autoagresj
Moderator: moderatorzy
autoagresj
autoagresja jest najlepszym sposobem na zniwelowanie złych emocji ja będę promować ją i tutaj w tym temacie wątku czy jak się to mówi będę zdjęcia swojej ręki wysyłać tylko narazie aparatu ne mam...
Re: autoagresj
Dopiero późno spotkałam się z chorobą, tzn. zaburzeniem osobowości borderline. W Niemczech (2012) tak było: Lekarze i pielęgniarki pozwalały SIĘ CIĄĆ, zawsze miały maść przeciwbakteryjną i bandaże. Ale Twoje zdjęcia będą USUWANE! Polecam co dziesięć lat szczepić się na tężec/ dyfteryt, zbieraj kasę na bandaże i maść na blizny Kontratubex. U mojego ojca na Kujawach stosowano PIJAWKI... Może w Tarnowie i na Ziemi Sandomierskiej też...
- Smutny Łukasz
- bywalec
nie tnij sie nigdzie cie do pracy nie zatrudnia zaluje ja ze to robilem teraz musze to zakrywac wszedzie jak wychodze na miasto to wszyscy sie gapia wkurwiajace
Ja też próbowałam uciszyć ból psychiczny tym fizycznym...nadal mam blizny...ale to dobre tyko na chwilę...potem ten ból psychiczny i tak powraca...a blizny zostają na całe życie...nic w tym złego ale lepiej poszukać mniej destruktywnej formy pomocy...
Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go.