karmalinowy miśuuuuu

forumowiczów dzieła własne

Moderator: moderatorzy

dr_gonzo
zarejestrowany użytkownik

karmalinowy miśuuuuu

Post autor: dr_gonzo »

bo przyszedł pan żwir ma pod obuwiem świszczą świercze uciekają jako tako muzyk zachwyca chwyt chwyt już jest ok nie spadnę małpowato powtarzam w sile mięśni wstaje nowy lepszy dzień jako tako tęcza kolorowa mimowolnie przez las przeciska strumień światła aaa to lampa laptop potop mnie zalewa. czy gdybym miał dwa berety i czapeczkę z piórkiem zdobyłbym 3 tysiące uśmiechów uu śmiejcie się ze mnie a gdy ja to widzę wiszę na linie percepcji pokrzywionych marzeń. co to są marzenia gdzie one są spie-nię-żyły ale się podcieły w otchłań czarno-buro-szare kły rozwarstwiają mięso katapulta wyrzuciła mózg pośród chmur i w kosmosie kołuję jak punkt świetlisty widzę go w końcu uczciwy uśmiech, w końcu czuję dobro, przytulić się do złudzenia lodowato mącisz straszysz perspektywą zmiany. tratata na froncie najważniejsze są aspi-racje dajcie wodę to popiję tfu ble wiór. śmierć kolorowa podkowa szczeliła szczęka i zapadła udręka miech i ogień wiatr i sól ten świat ludzi nie jest mój. a gdybym znalazł się w swoim królestwie, czemu mnie z nigeo wygoniliście poszedł won i precz ja chcę odejść i wrócić do ciebie by stało się lepiej .....
stworzyłem perypetie mobilne. grunt to szkoła latania i gwizdania pod mchem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „wrażliwość, twórczość”