nawet gadać nie chciałem. Przykro mi, że ty musisz lizać. Widać nie masz innego wyjścia.
-
- zaufany użytkownik
- Status: student
- Gadu-Gadu: używam skype'a
@up gratulacje jeste pasożytem
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Odpowiednia moderacja już jest i patrzy na to co niektórzy piszą. Dlatego zachowajcie spokój, dopóty ja tu jestem
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Wraz z nowym avatarem na Twoim koncie dostrzegłam u Ciebie dużo elokwencji. No i ta konsekwencja przy antypsychiatrycznych nieuzasadnionych wpisach. Ja już wiem, że leki są nieodzowne, ale jak patrzę w dziale "Leki", że tam chociażby graficznie nic się nie zmienia, to kiepsko się czuję...
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Ja zawsze jestem miła, tylko czasami zdarza mi się wybuchać, co do averku to się z niego bardzo ciesze, bo to moje zdjęcie oczka ^_^
Można to potraktować tak, że to tylko mentalne, psychologiczne chłosty. :-) (Byłam raz w pasach ponad dwa dni...)
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Dokładnie tak
Pamiętaj - Girl Power
Pamiętaj - Girl Power
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
bo trza Roman, a nie podlizywać sie nie wiadomo komu
koniec forum? Na pewno koniec ery, którą dzisiaj pogrzebaliście
żegnam
koniec forum? Na pewno koniec ery, którą dzisiaj pogrzebaliście
żegnam
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Co ty łaskę robisz że tu przychodzisz? - to nie przychodź i nie spamuj wątkami że koniec forum. Wrrrrrr.
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
na razieMaksymiliana pisze: ↑wt mar 19, 2019 6:58 pmCo ty łaskę robisz że tu przychodzisz? - to nie przychodź i nie spamuj wątkami że koniec forum. Wrrrrrr.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Nie ma końca forum, trochę osób jak ja używa aplikacji gdzie na bieżąco czyta. Ja to robię praktycznie codziennie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro