Co byś sobie kupił/kupiła ?

Tu znajdują się inne popularne tematy nie związane ze schizofrenią.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Co byś sobie kupił/kupiła ?

Post autor: Catastrophique »

Ksiazki i ciuchy.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Dzisiaj też zrobiłem małe zakupy, kupiłem trzy t-shirts oraz buty, wszystko firmy Soul Cal. Dlatego tej firmy bo ostatni zakup tej firmy były spodnie dresowe i okazały się bardzo dobrej jakości, liczę na to samo w koszulkach i butach.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

wowo21975 pisze: ndz wrz 02, 2018 9:37 pm Dzisiaj też zrobiłem małe zakupy, kupiłem trzy t-shirts oraz buty, wszystko firmy Soul Cal. Dlatego tej firmy bo ostatni zakup tej firmy były spodnie dresowe i okazały się bardzo dobrej jakości, liczę na to samo w koszulkach i butach.
Zakup internetowy, odbieram we wtorek.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Znalazłem te buty firmy Soul Cal na Allegro i kosztują 184 zł ale z przesyłką 212 zł. Strasznie w Polsce drogo, ja za nie zapłaciłem 12 funtów, jeśli chodzi o koszulki to takich samych nie znalazłem, ceny jednak po 29,90 zł za koszulkę. Ja za swoje tutaj płaciłem po 4 i 5 funtów czyli też trochę taniej. Ciekaw jestem ich jakości, jutro na pewno jedną z nich założę oraz buty.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Na pewno napiszę Wam czy warto kupować produkty firmy Soul Cal, na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć że spodnie dresowe są dobrej jakości i warto kupić. Jutro będę wiedział jak jest z koszulkami i obuwiem. Muszę tutaj napisać że nie kupuję mega drogich produktów tej firmy, raczej dolne półki cenowe.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

wowo21975 pisze: pn wrz 03, 2018 7:08 pm Wrzucam Wam buty które kupiłem https://www.sportsdirect.com/soulcal-as ... e=24101340
Fajnie gdybyście napisali czy takie buty Wam się podobają i czy byście je kupili.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Nie podobaja mi sie. Nie lubie takich trampko - podobnych.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Ubrania i buty które kupuję są młodzieżowe, dlatego taki fason. Sam mam ponad 40 lat ale lubię to w czym chodzi młodzież i sam to noszę. Buty rzeczywiście podchodzą pod trampki ale w UK to jest modne i na topie, młodzież tylko w tym śmiga.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

A jak Wam podobają się koszulki tej firmy? Trzy z nich kupiłem https://www.sportsdirect.com/SearchResu ... LOR%5EMens
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

wowo21975 pisze: pn wrz 03, 2018 7:08 pm Wrzucam Wam buty które kupiłem https://www.sportsdirect.com/soulcal-as ... e=24101340
Ściągnąłem z Allegro opis.
SoulCal Asti Hi Mens - męskie buty młodzieżowe
Młodzieżowe buty do codziennego użytku, w których będziesz czuł się naprawdę bardzo dobrze. Obuwie idealnie nadaje się do noszenia w trakcie zróżnicowanych warunków atmosferycznych, zarówno w chłodniejsze jak i w cieplejsze dni, a także do uprawiania sportu. Prezentowane buty są bardzo wygodne i świetnie wyglądają z uwagi na nowoczesny styl i fason. Produkt ten wyróżnia się tym iż został wykonany na rynek angielski przez jednego z wiodących producentów obuwia. Po zakupie gwarantujemy Tobie zadowolenie z zakupionego towaru, ponieważ w tych butach będziesz wyglądał niezwykle modnie i nowocześnie. Obuwie wykonane zostało z lekkich i trwałych, oddychających materiałów przepuszczających powietrze. Buty młodzieżowe, które oferujemy posiadają miękką wkładkę oraz wytrzymałą podeszwę z materiałów syntetycznych. Jeżeli cenisz dobry i modny wygląd, a przy tym nie chcesz przepłacać - nie zwlekaj z zakupem. Jeśli pragniesz mieć trwałe, wygodne obuwie młodzieżowe do codziennego użytku, które będzie służyć Ci długo - dołącz już teraz do grona wielu klientów, którzy zakupili produkt tej marki z uwagi na wysoką jakość wykonania.
młodzieżowe buty do codziennego użytku
skóropodobne wykończenie, tekstylne wnętrze oraz syntetyczna podeszwa
bardzo wygodne oraz niezwykle trwałe
profilowana podeszwa
nowy fason dużo ładniejszy od poprzedniego
nie przepłacaj u innych - towar bezpośrednio od producenta
gwarancja zadowolenia oraz wysoka jakość wykonania
firmowe logo
produkt w 100 % oryginalny, fabrycznie nowy
wyprodukowany na angielski rynek
wykonany z najwyższą starannością z najlepszych materiałów
bardzo wysoka jakość produktu zadowoli nawet najbardziej wymagającego Klienta
Awatar użytkownika
DZIECKO ZDROWIE
zaufany użytkownik

Post autor: DZIECKO ZDROWIE »

Co za głupi temat. Nie wierze, że go kiedyś założyłem.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Mniszek pisze: wt wrz 04, 2018 5:54 pm Co za głupi temat. Nie wierze, że go kiedyś założyłem.
Temat w porządku, każdy może coś wrzucić ciekawego i zainteresować innych. Uważam że jest ok.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Odebrałem dzisiaj koszulki i buty firmy Soul Cal i mogę powiedzieć Wam że koszulki są dobrej jakości a kupiłem tanio od 4-5 funtów za koszulkę, warto kupić. Jeśli chodzi o buty to materiał jest w porządku, są wygodne, nie miałem obtartych stóp (dzisiaj w nich chodziłem), stylowo są bardzo ok, modny krój. Noszę też na co dzień Converse buty i te są jednak jak kapcie ale cena też znacznie wyższa (dwa razy). Myślę że za cenę jaką kupiłem 12 funtów to było warto, polecam.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Byty wydają się ok.Tam jest inna kultura.Ludzie lepiej się ubierają niż w Polsce z opowieści siostry.To nie znaczy,że akurat ten styl będzie się podobał w Polsce.

A ja powiem,że czasem lubię się elegancko ubrać.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Tup pisze: wt wrz 04, 2018 8:58 pm Byty wydają się ok.Tam jest inna kultura.Ludzie lepiej się ubierają niż w Polsce z opowieści siostry.To nie znaczy,że akurat ten styl będzie się podobał w Polsce.

A ja powiem,że czasem lubię się elegancko ubrać.
Ja też uważam że lepiej się ubierają, bardziej stylowo. Sam już będąc kilka lat przesiąkam tym stylem, modą i sam zaczynam się tak ubierać. Elegancko też bardzo lubię i czasami wychodzę w marynarce i pantoflach, wszystko zależy od tego na co mam dziś ochotę, no i od pogody.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Teraz mi tak przyszło do głowy, jak ludzie mają się nie ubierać lepiej jak chodzą w firmowych ciuchach. Wystarczy odrobina wiedzy jak dopasować jedno z drugim i już jest lepiej niż w Polsce. Jednak żeby wziąć poprawkę to w większych miastach w PL ludzie też ubierają się dobrze.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Dzisiaj też zrobiłem zakupy, oczywiście Soul Cal, dokupiłem koszulki i kilka innych rzeczy, nie przepłacałem, wszystko z przeceny. Polowałem na kurtkę ale już niedostępna, szkoda, interesowały mnie też czerwone buty ale nie ma mego rozmiaru, ogólnie bez ciśnienia jeszcze nadarzy się okazja.
szmata
zaufany użytkownik

Post autor: szmata »

tylne oświetlenie do roweru
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

wowo21975 pisze: śr wrz 05, 2018 5:22 pm Dzisiaj też zrobiłem zakupy, oczywiście Soul Cal, dokupiłem koszulki i kilka innych rzeczy, nie przepłacałem, wszystko z przeceny. Polowałem na kurtkę ale już niedostępna, szkoda, interesowały mnie też czerwone buty ale nie ma mego rozmiaru, ogólnie bez ciśnienia jeszcze nadarzy się okazja.
Zapłaciłem ponad 55 funtów za 7 rzeczy, średnio wychodzi prawie 8 funtów za jedną, czyli jakby nie patrzeć prawie 40 zł od sztuki. Nie wiem czy w tej cenie bym się zmieścił w Polsce.
ODPOWIEDZ

Wróć do „tematy dowolne”