autoagresj

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
diagnoza
zarejestrowany użytkownik

autoagresj

Post autor: diagnoza »

autoagresja jest najlepszym sposobem na zniwelowanie złych emocji ja będę promować ją i tutaj w tym temacie wątku czy jak się to mówi będę zdjęcia swojej ręki wysyłać tylko narazie aparatu ne mam...
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Re: autoagresj

Post autor: Meduzola »

Dopiero późno spotkałam się z chorobą, tzn. zaburzeniem osobowości borderline. W Niemczech (2012) tak było: Lekarze i pielęgniarki pozwalały SIĘ CIĄĆ, zawsze miały maść przeciwbakteryjną i bandaże. Ale Twoje zdjęcia będą USUWANE! Polecam co dziesięć lat szczepić się na tężec/ dyfteryt, zbieraj kasę na bandaże i maść na blizny Kontratubex. U mojego ojca na Kujawach stosowano PIJAWKI... Może w Tarnowie i na Ziemi Sandomierskiej też...
Awatar użytkownika
Smutny Łukasz
bywalec

Post autor: Smutny Łukasz »

nie tnij sie nigdzie cie do pracy nie zatrudnia zaluje ja ze to robilem teraz musze to zakrywac wszedzie jak wychodze na miasto to wszyscy sie gapia wkurwiajace
Awatar użytkownika
Kid17
zaufany użytkownik

Post autor: Kid17 »

Ja też próbowałam uciszyć ból psychiczny tym fizycznym...nadal mam blizny...ale to dobre tyko na chwilę...potem ten ból psychiczny i tak powraca...a blizny zostają na całe życie...nic w tym złego ale lepiej poszukać mniej destruktywnej formy pomocy...
Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go.
ODPOWIEDZ

Wróć do „autoagresja”