Są schody do nieba?
Moderator: moderatorzy
- Alex1950
- zaufany użytkownik
Re: Są schody do nieba?
Na takie zdjęcia i tego typu historie należy patrzeć z dystansem.
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
- Catastrophique
- bywalec
Jakby daleko od siebie te stopnie.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Zdjęcie nie było obrabiane w programie graficznym, a co na nim widać zobaczyłam po zgraniu na komputer. Czytałam gdzieś, że reptilioni mają pułapkę na cierpiące dusze w pobliżu księżyca, ale to długo po zrobieniu tego zdjęcia..., też staram się zachować dystans do tego typu historii ale jak byłam w szpitalu widziałam coś takiego, że na pewno wiem, że tzw ufo istnieje, i parę innych dowodów...
To jakieś prążki dyfrakcyjne.
prążki dyfrakcyjne,
fiz. na przemian ciemne i jasne, na ogół barwne (w przypadku światła niemonochromatycznego) pasma powstałe wskutek dyfrakcji i interferencji światła przechodzącego przez niewielki otwór lub w pobliżu krawędzi przesłony;
prążki dyfrakcyjne powstają np. na przesłonie aperturowej układu optycznego (plamka Airy’ego).
fiz. na przemian ciemne i jasne, na ogół barwne (w przypadku światła niemonochromatycznego) pasma powstałe wskutek dyfrakcji i interferencji światła przechodzącego przez niewielki otwór lub w pobliżu krawędzi przesłony;
prążki dyfrakcyjne powstają np. na przesłonie aperturowej układu optycznego (plamka Airy’ego).
Jest cząstka Nieba na ziemi tyko nie widzimy tego ,to nadal Niebo
,a do wyższego Nieba to tylko przez swoje sumienie .

widzę, w science discovery takie obrazy, że to niebo i kosmos dla oka...