(Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet.)
Moderator: moderatorzy
Re: Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet
życzyłbym wszystkiego najlepszego jak Ty Eden... ale myślę, że ode mnie kobiety życzeń nie przyjmą a już napewno nie szczególnie je to nie ucieszy... bo mnie nie lubią...
dzisiaj jak szedłem do sklepu... to sklepowa kilka minut przed moim przyjściem zamknęła sklep i musiałem czekać kilka minut... zawsze mam ten numer ze sklepem jak coś nabroje
dzisiaj jak szedłem do sklepu... to sklepowa kilka minut przed moim przyjściem zamknęła sklep i musiałem czekać kilka minut... zawsze mam ten numer ze sklepem jak coś nabroje
wiesz ja tam wierzę, że kobiety nie lubią mężczyzn za to, że po prostu są tylko za to co sobą reprezentują... ja bynajmniej mam takie odczucia odnośnie tego jak świat wygląda jeżeli chodzi o mój przypadek
ja też pisałem nie mało o Jezusie na początku i zachęcałem nawet innych do tego... aby zwrócili się ku niemu... dziś wiem, że to był błąd... o bogu też pisałem... cóż człowiek uczy się na własnych błędach
- Bratnia dusza
- zaufany użytkownik
- Status: Rencista
Wszystkiego najlepszego
Kobietki świętujcie!!!

- jak mogę im przebaczyć?
- gdybyś ich nie potępił nie musiałbyś przebaczać
de mello - minuta mądrości
- gdybyś ich nie potępił nie musiałbyś przebaczać
de mello - minuta mądrości
Uważam, że dobrym rozwiązaniem jest zapytanie o to znajomych. To naprawdę bardzo dużo daje.