.:: Szelest odNOWA ::.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
szelest
zaufany użytkownik
Kontakt:

.:: Szelest odNOWA ::.

Post autor: szelest »

Obrazek
Schizofrenia Evot >>wrażliwość, twórczość >> szelestciszy
tak można trafić do mojej skarbnicy... miejsca na odpoczynek,strawe artystyczną. Od paru lat mam swoją "szuflade"
Starałem się ją napełniać...i pokazywać(chwalić się) to co robię w wolnym czasie.. pokazać moje pasje.
Przez zmianę serwerów (darmowych ) i ich likwidacji potraciły się "obrazki" ... siła wyższa,nie miałem na to wpływu.
Od pewnego czasu... zacząłem od początku uaktualniać rysunki.. i wszystko co się z nimi wiąże(postępy powstawania).
Myślę ,że tym razem uda się na dłużej utrzymać je w jednym miejscu. Zapraszam i zachęcam do podzielenia się swoimi pracami.
Może jest "NAS" więcej, nas-ludzi wrażliwych ,twórczych z tym czymś... nie umiejących wydostać tego na forum,pokazać się światu.
(daleko mi do ideału plastyka..artysty. Ale nie to jest moim priorytetem. Rysowanie traktuje jak hobby,odskocznie od cdziennośći .
poniżej kolaż grafiki który przedstawia przedsmak tego co wkrótce będzie można zobaczyć na moim profilu.. zakładce ''szelestciszy'
Obrazek
(( świnia z petem... nie pochodzi z mojej ręki.(tak na marginesie,jakby kto czuł się oszukany))

ps. Prowadzę i posiadam własne miejsce w internecie,w którym publikuje swoje rysunku oraz przemyślenia
(rymowanki) wierszyki są unikatowe ,niepowtarzalne... często mylnie odbierane, czytane.
Zająłem zbierać moje wypociny od ok.2005roku... zamiast chomikować karteczki,skrycie chować
można się nimi podzielić...zostawić coś po sobie :D ZAPRASZAM >> http://szelestciszy.selim.pl/ <<
Każdy powinien znaleźć coś dla siebie: muzyka, filmy ,gry- emulatory, kulinaria, czytelnia... humor, i moja scheda.
Ostatnio zmieniony ndz mar 29, 2020 2:18 pm przez szelest, łącznie zmieniany 5 razy.
:angelic-flying:
NNFoF_
bywalec

Re: .:: Szelest odNOWA ::. akcja reANIAMCJA

Post autor: NNFoF_ »

Może być.
Czy możemy żyć spokojnie wiedząc, że ktoś cierpi? Ludzie to sprowadzają do absurdu i mówią coś o cierpiących świnkach na szynke, kiedy realnie cierpi ogrom ludzi i to im nie przeszkadza.
ODPOWIEDZ

Wróć do „szelestciszy”